Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנעול הגה לא מהווה היום שום כלי עצירה לגנב, בנוסף הגנב עצמו מהווה חלק מקבוצה של בעלי תפקיד: נהג, מתצפת מכונאי/חשמלאי רכב שיודע איך להתניעה את הרכב, בנראה יש עוד.

כמובן שלמי יש יותר חסמים באוטו יותר בטוח ממי שאין אותם(סטטיסטית).

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתחיל לשקול לשים מנעול הגה ברכב הבא, למרות שבאמת זה יהיה יעיל? זה באמת יכול לגרום להם לוותר?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בשביל למצוא סיאט לאון לא צריך שום מאגר מידע מקדים. פשוט מגיעים מוכוונים עם סוג רכב +- אם זה סקודה, סיאט או פולקסווגן לא ממש משנה. בכל רחוב או חניון תמצא אחת מאלה והמכלולים העיקריים דומים, יום אחד נופלים על סקודה, יום אחר על סיאט.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שאלה, לפני הגניבה שבועיים בערך חידשתי את הביטוח המקיף וחובה ושילמתי הכל במכה, עכשיו הסוכן אומר לי שלחובה כמובן אקבל זיכוי אבל המקיף "נבלע" ואין עליו שום זיכוי, ז"א כאילו שילמתי לשנה שלמה מקיף גנבו את הרכב על ה 4 אלף של המקיף הולכים אליהם?

נשמע לי קצת מוזר.

פורסם

אם זה לא במגזר ולא במוניות, לא יגנבו את זה.

כלומר - לא יונדאי\קיה ולא VAG ולא פלואנס.

נשארת עם צרפתיות ואיטלקיות:lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

Noknok,

עדיין לא קיבלתי את השירות (ניראה מתי אקבל את הכסף וגם כמה אקבל..)

השאלה נותרת, האם זה מקובל? לא אמורים לקבל זיכוי גם על המקיף? לפחות חלקי? נשמע לי קצת הזוי שמרגע החידוש עבור שבועיים אני משלם את כל ה 4 אלף בגלל אירוע הגניבה. (כביכול על שנה שלמה..)

פורסם

אני קיבלתי(מטוטאלוס אבל, לא גניבה) תוך 6 שבועות בערך את הכסף - למזלי לא הייתי לחוץ כי לקחתי חזרה רכב חברה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני יותר מנסה למזער נזקים, ועכשיו לאכול אותה בעוד 4 אלף שקל ששבוע לפני חידשתי את הפוליסה בלי לקבל זיכוי חלקי לפחות על המקיף נשמע לי מאד מוזר, וזה עוד יותר מבאס למצב הקיים.

שילך לגנבים לתרופות.

פורסם

החוזה שעשית עם חברת הביטוח הוא לשנה. הפרמיה שאתה משלם יורדת בכל מקרה, וחברת הביטוח מתחייבת לפצות אותך במקרה של גניבה.

נכון שזה מעצבן, אבל זה הנוהל הרגיל והוא מן הסתם כתוב באותיות הקטנות של הפוליסה. למיטב ידיעתי זה תמיד ככה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בקיצור מתחיל להבין שזה מצב מסריח משחשבתי...

באמת שעכשיו חלק מההתלבטות בבחירת הרכב תהיה כמה הוא גניב..

מצד אחד הרכבים של vag יותר חזקים וטכנולוגית מתקדמים, גם יותר צעירים מצד שני ממש אין לי חשק לעבור את זה שוב..

פורסם

גם אם היה נזק מתאונה היית צריך להשלים.

לדוגמא: נניח הרכב שווה 100 אלף והנזק היה 30 אלף, היית צריך לשלם לביטוח 30 אחוז בכדי להמשיך את הפוליסה, וזה מניסיון אישי כואב מאוד, ששילמנו 3 אלף שקל, על נזק בסגנון הזה כי המקיף היה לנהג צעיר ועלה סביב 10.

ההגיון מאחורי זה שחברת הביטוח מבטחת את שווי הרכב, אם מימשת חלק מהביטוח, בכדי שהוא ימשיך תצטרך לבטח שוב את מה שמימשת.

זה אחד הנזקים הגדולים במקרה של תאונה, וזה מלבד השתתפות עצמית של עוד 3 אלף בתביעה של המקיף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
אני יותר מנסה למזער נזקים, ועכשיו לאכול אותה בעוד 4 אלף שקל ששבוע לפני חידשתי את הפוליסה בלי לקבל זיכוי חלקי לפחות על המקיף נשמע לי מאד מוזר, וזה עוד יותר מבאס למצב הקיים.

שילך לגנבים לתרופות.

ממש לא גנבים.

קנית ביטוח לשנה - משמעו שבמשך השנה הקרובה הרכב שלך מבוטח. עשית שימוש בביטוח? קיבלת תמורה מלאה לכספך.

בביטוח החובה לא השתמשת, ולכן יזכו אותך עבור הסכום היחסי לתקופת הפוליסה שלא ינוצל מעתה, שהרי הרכב נגנב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...