Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד מחודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לרכוש מחשב נייד לשימושים קלים.

חשוב לי שהוא יהיה מאוד נייד. כלומר מסך יחסית קטן (12.5 הכי טוב לי).

ראיתי אופציה של מחשב x220 של לנובו מחודש ב1000₪.

זה שווה משהו? או שאקבל עגלה שלא זזה?

פורסם

ראשית תלוי מה זה מחודש

יכול להיות מחשב חדש לגמרי שהוצא מהאריזה המקורית או מחשב שעבד אצל מישהו 5 שנים, נוקה מאבק ונמכר לך

שנית תלוי מה המפרט ומה הציפיות שלך מהמחשב. אם מדובר במעבד i5 דור שני (שזה פחות או יותר מה שאני מאמין שיש לו) עם 4gb זיכרון וssd 120gb זה יעמוד בציפיות שלך לשימושים קלים בכבוד. הסוללות במחשבים כאלה כפי הנראה יאכזבו אותך והם בסוף חייהם.

יש לך קישור למודעה?

פורסם

מחודש זו הגדרה כ''כ גנרית. זה כמו שתשאל "מכונית סובארו - למישהו יש נסיון?".

כפי שציינו מעלי, מגוון מחשבים יכנסו תחת השם המכובס "מחודש" (או "מוחדש"...). חלקם שחוטים שזה עצם מחשב יד שניה לכל דבר, וחלקם ממש חדשים שמשום מה זכו לתואר מחודש.

הבעייתיות בזה, זה שכנראה לעולם לא תדע את ההיסטוריה האמיתית של המחשב. אלא אם כן יש לך מידע אמין ומדוייק שניתן לאמת אותו.

אני למשל, רכשתי לפני כשנה וחצי מחשב שעל הנייר נקרא מחודש, ומחירו היה כ60٪ ממחשב זהה חדש לחלוטין.

אבל שם ידעתי את כל הסיפור לפרטי פרטים - אדם שרכש את המחשב מתוך מחשבה שהמקלדת מוארת כמו בדגמים מקבילים​, והדבר הזה היה מאסט אצלו - ככה כשמייד כשגילה את זה המחשב חזר אחר כבוד לאייבורי. שימוש של שעה ורבע בערך.

היתה לי דרך (ולא משנה כרגע) לוודא את נכונות הסיפור, ונהנתי ממחשב חדש לחלוטין במחיר של יד 2.

קשה מאוד למצוא את המקרים האלה. בדרך כלל זה נמכר מפה לאוזן את מקורבי הצוות בסניף הספציפי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כל מחשב שתקנה עם כונן קשיח מסורתי יהיה עגלה.

נתחיל מ-ssd, שאר החלקים במפרט משניים.

זה כבר מקפיץ לך את הסכום ההתחלתי לסביבות האלפיים פלוס.

הבעיה עם המחשבים ה"מאוד ניידים", יענו עומדים בתקן של notebook היא המחיר הגבוה, לעתים כפול או משולש ממחשב 15 אינץ'. זה ההפך ממכוניות, בקיצור :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העובד שלי רכש מחשב מחודש בכ-1,600 ש"ח של דל.

כביכול הוא חסך, אך כמות התקלות היתה גדולה שלא שווה את הרכישה.

פורסם

אני למשל, רכשתי לפני כשנה וחצי מחשב שעל הנייר נקרא מחודש, ומחירו היה כ60٪ ממחשב זהה חדש לחלוטין.

אבל שם ידעתי את כל הסיפור לפרטי פרטים - אדם שרכש את המחשב מתוך מחשבה שהמקלדת מוארת כמו בדגמים מקבילים​, והדבר הזה היה מאסט אצלו - ככה כשמייד כשגילה את זה המחשב חזר אחר כבוד לאייבורי. שימוש של שעה ורבע בערך.

היתה לי דרך (ולא משנה כרגע) לוודא את נכונות הסיפור, ונהנתי ממחשב חדש לחלוטין במחיר של יד 2.

f2a71c7928854083174eda0710fa84d243e6ef075196028a269588691138017f.jpg

פורסם

אם תשדרג לssd במחשב שציינת, בעוד כמה מאות שקלים אז המחשב יהיה מספיק זריז לשימושים קלים

הערות נוספות:

זה מוחדש מהסוג ״יד שניה״ : ״המחשב הינו מחשב לאחר שימוש״

פורסם
העובד שלי רכש מחשב מחודש בכ-1,600 ש"ח של דל.

כביכול הוא חסך, אך כמות התקלות היתה גדולה שלא שווה את הרכישה.

הניסיון שלי דומה. סה״כ מדובר בלוטו, אתה יכול ליפול על מחשב שהוחזר אחרי יומיים כי הצבע לא מצא חן בעיני הילדה או לימון שהוחזר אחרי שהבעלים נואש מלשלוח אותו למעבדה.

אני אישית מעדיף לקנות מיד2 - שם לפחות אתה יכול לדבר עם הבעלים הקודם ולשאול אותו על העבר של המכשיר.

פורסם

בארה"ב מחודש, מניסיוני טוב כמו חדש ולא תרגיש בהבדל. השאלה היא מי חידש ואיפה?

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...