Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר בפולו יאנג 2011

כל כמה שבועות במהלך הנסיעה, נדלקת התראה על אור שרוף באיתות. תמיד מדובר על צד שמאל. שום נורה לא שרופה, אבל הרכב מפעיל איתות מהיר כאשר מאותתים לשמאל. אחרי דימום מנוע והנעה מחדש ההתראה נעלמת והכל חוזר להיות אותו דבר.

מן הסתם לא מדובר בתקלה של ממש, אלא סתם משהו מעצבן שצץ לפעמים.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם
היי

מדובר בפולו יאנג 2011

כל כמה שבועות במהלך הנסיעה, נדלקת התראה על אור שרוף באיתות. תמיד מדובר על צד שמאל. שום נורה לא שרופה, אבל הרכב מפעיל איתות מהיר כאשר מאותתים לשמאל. אחרי דימום מנוע והנעה מחדש ההתראה נעלמת והכל חוזר להיות אותו דבר.

מן הסתם לא מדובר בתקלה של ממש, אלא סתם משהו מעצבן שצץ לפעמים.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה

האם אצלך קיימים לדים במראה השמאלית ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בדקת את מנורת תא המטען אם קיימת כזו ?

מערכת לניטור מנורות שרופות לא מנטרת את מנורות פנים הרכב אלא רק מנורות מחוץ לרכב לכן אין קשר בין מנורת תא המטען לתקלה שציין הבחור.

פורסם
מערכת לניטור מנורות שרופות לא מנטרת את מנורות פנים הרכב אלא רק מנורות מחוץ לרכב לכן אין קשר בין מנורת תא המטען לתקלה שציין הבחור.

לא יודע איך זה ברכבים גרמניים אבל,היו כבר מקרים בפורום של רכבים שהתראה כזו הובילה דווקא למנורת תא מטען.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?626664-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-2015&highlight=%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%AA+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94+%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94

זה שרשור דווקא לגבי רכב גרמני :

אבל כתבתי בטעות תא מטען והתכוונתי ללוחית רישוי אחורית.

במילים אחרות,השרשור שם הראה שלא לכל רכב יש מערכת ניטור.

אם ברכב הספציפי יש או אין... אתה יודע טוב ממני..

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכולם

נורת תא מטען עובדת. גם האיתות המהיר שמתחיל לעבוד כשנורה נשרפת מראה שהבעיה כביכול היא בצד שמאל.

אין לדים ברכב. הכל מקורי.

כמו שכתבתי, זה בא והולך. פתאום נדלק באמצע הנסיעה, דימום והנעה מחדש מעלימה את הנורה.

ובין היתר:

פורסם

קפוץ למוסך רון לשם ביצוע איבחון ממוחשב בכדי לאתר את הבעיה. לפעמים הבעיה עלולה לקרות בגלל מנורה לא מתאימה מבחינת הספק המנורה או מגע לא תקין בין המנורה לבית המנורה או תקלה במחשב נוחות או מחשב בקרת חשמל.

ניתקלתי במספר מקרים שידית האיתות תקולה לכן האיתות מהיר.

** בתור התחלה הייתי מפרק את כול המנורות מחוץ לרכב ובודק וגם מנקה את בית המנורה בעזרת ספריי לניקוי מגעים ואם מנורות מסויימות שחורות או/גם קיימת קורוזיה על המנורה הייתי מחליף מנורות כאלה.

פורסם (נערך)

חבר, היה לי את הרכב הנ״ל בדיוק (מודל 2012) וגם אני חוויתי את התקלה המוזרה הזאת מספר פעמים (היה קורה פעם בכמה שבועות/חודשים באופן רנדומלי) למרות ששום נורה לא נשרפה בפועל. בדקתי את העניין, זאת כנראה תקלת תוכנה במחשב או משהו אחר שלא שווה את המאמץ לבדוק למה זה קורה. פשוט יש לחיות עם זה (סוג של באג וטו לא).

את הרכב החזקתי כמעט 4 שנים שבמהלכו לא נשרפה אף נורה (כל הנורות היו המקוריות של הרכב).

סע לשלום המפתחות בפנים :)

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

תודה רבה! בהחלט אחיה עם זה, לא משהו שמפריע מאוד

ובין היתר:

• תוכן חדש...