Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד גלאקסי 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת פורד גלאקסי 2014.

בדקתי רכב ספציפי והוא מטופל בזמן במורשה, היסטוריית טיפולים נקיה (הכל סטנדרטי - בלי תקלות), חיצוני בסדר גמור (מעיכה קלה בכנף האחורית).

מנוע נראה נקי ללא נזילות (לא נראה שעבר שטיפה).

קבעתי עם המוכר לבדיקה מחר.

הבעיה היא שעד עכשיו אנשים ששאלתי אמרו שהוא בסדר גמור ואמין אבל קצת יקר לתחזוקה שוטפת וכמובן אוכל דלק (לטעמי הם עדיין לא פגשו גרנדיס :)).

אבל, הגעתי לאיזה מוסכניק שהתחיל לספר לי על בעיות עם פורד לאחר תקופת האחריות של משאבות דלק ועוד כל מיני בעיות שהוא נתקל בהן או שמע עליהן והוא המליץ לי להתרחק מהרכב הזה.

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה ספציפית בשנתון הזה (נראה לי שהוא עדיין באחריות יצרן).

ושורה התחתונה האם במידה והרכב הנ"ל טוב בבדיקה כמו שהוא טוב על הנייר - כדאי לקנות או לא?

תודה!

• תוכן חדש...