Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי על שתיהן מבחן לפני כמה חודשים ואם הייתי צריך לבחור בין השתיים, הייתי הולך על האיוניק בזכות האבזור העדיף והאחריות העדיפה בהרבה. מתחת זה הרי אותו רכב ויותר משהם מרגישים שונה, יש להם עטיפה מעט שונה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מתלבט בין השניים ועשיתי עליהן נסיעות מבחן

הנירו לא קשור לשום קטגוריה שנקראת ג'יפון,

נכון הוא יותר נוח וטיפה מוגבה מהאיוניק אבל אין לו את הישיבה הגבוהה של ג'יפון,

חוץ מזה שהמושבים שלו יותר נוחים והישיבה קצת יותר טובה (בגלל הגובה) אין לו שום יתרון על האיוניק שלדעתי יותר יפה מרווחת מאובזרת ותא מטען יותר גדול וכמובן אחריות לעוד שנתיים

פורסם (נערך)

אני מתכנן לתאם נסיעת מבחן לגבי האיוניק. השבר המרכזי שמטריד אותי שם כרגע הוא הנראות דרך החלון האחורי.

חוץ מזה אני מנסה להשוות בין הדיל של

Hyunday (המבצע שלהם, לא שגיאת כתיב...)

לבין המבצע של הקניה מליסינג 0 קמ.

אחד הדברים ששמתי לב אליהם זה שהסוכנות תמחרו לי בהצעה 1500 שקל על פוינטר וטענו שחברות הביטוח דורשות. בהצעה ממוטודיל אין את זה.

זה באמת חובה? כלומר להוסיף 1500 שקל להצעה ממוטודיל?

עריכה אחרונה על ידי lirand
טעות הקלדה
פורסם

לעניין דרישות המיגון של הביטוח, כמו שאבי אמר, זה תלוי מאוד.

אני מאוד לא שמח לבטח במקומות שדורשים ממני כל מני שטויות ומטריח את הסוכנים שלי להביא לי הצעות ללא מיגוי יתר לא נחוץ, גם במחיר פוליסות יקרות יותר. קרה כבר יותר מפעם אחת שסוכן מכירות טען שחובה להוסיף מערכת איתור או קודנית וזה לא היה המצב.

החלון האחורי של היונדאי הוא אכן הבעיה הבולטת ביותר של הרכב (ובערך היתרון היחיד שיש לנירו על האיוניק) אבל אני לא בטוח שזה דיל ברייקר.

פורסם (נערך)

שאלתי את הסוכנות בת״א (כלמוביל) והם טוענים שהפירוט לגבי ״פוינטר אקטיב״ שמופיע בתמחור שלהם זה למעשה לגבי קודן ועלוקה ולא לגבי מערכת פוינטר לאיתור הרכב. זה הגיוני? זה תומחר ב-1500 שקל + מע״מ. הסוכנת גם טוענת שהיא נתנה לי על המיגון הנחה במסגרת שבוע המבצע והורידה אותו לגמרי מהתמחור הסופי (קשה לדעת - המחיר הסופי יצא לה 144.3 עבור הדגם של ה״סופרים״, ואחרי הנחה 136.6 - הורידה פחות משמונת אלפים ש״ח).

במוטודיל המחיר הוא 119 עבור גרסת ״פרמיום״ שקודנית, עלוקה וחיישני רוורס כבר בפנים (אגב לא סגור על זה שבהצעה של הסוכנות יש חיישני רוורס). עם אגרת רישום נגיד הגעתי ל-121.

בהשוואת ״תפוחים לתפוחים״, התמחור של גרסת ה״פרמיום״ בסוכנות הוא 132 (ובמוטודיל היא אפשר לשדרג ל״סופרים״).

בקיצור, נגיד שהחלון האחורי בסדר והכל טוב, שווה לקנות ממוטודיל בחסכון של בערך 11 אלף שקל? (בכל זאת יד שניה מליסינג וכו׳)

עריכה אחרונה על ידי lirand
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שוב...

אני גם מחפש רכב משפחתי, דגש 1) בטיחות אקטיבית, 2) אמינות/סחירות 3) אחריות [משפיע על 2, תכל'ס].

מתלבט בין:

• אוקטביה: הכי משפחתית, מרווחת ומזגן מפוצל, מנוע 1.0 טורבו חסכוני, 118K ש"ח ב 0 ק"מ. אבל רק שנתיים אחריות ועם תיבת הילוכים DSG עם עבר בעייתי, למרות שזו תיבה חדשה.
  • מאזדה 3, קצת צפופה מאחורה, איבזור מרשים, מנוע 2.0 חסכוני, סחירות מעולה, 3 שנים אחריות. 118K ש"ח ב 0 ק"מ.
  • I30 החדשה: דירוג בטיחות מעולה, קצת קטנה [מחכה אולי ל SW], חסכונית [מנוע 1.4 טורבו], 5 שנים אחריות, 116K ש"ח ב 0 ק"מ
  • האיוניק: מצד אחד היברידי וחיסכון בדלק - אבל לא בטוח על הסחירות של האיוניק עוד 5 שנים] יש אחריות על המערכת ההיברידית ל 7 שנים... 118K ש"ח ב 0 ק"מ
  • אימפרזה החדשה: נותנת פייט טוב, דירוג בטיחות מעולה, קצת פחות חסכונית [1:18 משולב - יצרן ], אחריות ל 5 שנים [כמו באיוניק] - ומנוע בנזין. אתם בטוחים שלסובארו אימפרזה אין מערכות אקטיביות? לפי האתר בארץ נראה שיש. לא מצאתי את האימפרזה ב 0 ק"מ [וכנראה האחריות לא תקפה בליסינג] 130K ש"ח פרטי.

דעתכם :shock:? תודה!

פורסם

אימפרזה מגיעה עם מובילאיי, ייתכן ובעתיד זה ישתנה. ה-2 ליטר נחמדה מאוד אבל לדעתי מאזדה 3 עדיפה. המאזדה חסכונית יותר, זריזה יותר, מאובזרת יותר ויש לה אבזור בטיחות מקורי.

I30 עדיין לא ממש מוכרת, המפרט מעניין.

לא ציינת את הנירו כאופציה אבל לדעתי הוא מציע חבילה מאוד מוצלחת.

פורסם

אף אחת מהרשימה שהבאת לא תהיה לחמניה טרייה כשתרצה למכור.

האימפרזה רכב מיותר,צריכת הדלק האמיתית היא 1/12, וכרגע ציון הבטיחות שלו לא שווה הרבה כי מדובר במובילאיי - מדברים על זה שתהיינה מערכות אורגינליות ב-2018.

מהרשימה שהבאת הייתי הולך על האיוניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה לא קורולה? עונה על כל הדרישות.

מערכות הבטיחות של הקורולה אינן בנות השוואה לאלה של האיוניק, גם לא צריכת הדלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...