Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיש לי להגיד זה:

חבל על עוד 205 GTI שהלכה לעולמה!

בגלל אנשים כאלה לא רואים תמכוניות האלה על הכבישים שלנו כמעט בכלל!!

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה למי שלא הבין עדיין

התאונה אירעה בכביש של ***(נמחק מיקום התאונה המדוייק, זה מיותר לציין זאת)*** ושם הכל קרה !!!

וגם אני לא ראיתי שום לום ושם קטע של מכות ואיומים!!

פורסם

חבל שתאונות מסוג זה קורות, אבל האבסורד הוא שאף אחד מהסובבים לא לומד את הלקח ומנסה ומתחרה בפעם הבאה שיש לו הזדמנות. 7_2_110.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

משהו שמע על דבר שנקרא פרס דארווין???

מקבל את זה כל מי שמת בדרכים מטומטמות ובכך חוסך מהאנשות את הגנים הדפוקים שלו...

למשל משהו שעושה ג'גלינג עם רימונים חיים או גורם למוות מטופש של הצאצא היחידי שלו.

זה נמצא איפה שהו באינטרנט...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מה שיש לי להגיד זה:

חבל על עוד 205 GTI שהלכה לעולמה!

בגלל אנשים כאלה לא רואים תמכוניות האלה על הכבישים שלנו כמעט בכלל!!

205 ראלי. עוד יותר נדירה.

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

עד שלא נוציא מחוץ לחברה שלנו ומחוץ לכבישים שלנו את הבהמות האלו מקרים כאלו ימשיכו להתרחש ,

לי לא מפריע שיהרגו את עצמם ( להפך אני ישמח ) אבל ברוב המקרים האלו נפגעים אנשים חפים מפשע.

אני כבר לפני כמה שנים הפסקתי להגיע למפגשים , לא רחוק היום שבו "נהג מירוץ " כזה יאבד שליטה ויהרוג כמה צופים ....

פורסם

ראיתי את התאונה בעיניים שלי!!! והנהג של הגולף אשם בעל הפיג'ו ועוד אחד לחצו הגיעו ל 150 ככה עד שפתאום יצאה הגולף ועשתה פרסה והנהג של הפיג'ו עשה בשכל הוא ניסה להתחמק לא רק מהגולף גם מכמה מכוניות חונות והצליח אך לצערנו הוא הוריד 4 בטונדות ואז נכנס בגנרטור.

בקיצור חבל על הפג'ו

חתימה עד שלוש שורות

פורסם

אולי בעל הגולף אשם, אבל בעל הפיג'ו אשם לא פחות, אם לא יותר...

כמה מטומטם צריך להיות כדי להתחרות ליד מכוניות חונות ועוד במהירות כזאת? הנהג צריך היה להיות מוכן לזה שבחניה מישהו יצא לו פתאום, אבל הרי איך הוא יכול לעשות משהו ב150 קמ"ש...

אם היה לו שכל הוא לא היה מתחרה מלכתחילה, טוב שלא קפץ לו ילד לכביש, או עמד ליד הבטונדות...

פורסם

שאלה המנוע שהיה לו זה MI16 הוא שאנשים סתם מבלבלים במוח

כשרוצים לשאול שאלה נהוג להוסיף סימן שאלה בסוף המשפט.

כתיבת המילה "שאלה" בתחילת המשפט, ללא שום סימני פיסוק לא ברורה.

אלו היו 30 שניות על תרבות כתיבה בפורום ...:wink:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ראיתי את התאונה בעיניים שלי!!! והנהג של הגולף אשם בעל הפיג'ו ועוד אחד לחצו הגיעו ל 150 ככה עד שפתאום יצאה הגולף ועשתה פרסה והנהג של הפיג'ו עשה בשכל הוא ניסה להתחמק לא רק מהגולף גם מכמה מכוניות חונות והצליח אך לצערנו הוא הוריד 4 בטונדות ואז נכנס בגנרטור.

בקיצור חבל על הפג'ו

זו בדיוק הבעייה - ש א ת ה חושב שבעל הגולף אשם ולא האידיוט שעושה רייסים ב 150 קמ"-ש במקום לא מוסדר. טוב שהלך לו הרכב.

יש לי חבר שירה במ.א.ג. צרורות לעבר קיר ברחוב שלו. מישהו בדיוק חצה שם ונהרג. מגיע לו אידיוט. מה הוא חוצה שם. - זה פחות או יותר מה שאמרת אם לא שמת לב...

אלון

• תוכן חדש...