Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TRX. נשמע לי מגניב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטרנד הזה נראה לי נחמד. בסהכ מחפש משהו שיהיה זמין מתי שבא לי בשביל לאמן קצת את השרירים חוץ מריצה ואופניים. יש פה מישהו עם נסיון?

ושאלה נוספת, מה לקנות? יש ב ebay בשמונים ובחנויות מ 350 עד 1500. מה מומלץ? יש חמישהו המלצה?

תודה, ליאור.

פורסם

כשזה נוגע לגומיות, תשאיר את זה לחדר המיטות. בשביל שרירים, תבוא לחדר הכושר.

(זו לפחות דעתי בנושא הזה)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אמרתי שזו דעתי.

הוא לא ציין מגבלה כלשהי לפי מה שאני רואה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שוב אני אומר, המטרה שלי היא עוד דרך להזיז את עצמי קצת חוץ מריצה. לא מחפש בודי בילדינג.

ושוב אני שואל אם למישהו יש ניסיון או המלצה מה כדאי לקנות ואיפה.

תודה,

ליאור.

פורסם (נערך)

לדעתי (הלא מלומדת) זאת אופציה טובה על מנת לחזק שרירים (כולל שרירי ליבה) ולשפר סיבולת.

יתרה מכך, אימון ביתי (שכיבות שמיכה, מתח, מקבילים ושאר תרגילים עם משקל גוף, דוגמת TRX) בהחלט יכול להביא לתוצאות טובות, כולל בניית מסת שריר (אומנם לא באותה מידה כמו בעבודה עם משקל חופשי בחדר כושר, אבל במידה מספקת לצרכים של פותח השרשור).

לגבי רצועות אני לא יכול לעזור (די בטוח שתמצא קבוצות פייסבוק ייעודיות בנושא, בהן תוכל לקבל תשובות מפורטות יותר או למצוא מידע זמין), אבל יכול להמליץ כן לקחת מספר שיעורים עם מאמן או כחלק מקבוצה קטנה, שם ניתן לקבל קצת ידע פרקטי בנושא של תרגילים, כולל הדרכה לביצוע נכון (דבר שיכול, בטווח הארוך, גם לשפר את יעילות האימון וגם להקטין את הסיכון לפציעות וכדומה).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

ברור שטבעות עדיף.

כך מה שאפשר לעשות ב trx אפשר בטבעות, רוב מה שאפשר לעשות בטבעות אי אפשר לעשות בtrx.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...