Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ממקום העבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, אני אמור להתחדש ברכב חדש בקרוב

כרגע ברשותי I35 ממקום עבודתי, בזמן הקרוב אני אמור לתת תשובה להחזיר להם את הI35 ולקבל רכב חדש מהניילונים.

דלק+ביטוח על מקום העבודה כמובן אז ככה שזה לא משחק תפקיד.

חשוב לי שיהיה רכב אמין, עם רמת אבזור מספקת, בטיחותי עם טכנולוגיות הקשורות לבטיחות, מנוע חזק, התנהגות כביש טובה הרוב בנסיעה עירונית (תל אביב), מידי פעם בין עירונית, שיהיה מרוווח בתא הנוסעים וגם לנוסעים מאחורה, שיהיה מזגן מספק גם ליושבים מקדימה ומאחורה, צריכת דלק לא משחקת תפקיד, חשוב לי שיהיה רכב עם פח רציני, לא פח הנמעך בלחיצה כמו רוב היפניות.

במידה ויש אפשרות, שיהיה רכב שיתן מעט התנהגות ספורטיבית על הכביש, למרות שאלו רכבים משפחתיים.

הדברים שחשובים ביותר הם חווית הנסיעה, אבזור פנים, איכות חומרים וגימור, נוחות, מרווח.

שהרכב מבפנים לא יהיה כמו קופסת סרדינים, אני בחור יחסית גדול 1.90.

מכיוון שאני דיי בור בנושא המשפחתיות הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

חשובה לי פוזה בקטנה, אבזור הפנים מאוד חשוב לי, הנוחות, איכות החומרים.

וכמובן שיהיה רכב זריז ומהיר שישתלב טוב בת"א.

כל הרכבים הם אוטומטים.

להלן הרשימה בדיוק כמו שהיא רשומה אצלי:

1. יונדאי אלנטרה 1600 דגם Supreme

2. ניסאן סנטרה 1800 SR

3. שברולט קרוז 1400 טורבו דגם Premier

4.סובארו XV אוט' 1600 Premium

5.סוזוקי קרוסאובר 1400 טורבו אוט' GLX

6. טויוטה קורולה 1600 אוט' GLI

7. סיטרואן 1200 C4 דגם Puretee Comfort

8. סקודה אוקטביה 1000 טורבו אוט' דגם Ambition

9 סקודה אוקטביה 1400 טורבו אוט' דגם Ambition

10. פולקסוואגן ג'טה 1200 טורבו דגם Trendline

11. אופל אסטרה 1400 טורבו דגם Enjoy Plus

12. מאזדה 3 1500 דגם Comfort (מגיע עם גג נפתח ומגנזיום כמו בדגם ה2000 סמ"ק)

13.רנו פלואנס 1600 דגם Comfort

14.רנו פלואנס 1600 דגם Privilege SR

15.רנו מגאן גרנד קופה 1200 בנזין דגם Intesnse

16. פורד פוקוס 1500 טורבו דגם Trend

17. קיה פורטה 1600 דגם EX

תודה רבה רבה לכם מראש!

עריכה אחרונה על ידי ldnz
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהרשימה שלך הייתי בוחר באוקטביה 1.4 - רכב איכותי, מרווח, בגאז' ענק, מזגן מפוצל לשורה השניה, מרגיש הרבה יותר חזק מהרכב הנוכחי שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פח נמחץ בקלות לא קשור לתקנים של בטיחות כי פח לא מספק בטיחות. למכוניות יפניות היה ועדיין יש פח דק שכל פתיחת דלת מסכנה משאירה עליו זכרונות לדראון עולם. הבעיה היא שרוב האירופאיות יישרו קו וגם שם תמצא פח דומה... פח עבה בסגנון ישן מצריך רכב יוקרה וכאלה אין ברשימה...

המאזדה 3 מצוינת כרכב אבל מנוע ה1500 האטמוספרי הוא פשוט לא.

אם אתה מחפש אמינות אז הג'טה והאוקטביה צריכות לרדת ועדיין, לאוקטביה 1.4 יש מנוע חביב וצריכה להגיע עם כמה מערכות בטיחות אקטיביות (בלימה אוטונומית, סטיה מנתיב והתראה על שטח מת) ואם הרכב שאתה יכול לקבל מכיל אותם (חובה לוודא!!!) אז היא כנראה בחירה מוצלחת בהנתן שאתה לא צריך לעבוד מול היבואן אלא מול חברת ליסינג (כלקוח פרטי לא הייתי קונה מהיבואן הזה אפילו מסטיק בזוקה).

האופל אסטרה היא רכב מצוין מכל הבחינות שגם מאובזר במספר מערכות אקטיביות (בלימה במהירות נמוכה, התראות ושמירת נתיב) והוא הבחירה היותר מוצלחת אבל הוא מגיע במרכב של 5 דלתות ולכן תא המטען כנראה מעט קטן יותר.

שאר המכוניות הן meh, כל אחת מבחינותיה שלה.

פורסם

כנס לסוכנות רנו הקרובה ובדוק את הגראנד קופה, זה אחד מהרכבים הכי מרשימים של רנו (בתחום המשפחתיות) שיוצרו על ידה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם לרנו כזאת אין מערכות בטיחות אקטיביות ( וזה החסרון העיקרי של הרכב ). בנוסף, הדגם 1.2 של גרנד קופה פחות חזק מאוקטביה 1.4.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כנס לסוכנות רנו הקרובה ובדוק את הגראנד קופה, זה אחד מהרכבים הכי מרשימים של רנו (בתחום המשפחתיות) שיוצרו על ידה.

עידן

מרשים חלקית... זה רכב גדול וכבד, המנוע קטן וחלש ביחס למשקל והביצועים די גרועים. בנוסף, התקנה מקומית של מובילאיי עם אפס מערכות בטיחות אקטיביות. (בסוגריים הרכב מגיע עם תיבת 7 הילוכים רובוטית ולא ה6 הילוכים שאני רגיל לראות אצל רנו. 7 הילוכים רובוטית מעוררת סימני שלא בהכרח רלוונטיים לדיון הספציפי...)

פורסם
פח נמחץ בקלות לא קשור לתקנים של בטיחות כי פח לא מספק בטיחות. למכוניות יפניות היה ועדיין יש פח דק שכל פתיחת דלת מסכנה משאירה עליו זכרונות לדראון עולם. הבעיה היא שרוב האירופאיות יישרו קו וגם שם תמצא פח דומה... פח עבה בסגנון ישן מצריך רכב יוקרה וכאלה אין ברשימה...

[...]

אם אתה מחפש אמינות אז הג'טה והאוקטביה צריכות לרדת ועדיין,

[...]

הוא מגיע במרכב של 5 דלתות ולכן תא המטען כנראה מעט קטן יותר.

תגיד, שאלה כנה, מאיפה הבאת את ערימת זיבולי המוח המהבילה הזאת?

"פח לא מספק בטיחות"? מה כן עושה את זה (מלבד הדברים הברורים של כלוב הגנה וכו')

"פח עבה תמצא במכוניות יוקרה"? מדדת את עובי הפח במכוניות שונות? מה ההבדלים?

"בגלל שהוא במרכב 5 דלתות תא המטען שלו קטן יותר"? ואם מעניין אותנו משהו מעבר להסעה של ליטרים? אלא אשכרה צריך להכניס עגלת תינוק או איזה מזוודה גדולה מדי פעם?

באמת, אנשים, תסנו קצת את השטויות שמרחפות לכם במוח לפני שאתם מקיאים אותן לפורום.

פות"ש, מה חסר לך ב-i35 היום ומה מספק אותך?

אם אתה רוצה ביצועים והתנהגות - פוקוס.

אם רק ביצועים - פוקוס, אוקטביה 1.4, קרוז, אסטרה (בסדר הזה)

מרווח - אוקטביה, גרנד קופה, אלנטרה הם המובילות עם הפרשים זניחים ביניהן.

איכות חומרים - אסטרה, מאזדה 3 (תלוי איה גימור פנים יש שם, יש הפרשים די גדולים), C4, גרנד קופה. שוב, בסדר הזה.

נוחות - גרנד קופה, C4, אלנטרה, אוקטביה.

חוויית נסיעה - לא יודע, מה זה לטעמך חוויית נסיעה?

אבזור לא יודע, זה צריך לשבת מול אתרי השוואות ולראות מפרט מול מפרט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...