Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון תקציב 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד לפני קנייה של הרכב הראשון שלי והתקציב עומד על 25+-.

מחפש רכב האצ'בק אמין וחסכוני.

כרגע האופציה הטובה ביותר מבחינתי היא רנו מגאן החדשה שנת 2010, במחיר של 20,000 או אפילו פחות

חיפשתי באתרים חוות דעת והאמת שרובן חיוביות.

מצד שני מספר אנשים שהתייעצתי איתם הביעו את החשש המוכר מרכבים צרפתיים, ואמרו שרכבי רנו לא כדאיים, מתקלקלים מהר ושיש להם בעיות חשמל בתדירות גבוהה יחסית.

רציתי לשמוע מכם, כי אני די סגור על הרכב הזה - מה דעתכם?

תודה רבה מראש

פורסם

אתה צריך משפחתית ?

2010 זה מגאן 3 אם אני לא טועה, זו הגיעה לפה עם גיר רציף (של ניסאן אם אני לא טועה) שלא מומלץ במיוחד יותר בגלל איך שהוא פועל, פחות בגלל האמינות.

תראה דעתי בסכומים האלו, אתה רוצה ללכת על רכב כמה שיותר נפוץ על הכביש והמגאן 3, מה לעשות, לא כזו נפוצה.

בחירה יותר נכונה אולי תיהיה במתיחת תקציב קלה לכיוון הסוזוקי סוויפט, SX4, ליאנה או יונדאי I10.

אם ידנית זורם לך, פיאט פנדה גם יכולה להיות אופציה מעולה.

או לחילופין,במסגרת התקציב יונדאי גטס, שבתקציב שלך תוכל למצוא דגם מאובזר יחסית ובטיחותי שסביר שיהיה אמין בשנים הקרובות.

יש לך פה בפורום כמה אופציות מעניינות

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?37-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93

שווה לבדוק..

פורסם

קודם כל תודה רבה על המענה,

אני לא צריך רכב משפחתי. אין ילדים.

האצ׳בק שיתאים לנסיעה וחניה בעיר.

מה זה אומר איך שהגיר פועל? מה לא מומלץ בו?

פורסם

התנהגות הגיר לא מתאימה לכל אחד. אני מציע לעשות חיפוש ולקרוא קצת על "גיר רציף".

אם אתה מתנייד בתוך העיר, אין לך באמת צורך במגאן או כל משפחתית למען האמת.

מיני או סופר-מיני יספיקו לך, ותמצא איתם חניה בלי להסתובב סביב עצמך ברחבי העיר.

בתמורה ל"וויתור" על מרווח של המשפחתית עלות האחזקה תיהיה נמוכה משמעותית ותחסוך לך הרבה כסף .

כמו שאמרתי, יונדאי גטס, מתחת לתקציב שלך, ותוכל אפילו לעשות יישור קו מכני עם עודף.

פורסם

אני מדבר על מגאן האצ׳בק מ2010.. מחירון שלה הוא 37,000.

יונדאי גטס לדעתי קטנה מדי (1.90 גובה על 85 קילו)

ואם נשים רגע את הגיר הרציף של המגאן בצד, מה עוד החסרונות ברכב הזה? כי שוב הביקורות באתרים כמו יד2 וcarz דווקא יחסית משבחות אותו.

פורסם

למה אתה חושב,שאדם שיש לו רכב שמור ומלוקק יוריד לך 12,000 מהמחירון ?

זה שהשוק קשה סבבה אבל המוכרים ממש לא נואשים.

בתקציב שלך אתה יכול לקבל פונטו גרנדה ידנית/סוזוקי ספלאש ידנית.

בגרסה האוטומטית-שני רכבים שאמנם בזבזנים מבחינת דלק אבל אמינים הם מיצובישי לנסר 2008-9 מנוע 1600 או 1800 ( על ה 1500 השתיין והעצל כדאי לוותר) או מאזדה 3 1600 בשנתונים הללו-אישית אם כבר מאזדה הייתי מעדיף בגרסת ספיריט - מנוע 2,000 המאובזרת והזריזה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למה אתה חושב,שאדם שיש לו רכב שמור ומלוקק יוריד לך 12,000 מהמחירון ?

זה שהשוק קשה סבבה אבל המוכרים ממש לא נואשים.

בתקציב שלך אתה יכול לקבל פונטו גרנדה ידנית/סוזוקי ספלאש ידנית.

בגרסה האוטומטית-שני רכבים שאמנם בזבזנים מבחינת דלק אבל אמינים הם מיצובישי לנסר 2008-9 מנוע 1600 או 1800 ( על ה 1500 השתיין והעצל כדאי לוותר) או מאזדה 3 1600 בשנתונים הללו-אישית אם כבר מאזדה הייתי מעדיף בגרסת ספיריט - מנוע 2,000 המאובזרת והזריזה יותר.

את מצב הרכב הספיצפי שמצאתי תשאיר לי לבדוק מול המכון.

אני שואל בכלליות על החסרונות של מגאן האצ׳בק מ2010.

נראה שכל שוק מכוניות יד 2 ממש מנסה להמנע ממפגש עם הצרפתיות ואני מנסה להבין אם יש סיבה ממשית חוץ מגיר רציף והעובדה שזה לא רכב נפוץ כמו מאזדה

פורסם
את מצב הרכב הספיצפי שמצאתי תשאיר לי לבדוק מול המכון.

אני שואל בכלליות על החסרונות של מגאן האצ׳בק מ2010.

נראה שכל שוק מכוניות יד 2 ממש מנסה להמנע ממפגש עם הצרפתיות ואני מנסה להבין אם יש סיבה ממשית חוץ מגיר רציף והעובדה שזה לא רכב נפוץ כמו מאזדה

מישהו? זה באמת חשוב לי לדעת

פורסם

למה השוק לא אוהב צרפתיות יש הרבה סיבות, בצע חיפוש בפורום "רכב צרפתי" או משהו בסגנון כבר דנו על זה המון.

ספציפית המגאן, שוב, אני במצבך לא הייתי רץ לקנות אותה לא בגלל שזה רכב רע, אלא יש טובים ממנה בפרמטרים שציינת שחשובים לך באותה גזרת מחירים.

אם הייתה בא אומר שמע אני צריך רכב נוח מאוד, משפחתית כי יש לי 2 ילדים, בטיחותי ויציב על הכביש, שאין אותו הרבה כי אני לא אוהב רכבים נפוצים, עם גיר רציף (כי משומה יש לך פטיש חזק לרעש מנוע והאצות חלשות), יש לי מוסכניק שמתמחה ברנו, אין לי בעיה להשבית את הרכב לשבועיים שלוש לחכות לחלק מEBAY אם מישהו תולש לי מראה באמצע הלילה ולא בא לי לשלם 1000 שקל מראה חדשה מיבואן, סבבה. לך עליה אחלה רכב.

ובכלל, הייתי מסתכל לכיוון המיני\סופר מיני ולא משפחתיות.

בתקציב הזה קונים רכב שיסע, כמה שיותר, מבלי להתקלקל ואם כבר יתקלקל, שיהיה זול קל ומהיר לתקן אותו.

אם אתה נוסע הרבה, קח גם רכב חסכוני, עדיפות ענקית לידני, אם לא, אז שיאכל 1 ל10 מה אכפת לך.

תתפשר על המרווח של משפחתיות על חשבון פרמטרים אחרים שעדיפים לך כמו עלות אחזקה (בתקציב של 25 עלות אחזקה כנראה חשובה לך), עלות תיקונים, שכיחות חלפים משומשים, שכיחות בעלי מקצוע שיודעים לטפל ברכב, וכו'.

אבל מה שבא לך, זה רק פורום ייעוץ וזאת דעתי בלבד. הרכב הראשון שלי אגב, היה רנו מגאן 2001.

פורסם

stum לא יודע מאיפה אתה הבאת את זה שהגיר רציף, המגאן 3 עם מנוע 1.6 שווקה כאן בתחילת הדרך עם גיר אוטומטי סטנדרטי של 4 הילוכים. בסביבות 2013-2014 הפלואנס 1.6 זכתה לגיר הרציף שמגיע מהניסאן ג'וק. לא קרה במגאן 1.6. המגאן 1.6 הוחלפה על ידי ה1.2TCE שהייתה רובוטית כפולת מצמד או ידנית בגרסת הקופה. הדגם היחיד של המגאן 3 שהגיע עם גיר רציף הוא ה-2.0 בגרסת הקופה.

מגאן 3 לא כזאת נדירה ולא תהיה בעיה למצוא חלקים, אולי היא לא נפוצה כמו קיה פיקנטו, אבל עשית ממנה מכונית נדירה ברמה של מרצדס אס קלאס. סביר להניח שלא מעט מהחלקים תואמים לדגמי מגאן 3 האחרים ולא תהיה בעיה למצוא חלקים, בטח שלא מראה או משהו כזה. בטוח יש כאלו רכבים בפירוקיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...