Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש סביב ה100k שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, נסכים שלא להסכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים של סי3 חדשה אני יכול להעיד שאמנם המושבים מאוד נוחים, אבל קצת קשה לי למצוא תנוחת ישיבה אופטימלית שלא תגרום לי למעט אי נוחות בגב. מבחינת ויברציות, לי אישית זה קצת מציק כולל התנהגות הגיר שיכולה להקפיץ את הרכב לעיתים. זאת הכוונה לעידון. הרכב בהחלט זקוק לעידון אבל עדיין הוא אחד מרכבי הסופר מיני הטובים לדעתי במיוחד אם לוקחים בחשבון את המראה המיוחד. מציע לך לנסוע עליו לפני קניה כי הוא בהחלט לא לכל אחד

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אני גם פזלתי לכיוון הסיטרואן c3.

הרכב נראה מצויין, מאובזר עד הגג,נוח ובטוח.

השאלה שלי היא האם מישהו נסע על הרכב ויכול להעיד על עוצמת המנוע ויכולת השיוט בבינעירוני (רעשי רוח במיוחד)

נסעתי עליה כ-3000 קמ בעיקר בבינעירוני (מגביל המהירות עזר לי מאוד...) וצירים הרריים. הרכב עם מושבים נהדרים נוח מאוד (בזמנו ירדתי מג'ולייטה כי לא הסתדרתי עם המושבים), יציב מאוד על הכביש גם ברוחות צד, השילוב בין גיר יעיל ליחידת הינע יותר חזק וזריז משציפיתי הרכב נעים לנהיגה מהירה (אני מדבר על עקיפות בעליה לבית אורן עם מזגן בקלות ובהנאה).

בקרת השטחים מתים שחשובה בשיוט יעילה והתרגלתי לסמוך עליה. קח אותה לנסיעת מבחן ולא תרד ממנה.

המזגן אגב בימים האחרונים ממלא אותי התפעלות יש הרבה יציאות ולא מזיק שהנפח הפנימי הכולל שצריך לקרר הוא שליש או רבע מהרכב השני שלי (CRV).

אני מחזק את דברי יוליאן, ה-208 דינמית יותר אבל הרבה פחות נוחה.

המינוס היחיד שהיא עשתה לי בערך 13.8 לליטר וקיוויתי ליותר, בלי עירוני או פקקים.

אה, ואני שונא stop and go.

אני מניח שהבחור שהציע לפות"ש ללכת על דברים כמו קיה פורטה היה ציני :shock:

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

Stop and start

מעצבנת לא רק בסיטרואן, גם בקליאו/ איביזה הייתי מנתק אותה כי ההתנעה מורגשת מידי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האטראג לא בליגה של הרכבים שהוזכרו פה.

פורסם
האטראג לא בליגה של הרכבים שהוזכרו פה.

נכון, יחד עם זאת הוא עדיין עומד בדרישות פותח אשכול... הבחירה בסוף שלו :) והרכב פחות מ 100000ש"ח עם אבזור טוב ונוח

• תוכן חדש...