Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במילים אחרות: למבורגיני! עם מספר צהוב! ולא בנתיבות!!!

IMG_20170809_190428.jpg

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצחיק אך חשוב :)

החלטתי בשנה שעברה לבטח את הגטס שלי לראשונה רק צד ג'.

ההצעה הבסיסית של שלמה ביטוח עבור צד ג', היתה הזולה ביותר אך היא כללה (ועדיין כוללת) כיסוי של גבול אחריות צד ג' עד לסכום של 500,000 ש"ח.

אני חושב שהגבול הבסיסי נמוך מדי ולכן החלטתי להוסיף 70 ש"ח ולהרחיב את הכיסוי עד ל- 2,000,000 ש"ח :)

פורסם

הקטע הזה לא ברור לי, אם אני פוגע ברכב כזה וגורם לו טוטאל לוס, יתבעו אותי על 2 מיליון? האם האחריות לא מוטלת על בעל הרכב (וחברת הביטוח שלו) שבחר לשים על הכביש 2 מיליון שקל? אני חושב שזה דומה למקרה שמישהו מחליט להעביר בבגאז' תמונת מקור של פיקאסו ונכנסתי בו והלכה התמונה - אז אני צריך לתת לו 2 מיליון שקל פיצוי? הרי ברור שבית המשפט יפסוק שלא הגיוני להוביל רכוש בשווי 2 מיליון בבגאז' של האוטו, אז למה רכב שעולה ככה זה כן הגיוני לשים על הכביש?

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

^^^

אם חסכת 70 ש"ח, אז כן האחריות עליך.

תקרא מה כתב fusion

[quote=fusion-x;5482681...

אני חושב שהגבול הבסיסי נמוך מדי ולכן החלטתי להוסיף 70 ש"ח ולהרחיב את הכיסוי עד ל- 2,000,000 ש"ח :)

פורסם

האשמת קורבן זה לא יפה. גם לא בכאילו.

2 מיליון זה המון כסף, איפה לדעתך הרף עובר בין כיסוי ביטוחי שפוי ומוגזם? 50,000? 1,276,890 ש"ח?

מי שמוביל טובין יקרי ערך מבוטח בפוליסה שלו, אבל אם תסב לו נזק תצטרך לשלם.

פורסם

שיט, אני צריך לבדוק עד כמה הפוליסה שלי מכסה :S

לשים 2 מצלמות מקדימה ו2 מאחורה ואם אני רואה אותה או את אחיותייה אז לקחת מרחק אמה במה ועוד 200 מטר

פורסם

אני מאמין שבית המשפט יתחשב בנסיבות.

בכל מקרה, יצא לי לעמוד לא מזמן ברמזור בין עוד שתי מכוניות בדיוק. לשניים משלושתנו היתה פרארי. מאוד שמרתי מרחק (וגם זינקתי בעדינות...) מהסיבה הנ"ל.

:turn-l:
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...