Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנייד עם האיוניק ביומיום, רכב נחמד עם מערכות בטיחות לרוב ומאובזר, סה"כ בחירה הגיונית וחסכונית להפליא (תרגיש שיפור מול הסיריון),

החיסרון לדעתי נוחות נסיעה לא משהו ומושב נהג כנ"ל.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי תבדוק את הספורטאז', בהחלט ייתן לך מענה לכל מה שאתה מבקש. יש בו מערכות מתקדמות שיוסיפו לך לבטיחות של הרכב כמו הסטייה מנתיב ובלימה אוטונומית. מבחינת תא אחסון די סבבה כי הוא ג'יפון די מרווח וגדול סה"כ..

פורסם

תודה חברים. הייתם אומרים שחלק מהדגמים שהוזכרו פה בעלי יתרון / חסרון אמינות משמעותי לעומת האחרים? לא בא לי כמובן גם לבלות במוסך באופן קבוע. הקוריאניות מספיק אמינות היום אני מבין, נכון? היתרון של היפניות עדיין משמעותי?

פורסם

רכבים קוריאניים אמינים מאוד. איוניק ונירו יחסית חדשים, אבל סיד וספורטאג' כבר הוכיחו אמינות גבוהה.

לא רואה יתרון להונדה בעניין האמינות על סיד/ ספורטאג'. סחירות כנראה תהיה יותר טובה לסיוויק מאשר לסיד. אבל ספורטאג' רכב די סחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי חבר׳ה, תודה שוב. אני מנסה להתקדם לקראת רכישה ולצמצם אפשרויות...

מערכות בטיחות אקטיביות - זה קונצנזוס שזה כיוון שכדאי ללכת אליו? אם כן, נדמה לי שזה מצמצם אפשרויות משמעותית.

הספורטאז היא עם צריכת דלק לא כ״כ טובה ודירוג זיהום אוויר קיצוני - די מרתיע אותי (בעיקר עניין הזיהום).

אם מדברים על מערכות אקטיביות - נדמה לי שאני נשאר בעיקר עם היוניק, הנירו ואולי האסטרה. ראיתי שבמבחני ריסוק הציון הגנה על ילדים הוא 80%. יש דעה אם זה מספיק טוב?

דגמים שאולי רלוונטיים בלי מערכות אקטיביות - יונדאי i25? סובארו אימפרזה / XV? (יש עכשיו מבצע של חבר עם הנחה משמעותית על שניהם) הונדה סיויק טורר (אולי גם סוזוקי קרוסאובר).

בקיצור אני תוהה אם כדאי לי לסנן החוצה את מה שלא כולל מערכות אקטיביות, או אם אלמנט באלטרנטיביות שלא כוללות אותן יכול לגרום לי להעדיף אותן בכל זאת (מזכיר שמבחינתי הדגש הראשוני הוא על בטיחות).

פורסם
הייתי הולך על הנירו.

יש לו את כל החבילה של מה שאתה מחפש, במחיר טוב שיתאים לך.

למה דווקא נירו ולא איוניק?

פורסם

אהבתי יותר את הצורה של הנירו, מעט גבוהה יותר והמראה החיצוני יותר משך אותי.. נראה לי שגם יותר מרווחת וישיבה גבוהה יותר מעט.

מבחינת תכונות הרכבים דומים מאוד

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ציון של 80 בהגנה על ילדים הוא ציון טוב מאוד רק שווה שתשים לב שהמבחן לילדים השתנה לגמרי ב2016 ואי אפשר בשום אופן להשוות בין ציוני בטיחות של מכוניות משנים קודמות לאלו של 2016/7. האסטרה נבחנה לפי המבחן הישן והנירו/איוניק לפי החדש.

פורסם

אחת התוספות המבורכות בעשור האחרון (שרוב ההתקדמות בו היא בתחום צריכת הדלק ואבזור).

מסך מולטימדיה, לוק, חיזוקי מגנזיום אלו תוספות שבכיף הייתי מוותר עליהם בתמורה למערכות בטיחות אקטיביות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי. אז נראה שיש הסכמה די רחבה על יתרון לשני אלה...

יש עכשיו מבצע על יונדאי. אפשר לקנות את האיוניק בערך ב132 על הכביש.

במקביל יש את המבצעים האלה של ליסינג 0 ק״מ שאפשר לקבל בהם עוד הנחה של כ15 אלף ש״ח http://www.motodeal.co.il/deals/יונדאי_איוניק

פורסם

תעשה נסיעות מבחן על איוניק ועל נירו.

אחרי זה יהיה לך יותר קל להחליט. הרכבים מרגישים שונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...