Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירון של רכב כזה אחרי שיקלול של הכל בלוי יצחק הוא 58, בהנחה שהרכב יוצא סבבה בבדיקה שלי מה מחיר שלדעתכם ונסיונכם אפשר לרדת אליו ?

המחירון שנציג הליסינג מדבר עליו תואם למה שבדקת?

הם תמיד "שוכחים" לקזז הפחתות כאלה ואחרות שמופיעות במחירון (קילומטראז' גבוה?). ישנה הפחתה שונה על "ליסינג נהג יחיד" או "ליסינג מרובה נהגים". בדוק היסטוריה של הרכב ותמחר בהתאם.

ישבמחירון גם סעיף של תוספת כמה אחוזים על "השבחה" שהרכב עובר לפני הצגתו במגרש - הם ידרשו גם את זה.

בקיצור, מה המחיר שמבקשים? בכמה נמכרים רכבים כאלה מיד פרטית ביד2 (אישית הייתי יורד שנתון ורוכש מפרטי).

לפי הבדיקה, יש כאן שקר אחד גדול לגבי מצבו האמיתי של הרכב (100000 ק"מ בלי שום בעיה?).

לכן, לדעתי, מה שנכתב שם כמשמעות נמוכה, יכול להתגלות כהרבה יותר חמור בבדיקה שאתה תבצע.

רק בדיקה נוספת תתן תמונה אמיתית.

בקש ממנו התחייבות בכתב שאם תתגלה פגיעת שילדה, עלות הבדיקה תוחזר לך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מחירון של רכב כזה אחרי שיקלול של הכל בלוי יצחק הוא 58, בהנחה שהרכב יוצא סבבה בבדיקה שלי מה מחיר שלדעתכם ונסיונכם אפשר לרדת אליו ?

אם אחרי שקלול הקילומטרז המאוד גבוהה שהרכב עשה(פי 4 מרכב פרטי ממוצע מקביל) העובדה שננהג בליסיג עם נהגים שסביר להניח נהגו עם מינימום אכפתיות לרכב וכו׳ - וכל זה במידה והוא טופל באופן מסודר במוסכי היבואן כלמוביל בלבד! - הייתי אומר שאיזור ה50-48 זה היה משהו שהייתי חושב עליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תשמע מוזר שהאוטו עשה 100 אלך קמ ואין לו בעיה אחת.

מה גם שהם סימנו וי על כל מיני דברים סתם כדי שיהיה לך הרבה וי בעין.

הייתי מציע לך בצער רב לעבור לאוטו אחר. בכלל לא הייתי קונה ממגרשים. אלה אין להם

אלוהים. אני חושב שאם מחירון של רכב כזה 58 אז אתה יכול למצוא פרטי ב 52 ..

גם האוטו עשה 100 אלף קמ בארבע שנים . זה לא מעט ..

פורסם

אתה מגזים. קילטמטראז' לא נמוך אבל גם לא חריג לרכב ליסינג. אם המחיר הגיוני ( שמשקף רכב ליסינג שנסע 25 אלף קילומטרים בשנה ), כדאי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת, ואם אין שום דבר רציני ( תאונות עם משמעות בטיחותית/ מסחרית ותקלות משמעותיות ), אין בעיה לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דגמים מבוקשים (כמו ה-i35) נמכרים מעל ל"מחירון הליסינג" בגלל שחברות הליסינג מצליחות למצוא קונים במחירים גבוהים יותר, בין השאר בגלל שלוי יצחק הוסיף לחברות ליסינג סוכריה בצורה תוספת 5% על השבחה.

דגמים פחות מבוקשים כמו שברולט קרוז או פיג'ו נמכרים בעשרות אחוזים מתחת למחירון המשוקלל שלהן.

לא נראה לי שחברת הליסינג תרד מתחת ל-55K אם ברכב אין פגמים מהותיים.

אם אחרי שקלול הקילומטרז המאוד גבוהה שהרכב עשה(פי 4 מרכב פרטי ממוצע מקביל) העובדה שננהג בליסיג עם נהגים שסביר להניח נהגו עם מינימום אכפתיות לרכב וכו׳ - וכל זה במידה והוא טופל באופן מסודר במוסכי היבואן כלמוביל בלבד! - הייתי אומר שאיזור ה50-48 זה היה משהו שהייתי חושב עליו.

הרכב נסע פי שניים מרכב פרטי מקביל ורק מעט יותר ממה שמוגדר במחירון לרכב ליסינג.

אני לא יודע מאיפה הקביעה הנחרצת שהרכב ננהג במינימום אכפתיות.

מוסכי יבואן? חוץ מחברות הליסינג ששייכת ליבואנים, כמעט אף חברה לא מטפלת במוסכים מורשי יבואן.

אני מבקש מכל מי מפריח פה הערכות מחיר מונפצות שיבדוק מה הסוחרים מבקשים ביד 2. גם אם אוריד 10% ממה שהם מבקשים מכוניות ספורות יגיעו למחיר המטרה של 48-50, כולן עם קילומטראז' הרבה יותר גבוה מהמכונית שהוצגה כאן ו/או עם פגמים אחרים.

אל תטעו אנשים ותטעו בהם ציפיות לא ריאליות.

(נכתב שעה מאוחר יותר)

מחירון לוי יצחק הבסיסי (לא משוקלל) עומד על 72000 ש"ח - מכאן גם מובן למה אצל רוב חברת הליסינג המחיר הוא החל מ-60K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נתחיל בעובדה שרשמתי בפירוש את צמד המילים "סביר להניח" לגבי הנהגים בליסינג ולכן לא ניתן להגיד שהייתה פה נחרצות.

לגבי המוסכים,

זה פשוט לא נכון, אלדן לדוגמא מטפלת ברכבים שלה רק במוסכי יבואן(חוץ במקרה של תיקון תאונה) - מניסיון שלי אישי ועוד אנשים שאני מכיר.

אני נתתי את המחיר שהייתי אישית! מוכן להתפשר עליו כדי לקנות רכב שכזה.

פורסם

אני נתתי את המחיר שהייתי אישית! מוכן להתפשר עליו כדי לקנות רכב שכזה.

זאת אומרת שבעצם מכיוון שאין מכוניות כאלה במצב סביר שנמכרות במחיר שנקבת אתה בעצם אומר בין השורות שלא היית רוכש את הרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בחברה שאני עובד בה יש קרוב ל1,300 רכבי חברה,

ללקוחות שאני מגיע אליהם יש גם כאלה, אני רואה את היחס הממוצע של האנשים עם הרכבים האלה לרכבים שלהם, כשהרכב לא רשום עליך ולא רכושך שלך היחס שלך אליו אוטומטית נהיה הרבה פחות אכפתי אצל רוב האנשים.

שלא יהיה לך ספק! יש יוצאים מהכלל!(אני מאוד אכפת לי מהרכב).

אבל יחס חסר אכפתיות לחלוטין ואפילו התנהגות פרועה במתכוון עם הרכבים הללו לא כ"כ נדירה(אפילו המדינה חשבה ככה וחקקה את החוק של נוהל 6 עם מדבקות "איך אתה נוהג") - שמעתי אמירות על רכבי ליסינג כמו "מי שמקבל את הרכב הזה מקבל רכב חדש - החליפו כל חלק אפשרי", או סתם לחיצה ממושכת על הגז עד הקו האדום לדקות ארוכות "בשביל הצחוקים" כמו גם להרים האנדבקס במשטחי חצץ כדי "לעשות דריפטים" - כי זה לא רכב שלי! אז מה אכפת לי?.

תוסיף לזה טיפולים שלרוב לא קורים במוסך מורשה יבואן ולא בחלפים הכי איכותיים(הרי שהמנוע חדש, שתשים לו שמן זול או מסנן שמן זול הוא עדיין יסע - הבלאי המוגבר למנוע מהתחזוקה הלא איכותית תיפול על הבעלים הבא).

שקיבלתי את הרכב ליסינג שלי היה חסר מים במנוע(מיכל עיבוי מתחת לMIN), התקשרתי למוקד של החברת ליסינג ו"רגע, אבל הרכב עדין נוסע? אין אף נורה? אז אני לא מבינה בכלל מה הבעיה? אם אין נורות אזהרה אז הכל בסדר לא?"

שהמכונאי חזר אלי בטלפון הוא אמר "אז תשפוך מים מהברז! מה הבעיה? אפשר לחשוב?" - ששלחתי אותו להשלים מים הוא המשיך במסע הטרחנות של "גם כן אתה! אפשר לחשוב, שמים מים מהברז אין סיבה למלא מים מיוחדים".

אז לדעתי,

מי שמבין במכוניות וחווה את היחס של החברות ליסינג ורמת הטיפול שלהן וראה את האחוז הגדול של המשתמשים שלהם, לא ירצה לקנות רכב יוצא ליסינג לעולם.

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק מה אומר המשפט.. סימני פגיעה דופן ימין

וסימני פגיעה דופן שמאל.

האם רואים את הפגיעות, או הפגיעות תוקנו ונשארו סימנים.

מה זה אומר - סימני פגיעה בדופן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סימני פגיעה אומר שרואים שעשו פחחות בדפנות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

השאלה למה.. מה קרה שם, ומדוע בשתי הדפנות האחוריות.

האם כל דופן נפגעה בזמן אחר, כגון שפשופי חניה.

או תאונה אשר דחפה מאחור את הרצפה, והדפנות היו זקוקות לתיקון.

לדעתי הרישום מאוד דל בפרטים, ומנגד מכסה את מכון הבדיקה.

על הרוכש, חובה לקחת לבדיקה את הרכב, ולהבין את מהות הפגיעות, ומצב הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה נראה כמו מכות חניית ראיתי כבר אלפי בדיקות - בכל מקרה העצה הראשונה שפות"ש קיבל היא לקחת לבדיקה מטעמו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל אני הייתי חוטף את האוטו. לפי הבדיקה זה ה-35I היחיד בארץ, ואולי בעולם, עם מגדש טורבו.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בחברה שאני עובד בה יש קרוב ל1,300 רכבי חברה,

ללקוחות שאני מגיע אליהם יש גם כאלה, אני רואה את היחס הממוצע של האנשים עם הרכבים האלה לרכבים שלהם, כשהרכב לא רשום עליך ולא רכושך שלך היחס שלך אליו אוטומטית נהיה הרבה פחות אכפתי אצל רוב האנשים.

שלא יהיה לך ספק! יש יוצאים מהכלל!(אני מאוד אכפת לי מהרכב).

אבל יחס חסר אכפתיות לחלוטין ואפילו התנהגות פרועה במתכוון עם הרכבים הללו לא כ"כ נדירה(אפילו המדינה חשבה ככה וחקקה את החוק של נוהל 6 עם מדבקות "איך אתה נוהג") - שמעתי אמירות על רכבי ליסינג כמו "מי שמקבל את הרכב הזה מקבל רכב חדש - החליפו כל חלק אפשרי", או סתם לחיצה ממושכת על הגז עד הקו האדום לדקות ארוכות "בשביל הצחוקים" כמו גם להרים האנדבקס במשטחי חצץ כדי "לעשות דריפטים" - כי זה לא רכב שלי! אז מה אכפת לי?.

תוסיף לזה טיפולים שלרוב לא קורים במוסך מורשה יבואן ולא בחלפים הכי איכותיים(הרי שהמנוע חדש, שתשים לו שמן זול או מסנן שמן זול הוא עדיין יסע - הבלאי המוגבר למנוע מהתחזוקה הלא איכותית תיפול על הבעלים הבא).

שקיבלתי את הרכב ליסינג שלי היה חסר מים במנוע(מיכל עיבוי מתחת לMIN), התקשרתי למוקד של החברת ליסינג ו"רגע, אבל הרכב עדין נוסע? אין אף נורה? אז אני לא מבינה בכלל מה הבעיה? אם אין נורות אזהרה אז הכל בסדר לא?"

שהמכונאי חזר אלי בטלפון הוא אמר "אז תשפוך מים מהברז! מה הבעיה? אפשר לחשוב?" - ששלחתי אותו להשלים מים הוא המשיך במסע הטרחנות של "גם כן אתה! אפשר לחשוב, שמים מים מהברז אין סיבה למלא מים מיוחדים".

אז לדעתי,

מי שמבין במכוניות וחווה את היחס של החברות ליסינג ורמת הטיפול שלהן וראה את האחוז הגדול של המשתמשים שלהם, לא ירצה לקנות רכב יוצא ליסינג לעולם.

אין שום סיבה לרכוש היום רכב מליסינג.

עמישראל הלא חכם נוהר בהמוניו לחברות הליסיניג והן מרשות לעצמן לזלזל בקהל הרוכשים.

בפעם האחרונה שהייתי בחברת ליסיניג, אצל אוויס, נמסר לי שמעבר למחיר המחירון עליי לשלם "דמי השבחה" על הרכב. אחרי ההלם הראשוני קמתי ויצאתי משם. לאחר מכן רכשתי רכב מיד פרטית במצב שחברות הליסינג יכלו לחלום עליו, וב-8 אלפים ש"ח פחות ממה שהוצע לי.

• תוכן חדש...