Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי היום יונדאי i35 מליסינג, בבדיקה שהחברה עשתה לרכב הכל יצא תקין חוץ משלדת מרכב, זה מה שכתוב שם:

״תקוני מרכב, משמעות נמוכה=סימני פגיעה בדופן שמאל, סימני פגיעה בדופן ימין, סימני תיקון בפנלים, חומר, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים״

מה אתם אומרים ? האם זה משהו שצריך להדאיג\להדליק נורה אדומה ?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

מי עשה את הבדיקה? אם דרך חברת הליסינג. שים את הנייר בפח.

לכשלעצמו תיקונים בעלי משמעות נמוכה זה די זניח

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה!

כן, חברת הליסינג עשתה, אני כמובן יעשה לו בדיקה בעצמי, אז לפי מה שהבנתי ממך אם אותן תוצאות יצאו בבדיקה שאני אעשה זה בסדר ?

פורסם

בבדיקה שתבצע רוב הסיכויים שיתגלו עוד תקלות, חלקן נרשמות תמיד בשביל להסיר אחריות על מכלולים כאלה ואחרים, וחלקן באמת מצביעות על בעיות ברכב שכדאי לבדוק טרם הרכישה. מציע לך פשוט להעלות את הטופס של הבדיקה לפורם.

פורסם

אהלן,

יונדאי i35, זו הבדיקה של חברת הליסינג (מצורפת תמונה), השאלה שלי היא אם בכלל שווה לי לקחת את הרכב לבדיקה משלי או לוותר מראש ? אני יודע שהבדיקות של חברות הליסינג לא משקפות את המציאות, מה אתם אומרים חברים ?

בדיקה.jpg

פורסם

נראה כמו מכות חניה סטנדרטיות - לא רואה סיבה לא להמשיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תהיה אתה מזמין הבדיקה, במקום חיצוני ולא במכון בדיקה/ טסטים שעובד ישירות מול חברות ההשכרה למיניהם ואז נראה "תמונה" .

כרגע אתה בנקודת ההתחלה - לא ידוע מצבו של הרכב .

פורסם

אוקיי, תודה על התגובות, שאלה בנוגע לבחירת מכון בדיקה, אם הם עובדים עם קומפיוטסט ואני הולך לכל מכון אחר (גם בקרבת מקום של חברת הליסינג) אני יכול להיות רגוע ? הם יכולים לעבוד עם כמה מכונים ? יש להם הסכמים עם מכונים שקרובים אליהם או משהו ?

פורסם

ראיתי בדיקות "מתוזמנות", אבל זו עברה את הגבול.

1-בהנחה שלא היו I35 עם גיר רגיל, מדוע לרשום בסעיף 10 "V" על מצמד תקין?

2-סעיף 5. לא ידעתי שב-I35 קיים מגדש טורבו.

3-כבר לא מפרקים גלגלים לבדיקת בלמים? {סעיף 17}

כפי שנאמר, הבדיקה ז"ל. אבל הרכבים הללו מאוד אמינים, ויש להם מוניטין מצויין.

ליתר בטחון ובשביל השקט הנפשי, בדוק את הרכב שוב במקום אחר, והמשך בקנייה.

פורסם

לא מפרקים גלגלים כדי לבדוק את מצב הבלמים ברוב מכוני הבדיקות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ראיתי שמזמין הבדיקה הם "דומיקאר בע"מ" שזה הזכיין של באדג'ט בארץ(שזה מצחיק, כי כבר הרבה שנים שבכל העולם אוויס-באדג'ט זה אחת שעברה איחוד ורק בארץ זה 2 זכיינים שמתחרים אחד בשני).

עם באדג'ט הכי חשוב לוודא היסטוריית טיפולים במוסך מורשה יבואן בלבד! לא "מורשה משרד התחבורה" - במידה ומדובר במוסך של באדג'ט מורשה משרד התחבורה תהיה בטוח שהרכב טופל בחומרים הזולים ביותר(גם אם לא מתאימים לרכב וגם אם באיכות ירודה) וברמת הטיפול הנמוכה ביותר.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחירון של רכב כזה אחרי שיקלול של הכל בלוי יצחק הוא 58, בהנחה שהרכב יוצא סבבה בבדיקה שלי מה מחיר שלדעתכם ונסיונכם אפשר לרדת אליו ?

• תוכן חדש...