Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני חשבתי גם לפני שקניתי את הפורד בתור רכב משפחתי במקום לאנד קרוזר ( את עניין השטח פתרתי בזה שקניתי לי גם סמוראי ארוך), אחרי שקניתי אני אומר בוודאות שהפורד נחות מימנה בכל פרמטר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי אותו כנ"ל מבחינת הטעם ברכבים, כיום לעבודה מתנייד בפורד אקונוליין ונסיעות פרטיות בטויוטה היילקס.

הוא שונא שנאת מוות את הבמוו סידרה 5 ש'מגרדים איתה את האספלט' ומבחינתו ה X3 זה צעצוע שמפחיד לנהוג בו.

מכיר את הלנד קרוזר היטב - שכרנו כזה שלושה שבועות בנסיעה לחו"ל.

לטעמי - לא נוח, מרעיש ורוכן אבל כמי שגדל על טרנספורטרים וסיקסים, יש לו בהחלט קסם משלו.

יש מי שאומר מסורבל ויש מי שאוהב את ההתנהגות, הגודל והתחושה ולאלה להציע פיז'ו או אפילו קרניבל פשוט לא יתפוס.

נהניתי מאוד להעביר שלושה שבועות על סיפון הלנדקרוזר הרבוע ועוד יותר נהניתי לחזור לחמש - שלא שמתי לב עד כמה היא שקטה זריזה ונוחה עד שלא חזרתי אליה מהטויוטה.

אפילו במחיר שלו לאוהבי הז'אנר והתחושה (שלא לדבר על מי שקונה לשנים ארוכות ונוסע בשטח) - לא באמת רואה אלטרנטיבה אמיתית.

תתחדשו ותיהנו ממנו!

פורסם

אחרי שעזרתי לחבר לעבור דירה עם טרנספורטר שקיבלתי למטרה הזאת, חזרתי ללנסר קלאסיק שהייתה לי, והרגשתי כאילו אני במרצדס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה לכל המברכים, וגם לחולקים. לגיטימי לא להסכים, עניין של השקפת עולם והעדפות.

לגבי השאלה היכן מיכל האוריאה - פתח המילוי נמצא מתחת למכסה המנוע, צמוד מאוד למצבר. בהיילקס החדשה - שתוכננה כנראה מראש להכיל את הטכנולוגיה הזו, פיית האוריאה נמצאת במקום מקורי לצד פתח הדלק.

רשמים נוספים לבינתיים:

המושבים בשורה השלישית מתאימים גם למבוגרים נמוכי קומה, פחות מ1.70. כמובן לא בשיא הנוחות, אך מעבר למה שקרוסאובר כיום מציע.

שורת המושבים השניה מכילה מושבים נפרדים שלכל אחד מהם שליטה על מיקום הכסא קדימה ואחורה, כמו גם שליטה על משענות הגב בנפרד.

בשים החום של היום נוכחתי לגלות את פונקציית חימום המושבים - נשרף לי הת*ת ולא הבנתי למה. מזל שמצאתי את המתג - גלגלת עם עצמת חימום בין מינ' למקס'. שני המושבים הקדמיים מציעים זאת.

החשש הגדול שלי היה ממושבי העור - הם נוטים להיות הרבה פחות נעימים בחום ממושבי בד. אני שמח לומר שהמצב לא נורא כמו שציפיתי - אולי סוג העור, אולי פשוט המזגן העוצמתי - סה"כ הטמפרטורה בקאבינה יורדת בקצב משביע רצון.

זאת לומר לחיוב - בכל יפנית שהייתה לי המזגן תמיד היה טוב יותר ממקבילותיה האירופאיות. כך - המזגן בטוראן שהיה לי וכך גם בלאון כיום - המזגנים האירופאיים מקררים פחות. טוב כשלעצמו, אבל פחות.

אני בחור רחב רגליים - ואכן, נעים יותר לשהות ברכב גדול כמו זה, שגם בפישוק רגליים הברך לא תיגע בשום חתיכת פלסטיק. בלאון למשל, אני דחוס.

מערכת הסאונד המקורית לא רעה - כוללת קומפוננט 3 חלקים מקורי בכל צד, יחד עם קומפוננט 2 חלקים מאחור ורמקול סנטר במרכז הדאש.

אפקט הסראונד מגניב למדי, עם כי לא מהווה יתרון בשמיעת מוזיקה. העוצמות לא רעות, אך הצלילים מתעוותים בקטעים עמוסים ובווליום גבוה. סה"כ, מערכת בסיס שתספק את הרוב.

חייב לציין לשלילה דבר אחד שהפריע לי גם בקרוזר מ2011 - בהירות לוח השעונים לא גבוה, עם צבע לבן דיי חיוור וחלוש. זה לא מחמיא לרכב חדש במחיר כזה, כשבזמנו גם לi35 וגם ללאון הקיימת שלי הייתה תאורה מרשימה יותר. דבר קטן, לא משמעותי, אבל מעט מציק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...