Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה (2009) מול איי-25 (2013)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אנחנו מחפשים רכב משפחתי. שתי ההצעות שנראות לנו כרגע הכי רלוונטיות הן:

1. סקודה אוקטביה, שנת 2009, 65,500 ק"מ. 2 ידייים (שתיהן פרטיות). דגם AMBIENTE מנוע 1.6. 45,000 ש"ח.

2. יונדאי i25, שנת 2013, 99,500 ק"מ, 2 ידיים (יד ראשונה ליסינג פרטי (כלומר - ליסינג מימוני, לא חברה), יד שניה פרטית). מנוע 1.4. 45,000 ש"ח (אותו מחיר כמו האוקטביה).

מה שחשוב לנו זה:

1. מרווח מאחור לשני כיסאות בטיחות + בוסטר גב (האוקטביה יותר מרווחת, אבל בדקתי גם בi25: נכנס בלחץ אבל נכנס. מקווה שבחיים האמיתיים זה גם יוכיח את עצמו..).

2. בטיחות (אוקטביה: רכב מ2009 כולל מערכות בטיחות מתקדמות? יונדאי: לא מצאתי דיווחים על הבטיחות של הi25).

3. אמינות - שיחזיק שנים + שלא נקפוץ למוסך כל רגע.

4. וכמו כולם - צריכת דלק סבירה (התחשיב המשוער שלנו הוא 10,250 ק"מ לשנה. 10,000 עירוני ו-2,500 בינערוני).

בנוסף, מה העלות המשוערת של ביטוח (נהג ותיק + צעיר מעל גיל 24) + טיפולים לשני הרכבים הנ"ל?

ה-i25 הוצעה לנו ע"י חבר, כך שבשל היושרה והשקיפות הצפויות ממנו בהליך הרכישה, יש לנו כרגע נטיה קלה לרכוש ממנו.

תודה רבה!

פורסם

לא הייתי קונה אף אחת משתי המכוניות האלה.

סקודה לדעתי כבר משנתון נמוך מדי. יונדאי צפופה מדי לצרכים שלכם.

ב 45 אלף שקלים אפשר למצוא מיצובישי לנסר או קיה פורטה יחסית חדשות. רכבים אמינים ולא יקרים לתחזוקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

I25- רכב טיפה צפוף לצרכים שלכם ולגבי האוקטביה- אם מדובר על DSG 7 לא הייתי חושב על זה אפילו בצחוק.

אפשר לחפש I30 או אפילו את דגם הסטיישן שלה I30CW - זה יהיה פרקטי בהרבה למשפחה.

שנתונים 2011-12 (2012 לפני מתיחת פנים יכול להיכנס לתקציב בכיף).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקטביה עם מנוע 1.6 MPI למיטב זכרוני מצויידת בגיר פלנטרי 6 הילוכים שנחשב אמין.

למרות זאת, לא רואה סיבה מיוחדת לשלם 45K על הרכב הזה.

חבר מאחד הקבוצות בפייסבוק שאני חבר בהן קנה השבוע קורולה (אוטומטית, לא רובוטית) 2009 60K ק"מ, יד ראשונה ב 40K.

אני מניח ששמירת הערך והאמינות של הטיוטה עדיפות על האוקטביה.

מצטרף להמלצה - יונדאי I30CW משנתונים 2009-2011, אפשר למצוא סביב 30K+ אקזמפלרים שמורים וטובים.

• תוכן חדש...