Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

מתנצל שאני פותח שרשור חדש, אני יודע שזה קשור ישירות לנושא ה CAR DVR, אבל השרשור נהיה כל כך מפלצתי שלא הצלחתי למצוא מה שרציתי :)

אז ככה. יש לי מצלמה קדמית כבר כמה שנים. אני מאד מרוצה ממנה ואני מרגיש בטחון בנסיעה איתה.

לשמחתי - עוד לא הייתי צריך להשתמש בה לטובת מקרה אישי שלי, אבל כן יצא לי לתפוס מספר מקרים שהעברתי למשטרה (האם זה עזר? רוצה לקוות, אבל אני כבר לא יודע להגיד עם המשטרה היום)

לפני כשבוע מישהו החליט שהוא נדחף לי לתוך הנתיב, נכנס בי בקטנה ושפשף לי את הטמבון האחורי.

הוא כמובן הכחיש כל קשר לנושא. המכוניות שלנו באותו צבע, האוטו שלו ליסינג - אז לא היו חסרות לו דפיקות ואצלי נוצרו שריטות (מדובר על אוטו בן שנה שמור בפדנטיות). אין לי כמובן שום דרך להוכיח שהוא גרם לי לשריטות.

כמובן שעד שקורה לי משהו זה קורה בצד האחורי.

ואז כמובן עלתה השאלה - איך אני דואג לצד האחורי של הרכב?! האם מישהו מכיר מצלמה איכותית שנתן להתקין בגובה מצלמה רברס? (אם היא יכולה לשמש גם כמצלמת רברס מה טוב, אבל בגדול אין לי איזה צורך מיוחד במצלמת רברס - יש לי חיישנים).

אם כן - אני אשמח לדגם ומתקין. תודה מראש!!

יועד.

פורסם

לא בריא לחיות כל הזמן בחששות. להקיף עצמנו במצלמות...באמת, אנשים קצת הגזימו. אולי אני זה ששונה מהעדר?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תאמין לי שאני איתך ואין דבר שאני רוצה פחות, אבל אנחנו חיים במדינה מאד בעייתית מהבחינה הזו.

לדעתי עוד איזה עשור או שניים זה יהיה חלק מהביטוח, כמו ברוסיה.

המצב בכבישים רע.

המזל שלי שהוא לא יצא אליי ודקר אותי על זה שהאשמתי אותו, או שהוא לא אמר לי "עוף עוף...", אלא רק אמר לי "אחיייי, בעיניים שלי, באור שאני רואה, לא נגעתי בך..."

פורסם
לא בריא לחיות כל הזמן בחששות. להקיף עצמנו במצלמות...באמת, אנשים קצת הגזימו. אולי אני זה ששונה מהעדר?

חששות? ממש לא.

ביטוח.

קניתי מצלמה ב70 דולר. שמתי ברכב ושכחתי ממנה.

חסכה לי כבר דוח של תמרור עצור.

לא הבנתי מה הקשר של לחיות בחששות?

על אותו משקל מי שעושה ביטוח חובה או בריאות חי בחששות?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבל שפתחת שרשור נוסף כיוון ששם, רוב המצלמות שמדברים עליהן אומנם קדמיות אך הן מתאימות בהחלט להיות אחוריות.

אסכם לך, אין שום בעיה ואף מומלץ להתקין 2 מצלמות ברכב היום - אנחנו בתקופת ההוכחות וצילומים וכל מי שנוהג ללא מצלמות, ביום מן הימים יצטער על כך וברוב המקרים? מספיק מקרה אחד כפי שקרה לך וגם לי וגם לחברים ולכולם, להתקין מצלמות כי בשביל מה? חסכון אחד של דמי ההשתתפות העצמית ואתה מכסה 5 מצלמות (תלוי במחיר).

או מקרים עם שוטרים? נהגים אגרסיביים? תקיפה? טרמפיסטים שאמרו כך וכך? לך תדע מה יקרה בכביש.

שוב, אנשים לעיתים אומרים "מה, אני אשקיע עכשיו 200$ במצלמות לרכב, מי צריך?", אז נכון, אולי מי שנוהג 5 דקות לרכבת לא באמת צריך אבל ביננו? איך תוכיח אם יקרה משהו?

משקיעים ברכב עשרות אלפי או מאות אלפי שקלים, אין סיבה שלא לרכוש מצלמות ולא חייב יקרות, בכדי להגן על עצמך.

כל שמי ששואל או ממליץ לך מה הטעם במצלמות, אין לו מקום בשרשור מהסיבה הפשוטה, הבן אדם צריך מצלמה ולא צריך תובנות מדוע אפשר לנהוג בלי, נו באמת.

עכשיו לענייננו:

1. מצלמה אחורית מעולה היא המצלמה שנקראת VIOFO A119 V2 (בדגש על V2). זאת מצלמה דיסקרטית מאוד, מתאימה לשמשות מסוגים שונים ויש לה ראש צילום מסתובב לצדדים למעלה ולמטה גם כן, בקיצור? אחלה.

היא מבוססת קבל כך שעמידה בתנאי חום חריגים (מנסיון).

למצלמה זו אין יכולת PARKING MODE וגם לא צריך, היא מיועדת לצילום אחורי עם רזולוציה של 2K, די והותר לקליטת מספרים ומידע רב.

מחירה יחסית, לדגם ללא ה GPS מאוד זול, ניתן לרכוש באמאזון עם משלוח לארץ כולל מיסים ומשלוח, מאוד נוח חפש לינקים שם.

2. היא יכולה לשמש גם בתור מצלמה קדמית כמובן אך מצלמות קדמיות למי שבאמת רוצה להשקיע, הן לרוב עולות המון כגון מותגי ה DOD וכו'.

פורסם

כן, אתה שונה והממלצה שלך פוגעת באחרים.

אומנם אין שום בעיה לנהוג ללא מצלמות אבל גם אתה, ביום מן הימים כאשר חלילה יקרה משהו תבין מהר מאוד, כמה חבל שלא הייתה לך מצלמה ואין לך לדעת איזה אירוע יהיה, עם הולכי רגל, אופניים חשמליים, תאונה, שוטרים, דוחות ועוד הרבה.

שוב, אי אפשר לקבל דעה של מישהו אשר לא הציב את עצמו בצד השני, מחשבה פרטית שלך לא הופכת משהו לעובדה, אז אנא.

אני נפגעתי מחמור בתאונה קלילה לפניי 3 שנים, חבר שלי נפגע וניצח במשפט עם מצלמה ועוד הרבה אחרים.

גם לי, הספיק אירוע אחד לפניי 3 שנים ולכל המשפחה וגם לי, יש מצלמות קדמיות מעולות ויקרות + אחוריות וזהו, פה זה נגמר.

השתתפות עצמית של פעם אחת + פרמייה ל 3 שנים הספיקה לכולנו בהחלט.

פורסם

תודה רבה קודם כל על הפירוט!

את המצלמה האחורית בעצם אין דרך לחבר כמו הקדמית. אז צריך ללכת לבעל מקצוע ולחבר לחשמל של הרכב נכון?

האם יצא לך לשמוע על מצלמת [h=2]BlackVue DR650S-2CH[/h]

פורסם (נערך)

שמע, תקנה פשוט מצלמה כמו ששמתי קדימה ותדביק אותה לשמשה אחורית, זה מה שאני עשיתי פשוט, a118c קדימה ואחורה וזהו, מאוד פשוט, הכבל שמגיע לך עם המצלמה מספיק ערוך אם יש לך רכב רגיל טלא אוטובוס, חח

אגב, את החיבור למצת ברכב שלי זה באמצע כזה, אני פשוט חיברתי אותה שם ו "הסתרתי" את הכבל איכשהו, חח, לא כזה ביל דיל את האמת.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kurko1992

• תוכן חדש...