Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאת בדיקה - מאזדה 3 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב התוצאות.

אשמח לחוות דעתכם האם כדאי להתקרב לרכב, ואם כן כמה לדעתכם צריך לשלם עבור רכב כזה.

תודה מראש.

20170718_125851[1].jpg

20170718_125324[2].jpg

פורסם

ואוו מזמן לא הייתה פה כזאת בדיקה גרועה, הייתי עובר הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוכל לפרט?

אציין שהתיקונים במכסה המנוע והגג, הם כתוצאה מנזקי ברד לטענת בעל הרכב.

ברשותו צילומים שמוכיחים את הנ"ל.

תודה.

פורסם

לברוח.

בחיים לא ראיתי בדיקת רכב עם כ"כ הרבה רג'קטים ואיקסים, וגם בניכוי הכסת"חים הרגילים הרכב פשוט.. איך אני אגיד את זה בצורה עדינה? נבלה.

תמשיך הלאה, לא חסרות מזדות 3 בשנים האלה, זה לא רכב נדיר. בטוח שתמצא אקזמפלר יותר שמור ופחות שחוט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כי אין כמעט חלק למעט האגזוז שלא עבר תיקון פחחות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה החלטת לקחת את הרכב לבדיקה? הוא נראה ממש טוב חיצונית ופנימית?

מה התרשמותך מהמוכר? מחיר לרכב כזה הוא לא יותר מ 10K ש"ח.

לדעתי רכב שעבר כל כך הרבה תיקונים (לא איכותיים לפי הבדיקה) , שברים וחוסרים בסלון, 2 ידיים אחרי השכרה או ליסינג פשוט לא צריך להגיע לבדיקה. באים רואים את הרכב , מסתובבים והולכים. חוץ מזה נראה שבעלים קצת הכין אותו למכירה, הוסיף שמן מנוע ושמן ברקס (כנראה יש נזילות רציניות).

פורסם

אני נעזר בכם עבור קרוב משפחה שהתייעץ איתי.

הדשבורד הסדוק יוחלף במורשה, לאור ריקול שיצא בעבר לרכב. כך נאמר לו בשיחה טלפונית עם המוסך.

לטענתו למעט הדשבורד הסדוק שכוסה בכיסוי ייעודי, הרכב אכן נראה טוב חיצונית ופנימית.

פורסם

ברור כי לפי מה שניראה כול הרכב עבר תיקוני פחחות וצבע.

פורסם

אני לא מבין מה בכלל יש לשקול פה , מדובר ברכב שחוט וגמור , נקודה.

יש מהדגם הזה כל כך הרבה מכוניות במצב הרבה יותר טוב , אתה לא מחפש פה רכב נדיר.

עדיף לוותר עכשיו ולאכול אותה בעלות בדיקה , מאשר לקנות ולאכול אותה לאחר מכן בהרבה יותר כסף.

פורסם

הרכב ממגרש או אדם פרטי ?

בחרת (בנתניה) את המכון הטוב והאמין ביותר שהוציא את הרכב במצב ה"שחוט ביותר" אבל גם האמיתי ביותר.

לא חסרירות מאזדות 3 בשוק,חפש אקזמפלר שמור יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מאדם פרטי.

לא יודע איך גיסי בחר את המכון הנ"ל, אבל כמה נשמות טובות ידעו לומר לו בדיעבד ששמעון הוא "מגזים", "מחמיר", "כותב כל שטות" ועוד.

ושוב, לא אני מחפש מאזדה 3, אני רק מנסה לעזור לגיסי. נוהג בפריוס 2012 ושמח ומאושר מהרכב :-D.

• תוכן חדש...