Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל קצר גילה שמאזדה, סוזוקי, סקודה , יונדאי מעניקות או העניקו הנחות לחברי חבר. הנחות שמן הסתם באות על חשבון הציבור הרחב שכן ניתן להניח שהרכב מתומחר מלכתחילה על הצד הגבוה יותר

כשלעצמי אני מעיף לקחת שקול זה בחשבון בעת קניה ולעודד חברות שאינן מעניקות הנחות מיוחדות לחבר

לא מצאתי שטויוטה למשל מעניקה הנחות לחבר לפחות בגוגל שאני עשיתי?

האם אני צודק?

האם קיימות חברות נוספות שאינן מעניקת הנחות לחבר?

פורסם

לא מבין מה כואב לך כל כך? לחבר יש הנחות בהרבה בתי עסק. את כולם תחרים? אין לי שום נגיעה אישית לחבר אבל לא רואה בזה בעיה. לא ראיתי שיבואנים מעלים מחירים לכלל הציבור כדי לסבסד הנחות לחבר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

רגע שניה,

בוא נחשוב רגע, מה עם יבואנים שנותנים הנחות מופלגות לחברות הליסינג? או יותר נכון מייצרות מחירונים מיוחדים וזולים משמעותית לדגמים ספציפים לטובת חברות הליסינג? גם יבואן טויוטה שמה(מה תגיד על הקורולה SUN? על היאריס SOL האוטומטית? רכבים שנועדו באופן מובהק לשוק הליסינג) לא נעניש גם אותם? מה ההבדל בינהם לבין היבואנים שנותנים הנחות לחבר? בשניהם מדובר על מתן הנחה תמורת כוח קניה גדול.

אגב,

תבדוק את רוב מבצעי ה"חבר" ותגלה שתחת משא ומתן קל תוכל להגיע להנחות של ה"חבר" ללא כל מאמץ, ניסאן מוכרת את המיקרה הידנית ב"מבצע" של חבר ב55 אלף במקום 70 אלף - תגלה שגם לפני המבצע של חבר לקוחות פרטיים קיבלו מבצעים דומים.

הייתי בסוכנות סוזוקי ובדקנו על רכב ושאלנו על המבצע של חבר - תמורת אותו תוספת אבזור של המבצע של חבר ההפרש הסופי במחיר היה פחות מ3,000 שקל לטובת חבר, זניח ברכישה של רכב חדש(על וויטרה ספציפית).

ברוב המקרים יבואנים עם דגמים מאוד מבוקשים בשוק הפרטי פחות יפנו לשוק של מבצעי החבר(טויוטה, מאזדה עד לא מזמן גם לא העזה להיכנס למבצעים של חבר - והתחילה להיכנס רק לפני שנתיים שכוח המכירה שלהם ירד) - יבואנים שגם ככה רגילים לחלק הנחות גדולות ללקוחות(רנו-ניסאן, יונדאי, קיה וכו') הולכים בקלות רבה יותר לחבר, במידה ויש דגם מאוד פופלארי? או שהוא לא יופיע במבצע או שהוא יופיע עם הנחה קלה(2-3 אלף שקל).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני דווקא מבין את הסלידה ואת הרצון לשמור על ערך כלכלי. לדעתי פולקסווגן לא עושים כאלה אבל לא בדקתי לאחרונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ומי מבטיח ששבוע אחרי שתרכוש את הרכב, אותו יבואן לא יערוך מבצע שקר כלשהו עם חבר/קבוצת אינטרסים אחרת, מבצע פתוח לקהל הרחב או חלילה הורדת מחיר גורפת?

פורסם

פותח השרשור הנכבד - mike56.

לידיעתך, אין חברות/יבואני רכב שאינן מעניקות הנחות מיוחדות.

ישנם הרבה התאגדויות צרכנים שיבואני הרכב יוצאים במבצעי רכב

מלבד חבר/מועדון הוט/אשמורת.

לדוגמה: מועדון יחד/עורכי הדין/מהנדסים/מנהלי חשבונות/קרנות השוטרים.

פעמים רבות שהייתי מבקר בסוכנויות כמתעניין ברכישת רכב,

הופתעתי מסוכני המכירות שהיו מוכנים למכור לי רכבים

בהתאם למבצע שמתקיים בזמן הנתון עם אחת מההתאגדויות שציינתי.

פורסם

מעדיף הנחות חבר על פני מכירות מסיביות לליסינג ושחיקת ערך המותג.

שלא לדבר על יבואניות שסתם חותכות את מחירי הדגמים אחרי מספר חודשי שיווק.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לפעמים גם חבר לא כזה אטרקטיבי, מסתבר.

ואם תחכו כמה שנים אז היבואן יחתוך במחיר,

לדוג׳:

באוקטובר 13 רכשתי את הקליאו 0.9 טורבו ידנית במבצע חבר ב80K₪ במקום 85K₪ מחיר מחירון

היום אותו רכב נמכר ע״י היבואן במבצע לקהל הרחב ב70K₪ !!! כאשר המחירון הרישמי עדיין 85K₪.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כמעט כל היבואנים עובדים עם חבר (לא תמיד מציעים את על המותגים).

לא חושב שBMW / מרצדס היו אי פעם במבצע חבר. כמובן שגם לא יגואר, לקסוס ועוד כמה מותגי יוקרה. אבל כל היפניות/ קוראניות/ צרפתיות היו. אני חושב שגם טויוטא.

תכלס כרטיס חבר נותן לך הנחה בלי שאתה צריך להתמקח. אבל ,תוכל לקבל הנחה דומה אם תתמקח חזק גם בלי הכרטיס.

וכמו שכבר רשמו פה, מי ש"מעלה" לך את המחירים אלו חברות הליסינג וכמובן המדינה שהיא הגנב הכי גדול בסיפור. תחרים את המדינה וזהו.

פורסם

לפתוח השרשור: יש בתי עסק רבים שמעניקים למועדון חבר הנחה קבועה של 30 אחוז!!! כולל מבצעים!!! (הכרטיס הצהוב)

למי שמחפש את הסיבות ליוקר המחיה, כדאי שיתחיל לחפש כאן. כדי שיוכלו לתת ל-"חבר" את ההנחה הקבועה הפסיכית הזאת, בעלי העסק חייבים להעלות מחירים לקהל הרחב. למה שבענף הרכב זה יהיה שונה?

• תוכן חדש...