Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב כרגע על 188K ק"מ.

התקלה התחילה כאשר הרכב כבה מספר פעמים באמצע נסיעה(בדרך כלל במאמץ של עליות).

נורת הצ'אק אינג'ין הראתה תקלה בלחץ דלק.

במוסך החליפו פילטר סולר(שבכל מקרה היה צריך להחליף), והחלטנו שאחזור ברגע שהתקלה חוזרת.

התקלה אכן חזרה וכעת המנוע החל לרעוד ולהשמיע רעשי תקתוק.

הרכב לא מתחמם באופן מיוחד.

המוסך שלי שלך אותי למכון דיזל לבצע בדיקה לאינג'קטורים, שניים מהם אכן נמצאו לא טובים והוחלפו.

התקלה לא נפתרה, המנוע עדיין רועד מאוד, חסר כוח ושורף המון דלק.

במכון לא ידעו להגיד לי מה הבעיה, והפנו אותי למוסך שיפתח ראש מנוע וינסה לאתר את התקלה.

כיוון שהרכב עצמו כבר לא שווה הרבה,

אשמח לעזרת בעלי הניסיון, מה הצעד המתבקש. מה יכולה להיות הבעיה.

האם תיקון שווה לדעתכם?

פורסם

לא פותחים מנוע סתם,בטח לא מנוע דיזל ולא עם ק"מ נמוך יחסית לדיזל.

הייתי הולך למוסך מומחה בדגם/מורשה לקבל חוות דעת נוספת.

צריך לבדוק ראשית את כל מערכת הדלק ולשלול תקלות ואת זה עושים במכון מקצועי לדיזלים ולא באחד כזה שיגיד "לא יודע לפתור את התקלה,לך תגיד למוסך אחר שיפתח ראש מנוע).

כתוב מהיכן אתה ותקבל המלצות לבעלי מקצוע טובים ואמינים,חבל להמשיך לבזבז זמן וכסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובה.

אני מאיזור מודיעין.

אכן יש לי קושי למצוא מישהו שמומחה בדגם זה. הרבה מהמוסכים שדיברתי איתם בכלל לא רצו לטפל ברכב בגלח הקושי בלהשיג חלפים.

פורסם

תתייעץ עם אסף מהכנופייה (כינוי בפורום: asafasaf).

יש לו אלנטרה דיזל, הוא מכיר טוב מאוד את הרכבים של קונצרן יונדאי וקרוב לוודאי שיוכל לייעץ לך בנידון.

קישור לאשכול של הכנופייה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!/page44

• תוכן חדש...