Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה במפגש!!!

alooon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שהחברה הייתה ברכב בזמן התאונה..

היו שם שני בחורים זה בטוח.

אני בספק אם היה מישהו במושב האחורי.. קשה לי להאמין שכן..

hope for the best, expect the worse.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה מב"ש? גם אני זוכה לראות מה קורה שם, ובעיקר בכבישים מב"ש דרומה...

מה שקורה בב"ש ובכלל בכל אזור שיש בו בדואים הרבה יותר גרוע ממה שקורה במרכז, אם אתם באים לפה אתם חושבים שאתם במדינה שונה(אני חשבתי ככה שנסעתי פעם אחת למרכז:-) ).

לפחות מי שעושה במרכז תאונות הם נהגים שפחות או יותר יודעים לנסוע, בב"ש הבדואים עושים תאונות בלי לדעת לנסוע, הבדואים מגיעים למשרד הרישוי לעשות תיאוריה עם האוטו ומה שמוזר הוא שבאזור תמיד יש משטרות ואף אחד לא עוצר אותם, אבל אותי הם יודעים לעצור כל פעם כדי לבדוק רישיונות:evil: .

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

QUOTE=ami12]מה שקורה בב"ש ובכלל בכל אזור שיש בו בדואים הרבה יותר גרוע ממה שקורה במרכז, אם אתם באים לפה אתם חושבים שאתם במדינה שונה(אני חשבתי ככה שנסעתי פעם אחת למרכז:-) ).

לפחות מי שעושה במרכז תאונות הם נהגים שפחות או יותר יודעים לנסוע, בב"ש הבדואים עושים תאונות בלי לדעת לנסוע, הבדואים מגיעים למשרד הרישוי לעשות תיאוריה עם האוטו ומה שמוזר הוא שבאזור תמיד יש משטרות ואף אחד לא עוצר אותם, אבל אותי הם יודעים לעצור כל פעם כדי לבדוק רישיונות:evil: .אני אישית מעדיף את כבישי הדרום, אין הרבה מכוניות, נתיב או שניים לכל כיוון, אתה נוסע איך שאתה רוצה... בת"א לעומת זאת הרבה יותר מעצבן לנהוג (לפחות לפי דעתי), מלא מכוניות מסביב, פקקים, ולי אישית היה צפוף מדי... נכון שכשאתה לבד על איילון אז זה יכול להיות נחמד, אבל אני בטוח שזה לא קורה הרבה...

לגבי הנהגים, אולי הנהגים במרכז מעט טובים יותר בגלל שלנהוג בת"א קצת קשה יותר מאשר בדרום, ואולי זה הופך אותם למעט טובים יותר בממוצע, אבל מבחינת ההתנהגות הם לא ממש שונים. סתם לדוגמא יום רביעי הייתי בת"א והייתה איזה כיכר שנסעתי בה ופתאום איזה נהג מונית החליט להידחף בכח, צפרתי לו והוא עושה לי תנועות עם היד ועוד צועק "מה קרה" כאילו שאני אשם... אם לא הייתי עם ההורים שלי היא דוחף לו קצת את הראש לאגזוז שילמד להתנהג... מה שאני רוצה להגיד זה שמבחינת ההתנהגות גם במרכז וגם בדרום זה אותו הדבר... אומנם יש יוצאי דופן, למשל הבדואים שחלקם נוהגים בצורה הרבה יותר מסוכנת...

• תוכן חדש...