Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אנחנו כרגע במשפחה עם לאנסר 2007,הרכב לא נח וגם הכיס ניקרע בעיקר מהדלק,מבחינת טיפולים פחות בעייתי אבא מכונאי מוסמך,חשבנו להישתדרג אבל מחיר הרכב לא בשמים ולכם הוחלט על טרייד אין במגרש,המטרה רכב עם שנתון 12-14,כמובן שלא בולע דלק זה מאוד חשוב,התקציב על 50K,עכשיו מתחיל הסינון,לא קייה, יונדאי ודומיהם חשוב שהרכב יהיה חזק,את הלאנסר צריך לאמץ כי להגיע לכח המיוחד בעליות,המחשב היית לכיוון פורד מונדאו, או שברולט קרוז שנכנסות בתקציב,עזרתכם בבקשה ...

פורסם

קורולה 2011-12

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לאיזו צריכת דלק אתה מצפה? רכב משפחתי בעל מנוע 1.6 יצרוך פחות אותו יותר אותו סדר גודל. הבדל משמעותי אתה תשים לב אם תרכוש רכב היברידי או דיזל. בתקציב שלך תוכל למצוא רנו פלואנס דיזל וטיוטה פריוס. האם אתה נוסע בעיקר עירוני או בין-עירוני?

מונדיאו ממש לא חסכונית. אם כבר ההפך. גם שברולט קרוז לא תיתן לך הבדל משמעותי בצריכת הדלק אם בכלל.

פורסם

לנסר בולעת דלק, לכן אתם בכיוון של פורד מונדאו או שברולט קרוז?

תחפשו הונדה סיוויק או טויוטה קורולה - לא פחות אמינות, יותר חזקות ויותר חסכוניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הבנתי שכל רכב עם מנוע 1600,יביא אותי לתוצאה דומה בערך הן מבחינת כוח והן מבחינת דלק,לכן ניראה לי אני ילך על מנוע יותר גדול ,רנו לא בא בחשבון עבר לא זוהר איתם,מה שראיתי זה שברולט מאליבו 2.4 2011, סובארו B4, 2.0 שנת 2011-12 שעוד יכולות להיכנס בתקציב, פשוט אני לא מכיר את הרכבים הנ"ל,שחכתי לציין שחשוב לי אוטו רכב ולא צפוף יש כיסאות ילדים .

נ.ב.

איך הלאנסר החדשה 1800?מוצלחת יותר?

עריכה אחרונה על ידי חילייק
פורסם

אתה אומר שהכיס שלך נקרע בגלל דלק ואתה רוצה לקנות שברולט מליבו 2.4 ? צריכת הדלק שלה לא תהיה יותר טובה מ 9 ק"מ לליטר במשולב. אותו הדבר b4 ואחיותיהן. תחליט מה חשוב לך...

פורסם

הקורולה מבין מנועי ה1600 הכי חסכונית, רוצה אקסטרה 1.6 חסכון? קורולה רובוטית תענה לדרישות מצוין אבל בתנאי שתסתגל לפעולה שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הקורולה מבין מנועי ה1600 הכי חסכונית, רוצה אקסטרה 1.6 חסכון? קורולה רובוטית תענה לדרישות מצוין אבל בתנאי שתסתגל לפעולה שלו.
איך הגעת לנתון הזה? אולי בניוטראל בירידה הכי חסכונית.

קנה טויוטה היברידית 2008 - 2010 צורה ישנה או פלואנס דיזל.

פורסם
לנסר בולעת דלק, לכן אתם בכיוון של פורד מונדאו או שברולט קרוז?

תחפשו הונדה סיוויק או טויוטה קורולה - לא פחות אמינות, יותר חזקות ויותר חסכוניות.

קורולה וסיוויק יותר חזקות מפורד מונדאו? אתה בטוח?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

טעות שלי - הייתי צריך להבהיר את עצמי - יותר חזקות מלנסר 2007.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכל בסדר,

הצריכה של כל מנועי ה 1.6 לא כזו רחוקה אחת מהשנייה, מה שכן - מנועים מודרניים יותר יהיו מעט יותר חסכוניים, גם תלוי בגיר.

בכללי מסכים עם ולד, עדיף ללכת על הונדה\טויוטה באם צריכת דלק עסקינן, אמינות עדיפה על השברולט, ומונדאו (מניח שאתה מדבר על מנוע אקובוסט) מצריך תחזוקה שתהיה יקרה משאר המכוניות האלו ותהיה מן הסתם גם פחות חסכונית.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...