Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר Leon בסיאט (חיפה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עדיין לא סגור על הרכב אבל קיבלתי הצעה מעניינת ואשמח לשמוע את דעתכם:

Seat Leon 1.4 150HP Style

צבע חיצוני - מטאלי (אפור פלדה)

מובילאיי +איתורן + עלוקה

כולל אגרת רישוי.

122K

מה דעתכם?

לאחר הביקור הייתי בסוכנות של פולקסווגן, הגולף מרגישה יותר איכותית אבל המחיר גבוה משמעותית אפילו לגירסה של ה125HP בלי סאנרוף.

השאלה האם באמת יש פער משמעותי באיכות החומרים?

תודה רבה מראש,

דניאל

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה המחיר שלה.

במחיר הזה אתה מקבל רכב לא אמין עם אבזור מביך, בדגש על אפס אבזור בטיחותי אקטיבי, אחריות בזיונית של שנתיים שגם בהן אתה תזכה לשירות הגרוע במדינה.

גם בגולף אתה תהנה מאותה רמת שירות אפסית ואמינות מפוקפקת במיוחד אבל לפחות יהיה לך רכב מעודן ונוח יותר עם רדאר שיתן לך בלימת חירום אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית בנוסף לאחריות אלמנטרית של שלוש שנים.

במחיר של הגולף כבר יש אופציות אחרות ומוצלחות יותר.

פורסם
זה המחיר שלה.

במחיר הזה אתה מקבל רכב לא אמין עם אבזור מביך, בדגש על אפס אבזור בטיחותי אקטיבי, אחריות בזיונית של שנתיים שגם בהן אתה תזכה לשירות הגרוע במדינה.

גם בגולף אתה תהנה מאותה רמת שירות אפסית ואמינות מפוקפקת במיוחד אבל לפחות יהיה לך רכב מעודן ונוח יותר עם רדאר שיתן לך בלימת חירום אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית בנוסף לאחריות אלמנטרית של שלוש שנים.

במחיר של הגולף כבר יש אופציות אחרות ומוצלחות יותר.

תודה רבה על המענה.

ראיתי גם את הסיביק החדשה, אבל לא התחברתי לעיצוב יתר שלה.

איזה עוד אלטרנטיבות יש?

פורסם

בדומה למה שיואב רשם, המאזדה 3 מצוינת, גם האופל אסטרה מכונית מעולה (שכנראה קרובה יותר למה שאתה מחפש, אם אני מבין נכון).

פורסם

1. בושה שהלאון החדשה מגיעה ללא אבזור בטיחות אקטיבי

2. אני הייתי נמנע מלרכוש רכב חדש שמגיע עם מוביליי After market בהתקנה מקומית

3. בנוגע לאיתוראן - תבדוק הצעות מול סוכנויות ביטוח ללא איתוראן (אני מבטח גולף כבר שנה שנייה במגדל - אין דרישה לאיתוראן)

4. אין פער משמעותי, באיכות החומרים בין הלאון לגולף

פורסם

אם בכוונתך להחזיק רכב יותר משנתיים אל תיקח סיאט.

אם בכוונתך להחזיק רכב יותר מ3 שנים אל תקח גם גולף.

מכוניות עם רובוטי תוצרת פולסוואגן זה רק עניין של זמן (לא רב) עד שמתקלקלות. בזמן אחריות ניחא אבל לאחר מכן כל ביקור במוסך על בעיות גיר יהיה החל מאלפי שקלים.

כמו שהציעו למעלה יש אלטרנטיבות נהדרות, אני אישית חושב שמאזדה 3 זה המכונית שמשלבת בצורה הכי טובה את הטוב מכל העולמות.

פורסם

היום אני נוהג בסוזוקי קרוס אובר במצב חדש לחלוטין.

אני כן מחפש קצת כוח וקצת לנהוג במשהו לא משעמם עם פקטור פוזה.

לא בטוח שיש את זה באופל\פורד.

אני היחידי שחושב שההונדה החדשה מכוערת לחלוטין?

פורסם

לא, גם אני חושב כמוך.

בניגוד לשאר אני חושב שהלאון היא אופציה לא רעה בכלל, תמורה טובה למחיר למרות שהיא מגיעה בלי מערכות בטיחות מתקדמות, המחיר הנמוך כרוך בויתור בתחום הזה. הביצועים טובים מאוד, נוחות נסעה טובה, בידוד רעשים לא רע ואבזור נוחות טוב ביחס למחיר.

אני כן הרגשתי את הפערים מול הגולף, נהגתי בשתיהן והגולף נוחה ושקטה יותר, הבדלי הביצועים לא מאוד קריטיים בעיני ויותר נהניתי מהגולף, אבל התוספת במחיר לא מוצדקת לדעתי.

חגבי אמינות, התיבה השתפרה רבות וכמות התלונות פחתה משמעותית, אני אישית מאוד מתחבר לאופי הפעולה המהיר שלה. גיר רציף כמו בסיוויק למשל לא בא בחשבון מבחינתי.

אני חושב שמאזדה 3 שווה בדיקה, היא מוצעת במחירים מעניינים ב-0 ק"מ והדגם הבסיסי שלה מאובזר היטב.

בפייסבוק של ערוץ הספורט העלו היום סרטון של יונדאי I30 החדשה שצולם בארץ. הרכב לפי מה שהם סיפרו מגיע מאוד מאובזר, כולל אבזור בטיחות. המנוע ברכב שצולם היה 1.4 טורבו, אולי שווה להמתין עוד קצת ולראות מה היא תציע.

אני אישית מאוד אהבתי את האימפרזה האצ'בק החדשה, היא מאוד נוחה ונעימה לנסיעה. מצד שני הביצועים לא מרשימים והיא לא תרגיש כמו "משהו עם כוח" להגדרתך, גם האבזור לא מצטיין (בלשון המעטה).

פורסם
היום אני נוהג בסוזוקי קרוס אובר במצב חדש לחלוטין.

אני כן מחפש קצת כוח וקצת לנהוג במשהו לא משעמם עם פקטור פוזה.

לא בטוח שיש את זה באופל\פורד.

אני היחידי שחושב שההונדה החדשה מכוערת לחלוטין?

אתה לגמרי טועה ביחס לאופל ולפורד. שתיהן טובות יותר מהליאון דווקא במקום הזה של נהיגה לא משעממת.

לגבי פקטור פוזה? אני לא יודע להגיד... אני מציע שתלך לראות אותן אם לא עשית את זה. חיצונית האופל די דומה לליאון.

לעניין הכוח, לאופל מנוע טורבו עם 150 כ"ס וגם לפורד פוקוס יש מנוע טורבו עם 150 כ"ס... לשתיהן תיבות פלנטריות אמינות ועדיין לי אישית קשה להמליץ על הפורד משום שהיא אמורה להיות מוחלפת בשנה הבאה ומשום שלרכב יש בעיות מוניטין בארץ שיקשו על המכירה שלו (כתוצאה מגיר רובוטי כפול מצמדים שעשה המון בעיות ולכן לא משווק יותר).

פורסם

הפורד מצויינת לנהג, לשאר הנוסעים פחות.

הקרוז החדשה רכב מצויין ומפתיע לטובה, אבל כמו הפורד, הערך שלו יירד בצניחה חופשית.

אני מצטרף להמלצה על האסטרה - מנוע מצויין, איכות חומרים טובה, מאובזרת ובטיחותית.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
מה זה בעיניכם אבזור בטיחותי אופטימאלי? למה אני צריך בלימה אוטונומית בשיוט? אתם כאילו מסמסים על 30 או משהו? או שאני מפספס משהו?

אז זהו? תאונות חזית-אחור קורות רק בגלל SMS'ים? ואם תתעסק לשניה במערכת? תביט מהחלון לכיוון השכנים בפקק? הרכב לפנייך בולם בלימת חירום ואתה ברגע בתוך הפגוש שלו.

מערכות הבטיחות האקטיביות לא הופכות את המכונית לאוטונומית ולא מחליפות את הנהג, אבל הן לבטח משפרות את רמת הבטיחות ומונעות תאונות ועגמת נפש מיותרת.

אבזור בטיחות אופטימלי בעיני זה בלימה אוטונומית ומערכת אקטיבית לשמירה על הנתיב. בקרת שיוט אדפטיבית, קריאת תמרורים וכל השאר זה נחמד, אבל הכי חשובות בעיני הן השניים שמניתי. בלימה אוטונומית הופכת להיות לאט לאט אביזר סטנדרטי ברוב המכוניות שמגיעות לארץ, חבל שמדינת ישראל דוחפת מובילאיי במקום להפוך אותה לחובה כמו שעשו בזמנו עם בקרת היציבות. שמירה אקטיבית על הנתיב עדיין לא נפוצה במיוחד במכוניות העממיות אבל גם זה יגיע.

פורסם
אז זהו? תאונות חזית-אחור קורות רק בגלל SMS'ים? ואם תתעסק לשניה במערכת? תביט מהחלון לכיוון השכנים בפקק? הרכב לפנייך בולם בלימת חירום ואתה ברגע בתוך הפגוש שלו.

מערכות הבטיחות האקטיביות לא הופכות את המכונית לאוטונומית ולא מחליפות את הנהג, אבל הן לבטח משפרות את רמת הבטיחות ומונעות תאונות ועגמת נפש מיותרת.

אבזור בטיחות אופטימלי בעיני זה בלימה אוטונומית ומערכת אקטיבית לשמירה על הנתיב. בקרת שיוט אדפטיבית, קריאת תמרורים וכל השאר זה נחמד, אבל הכי חשובות בעיני הן השניים שמניתי. בלימה אוטונומית הופכת להיות לאט לאט אביזר סטנדרטי ברוב המכוניות שמגיעות לארץ, חבל שמדינת ישראל דוחפת מובילאיי במקום להפוך אותה לחובה כמו שעשו בזמנו עם בקרת היציבות. שמירה אקטיבית על הנתיב עדיין לא נפוצה במיוחד במכוניות העממיות אבל גם זה יגיע.

למה שאני יתעסק במערכת\יסתכל על השכנים כאשר יש רכב מלפניי במרחק בלימה מסוכן?

אני מבין את הטכנולוגיה ואפילו מעריך את זה שהיא שם, אבל לשלול רכב בגלל דבר כזה זה קצת פתטי..

אני יותר חשבתי שהמילה אופטימאלי זה לכיוון מערכות פסיביות, כמו כריות אוויר בקורות ובעוד מקומות שאין ברכבים "רגילים"

• תוכן חדש...