Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שנים מנוי של פרטנר.

אבל אני מחייג לחו"ל (באופן תדיר מאוד) דרך ספקי תקשורת אחרים (015/018) לצורך העניין.

בחודשים האחרונים קיבלתי חיוב של עשרות שקלים על שיחה בודדות לחו"ל שפרטנר טוענים שבוצעה דרך 012. מכיוון שאני מכיר את המספר ולעיתים מחייג אותו ידנית - חשבתי שייתכן וטעיתי וחייגתי 012 במקום 015.

החודש הגיע חיוב של 300 ש"ח על 2 שיחות שבוצעו לטענתם גם דרך 012. את השיחות האלו בוודאות של מיליון אחוז לא ביצעתי. אני יודע של מי המספר - אני לא זוכר אותו בעל פה ולכן מחייג אותו תמיד מהסלולרי שם הוא שמור כבר עם הקידומת 015. אין שום סיכוי בעולם שחייגתי את המספר הזה עם הקידומת 012.

פרטנר ו-012 טוענים שמבחינתם זה מופיע במחשב - אז זה בוצע.

לדעתי כשל טכני גרם לפרטנר לחייב אותי או לשייך אותי ל-012 בשיחות הבודדות האלו.

בכל מקרה, כתוב במחשב וזה מה יש - דבר ללמפה. מעצבן ומתסכל.

מיותר לציין שאני עוזב את פרטנר פן תצוצנה עוד הפתעות כאלו.

פורסם

אם בצעת את השיחות דרך ספק אחר, נראה לי שהצגת דף פירוט החיובים שלך אצלם, יוכיח זאת. אחר כך שיתווכחו הספקים בינהם אצל מי הרישום במחשב שגוי.

פורסם

נוסף בקש פירוט שיחה, תאריך ושעה שבו בוצעה השיחה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

תתחיל מפירוט שיחות של הטלפון שלך ותראה מה בדיוק חויג, אחר כך תהיה יותר חכם מול מי לריב

האם גם 015 חייבו אותך על השיחות?

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

לי היה סיפור מוזר עם 012: לפני חודשיים - שלושה ניסיתי לבצע דרכם שיחות לחו"ל וקיבלתי הודעה כי אני חסום. זאת למרות שיש לי חבילה של 100 דקות במסגרת מנוי הסלולר שלי בפרטנר. בקוים של אשתי והבנים - אין בעיה. לאחר בירור מעמיק התברר כי אני רשום אצלם כמנוי שיחות בין לאומיות מזה למעלה מ-10 שנים (לע לא זכור שנרשמתי, אל לך תדע, אני מנוי של אורנג'\012\פרטנר בסלולר מ-1999), ובאוקטובר ביצעתי 2 שיחות שחשבתי שהיו במסגרת החבילה ,אבל מתברר כי חייבו חשבון ישן שלי. כיון שאת החשבון שלחו לכתובת שעזבתי לפני מספר שנים (שוב, הזויים - הכתובת שלי בפרטנר מעודכנת) הכניסו אותי לגביה משפטית - על חשבון של 40 ש"ח. בסופו של דבר נתתי להם לחייב את כרטיס האשראי שלי והפלונטר הותר. הצרה היתה שחלפו כשבועיים עד שהבעיה אותרה.

נקמיצ'י - בדוק את פירוט השיחות שלך. יתכן שחייגת + במקום 015, ואם לא הוגדרת הם לא הוגדרו כספק הבינלאומי שלך הרי שברירת המחדל של פרטנר היא 012, ונותבת דרכם. זה מסוג הדברים שקורים בניודים, כאשר אתה שוכח לעדכן את ספק השיחות הבין לאומיות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...