Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע שהשרשור הזה ינעל ואם אפשר אפילו שימחק , אל תשכחו שיש עוד אנשים

שרואים את זה וזה עלול לסבך גם את הנהגים וגם כמובן את" השם "של המפגש.(אם נשאר ממנו משהו ).

באמת שאני לא מבין אותך

מדובר פה על חיים של אנשים ואתה חושב על "השם" של המפגש הדפוק והמסוכן הזה ומה יהיה איתו ,

אולי עם יקרה משהו ותבוא משטרה זה ימנע הרבה דברים אסורים ומסוכנים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל שבוע יש שם כמה אידיוטים עם אופנועים

שממש מסכנים את כולם וכל זה בשביל שיראו אותם מרימים גלגל

אז אם אחד מכם זה ההוא עם האופנוע אז אתה @#$%^^&

ותפסיק להגיע למפגשים אתה הורס את כל הכיף

פורסם
אני מציע שהשרשור הזה ינעל ואם אפשר אפילו שימחק , אל תשכחו שיש עוד אנשים

שרואים את זה וזה עלול לסבך גם את הנהגים וגם כמובן את" השם "של המפגש.(אם נשאר ממנו משהו ).

איפה אתה חי, בסרטים? מה אתה מדבר שטויות? מי רואה, שוטרים? אז מה? שיראו ושיבוא ויתנו דוחות לכל חרא שחושב את עצמו אלוהים.

ולגבי התאונה, מגיע לבעל הרכב המרוסק! דפוק!

פורסם
איפה אתה חי, בסרטים? מה אתה מדבר שטויות? מי רואה, שוטרים? אז מה? שיראו ושיבוא ויתנו דוחות לכל חרא שחושב את עצמו אלוהים.

ולגבי התאונה, מגיע לבעל הרכב המרוסק! דפוק!

דוחות ? נראה לך שזה מה שימנע ממנו לעשות תחרות מול 100 אנשים לפחות בשבוע הבא?

ונגיד ויקבל דוח אז על מה הוא יקבל? על זה שאין לו פח ברכב? תהיה רציני דוח לא יסדר פה כלום וגם לא שלילה מה שכן יפתור את זה וכנראה פתר לכמה אנשים היום זה מה שקרה היום שמוכיח שלכל אחד הכל יכול לקרות.

"גם לנהג המנוסה ביותר בעולם "(עם שלט של נהג חדש על השמשה האחורית)

פורסם

עוד משהו לגבי אלה שאמרו שהכל קרה באזור מלא אנשים ומכוניות...

הבחור בפג'ו (זאת הייתה פג'ו או רנו? :idea:) שהיא עשה את אז ממש רחוק מההתקהלות..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

"גם לנהג המנוסה ביותר בעולם "(עם שלט של נהג חדש על השמשה האחורית)

גם 20 שנות ניסיון על הכביש לא יכינו אותך לאיבוד שליטה במהירות גבוהה

פורסם
עוד משהו לגבי אלה שאמרו שהכל קרה באזור מלא אנשים ומכוניות...

הבחור בפג'ו (זאת הייתה פג'ו או רנו? :idea:) שהיא עשה את אז ממש רחוק מההתקהלות..

לא נכון .

הוא התנגש רחוק מהאנשים אבל עם הגולף הייתה עושה את ה "פרסה"

ליד האנשים (250 מטרים קדימה) אז הוא היה נכנס כנראה באנשים שעמדו בצד ימין של הכביש (צד המוסכים )

פורסם

הכוונה הייתה שהוא לא יצא צדיק ועשה את זה רחוק מהאנשים אלא היה בדרכו אליהם ,

כנראה שלא הבנתי למה התכוונת sorry.

פורסם

אייי איזה פחד ליראות את ה205 מאבדת שליטה ואז את הבום והשקט שנימשך כמה שניות......

חביה מפחידה אבל אך שראתי שכולם בסדר ירד לי אבן מהלב...

אני הפקתי את הלקחים מקווה שגם אתם ד"א בעל הפגו' היה ממש מגעיל למרות שאני וכמה אנשים אמרנו לו שזה רק פח וחבל על העצבים גם ככה חברה שלו היתה בהיסטריה :( .....

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

רק פח?

אם כבר נכנסים לזה אז זה רק :

מכסה מנוע , 2 כנפיים , פח חזית , שלדה , 2 פנסים , גריל קדמי , טמבון קדמי ,

מנוע כנראה הלך (אם עבד בלי השמן ואם לא התרסק) , רדיאטור , ככל הנראה גם המתלים שלו נפגעו כי הוא שבר שם אבן ענקית מאוד (העגולות) בקיצור לא נראה לי שיש סיכוי שהאוטו הה יחזור לכביש .

פורסם
אני מכיר את בעל הרכב + את הרכב ... הרכב בכל מקרה היה במצב זוועה...ולבעלים אין שקל בשביל לתקן אותו בכל מקרה... ככה ש... צפו לחלקים :D

אתה בטוח? שמעתי מזה שישב איתו ברכב בזמן התאונה מספר שבידיוק לפני שבוע ומשהו בעל הרכב תיקן כל מיני בעיות קטנות שהיו לו ושהמנוע היה במצב טוב..

נכון למתי אתה מעודכן? :)

פורסם

אני מעודכן עם בדיוק אותו מידע... אני שלחתי אותו אל הבנאדם שטיפל לו במנוע :) ובגלל זה אני אומר... שאין כסף לתיקונים :D

והאוטו עצמו פשוט היה זוועה... מבחינה כללית (חורים בדשבורד כדי לשים שעונים מזוייפים ..)

• תוכן חדש...