Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן צריך פה הצעות לחנויות או ספקים לתאורה לבית, קיבלתי הרבה הצעות מחיר שדי התפלצתי מהם לנוכח העובדה שהרוב מיוצר אצל הסינים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לפני כ-4 שנים קניתי תאורה לכל הבית (כמעט) ב"שקע ותקע" בת"א. מחירי המוצרים הסיניים שהיו להם היו נמוכים ממחירי אותם מוצרים באיביי.

בשנים האחרונות קונה מוצרים בסיסיים ב"מחסני תאורה" ואלגנטיים ב"סוהו" בצ'ק פוסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך האיכות בשקע ותקע? חוץ מהעובדה שהמוצר סיני? הבנתי שעכשיו עם המנורות החדשות אם המנורה נשרפת אז הגוף תאורה גם הולך לפח, בגלל שהלד מובנה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

האיכות סבירה, בודאי ביחס למחיר.

היו לי שתי בעיות:

1. יש לי בחדר המדרגות לדים שקועים בקיר (נדמה לי 3W, אבל אולי זה 1W) , בחלקם נשרפו הדרייברים. לדים שמותקנים בהנמכות תקרה (18W) בינתיים לא עושים בעיות.

2. כמה פלסטיקים ששמחזיקים כיסויים נשברו במהלך השנים. לא מספיק כדי לפסול את האהיל כולו.

עם זאת, בינתיים החלפתי חלק מהאהילים לכאלה שנרכשו מ"סוהו". במקום אהילים תלויים פשוטים הותקנו צמודי תקרה עם לדים SMD, ולטענת המוכר אם יש תקלה הרי שהיא בדרייבר.

צריך להוסיף שכאשר קונים עשרות גופי תאורה בזמן השיא של שיפוץ מחפשים מוצרים זולים, וכמובן שחלקם לא מספיק איכותיים או פשוט לא מתאימים לתפקדם, ומוחלפים בהמשך.

ד"א - עוד מקור שממנו קניתי כמה גופים דקורטיביים הוא איקאה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצות על שקע ותקע, מניסיון.

קל להגיע ולהחנות, בנוסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאמור - הקניה שליהיתה בסגנון budget. כיון, כאשר גוף מגיע להחלפה, אנימחפש דברים יותר אלגנטיים.

מכל מקום, לשקע ותקע אתר אינטרנט מצויין, וכאשר אני קניתי אצלם (לפני כ-4 שנים, ופעם אחת גם ברכישה מרחוק של השלמות) השירות היה טוב.

פורסם

יש לי גוף תאורה אחד שכולל 3 בתים מזכוכית שהוזמן מאיביי (לפני כ-4 שנים) הגיע בתוך גוש קלקר עצום, ומאיר לי היטב את פינת האוכל.

פורסם

אתה מחפש מותגים?

חיקויים של מותגים?

מחסן תאורה זול?

יש לך תכנית תאורה?

זה שיפוץ עם תכנון חשמל ותאורה חדש? או החלפה של כמה גופים בודדים?

תן פרטים ואולי אדע לכוון אותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קנינו בסוף במחסני חשמל על כל הגופים והתאורה היו 3 שנים אחריות. המחיר היה טוב. רז יש לך המלצה ממה להזהר מבחינת חשמל? אנחנו מחליפים ארון חשמל ומחדשים את התאורה בבית.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...