Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחי התעסק עם האורות אצלי ברכב ועכשיו האור גבוה מאיר לאותו מקום כמו אור דרך ( הוא צריך להאיר "גבוהה" יותר כאילו מרחק גדול יותר).

איך אני מכוון את זה?

והאורות לדעתי מכוונים יותר מידי לצדדים כאילו "זורקים" אור לצדדים במקום להיום קו ישר כמו שרואים בסרטונים.

מי מבין בזה יכול לעלות תמונה של הברגים שצריך לגעת בהם בשביל לכוון?

לא רוצה לשחק סתם שלא יהיה בעיות.

פורסם

אם הוא שיחק בברגים של הכיוון, אתה חייב ללכת לכוון אורות, עושים את זה עם מכשיר מיוחד, מחיר בין 20 ל-50 במכוני טסטים עושים את זה.

יש גם גלגלת כיוון אורות בפנים הרכב, 0 זה מאיר קרוב, ורמה יותר גבוהה נגיד 3 זה מאיר יותר רחוק ולא מסנוור, תשאל אותו מה הוא עשה בדיוק.

נגע בברגים חייב כיוון אורות. לא נגע אז זה רק מהכפתור גלגלת כיוון גובה אורות.

פורסם

נגע בברגים ואם הוא הצליח לקלקל לבד אני מאמין אפשר גם לסדר לבד. לפחות עד יום שישי שיהיה זמן לנסוע למוסך

פורסם

אם יש לך מישהו עם רכב מאותו דגם אתה יכול לכוון לבד.

תמצא מקום מישורי עם קיר, קח את הרכב של המכר/חבר שים אורות נמוכים(תוודא שבורר גובהה על 0) ותסמן קו על החיתוכים של האורות שלו ליד תרשום 1. אותו הדבר תעשה על אורות גבוהים.

אחרי זה תעמיד את הרכב שלך במקום, בורר גובהה על 0 ושים אורות נמוכים ותתחיל לשחק על שתגיע לאותו גובהה,כנל לגבוהה.

פורסם (נערך)

לבקשתך.

שים לב שאין כיוון נפרד לאור גבוה/נמוך.

תהייה זהיר מאוד עם הברגים בזמן הכיוונון מכיוון שלדעתי ברוב הרכבים הברגים עשויים מפלסטיק.

D__My Documents_Cars_Mazda_Mazda 3 workshop manual_esico.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...