Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

מישהו יודע להמליץ על מכון לבדיקה לפני קניית רכב, באזור טבעון/רמת ישי?

עדיף מניסיון אישי..

תודה!

פורסם

נהגתי לבצע שם טסטים עד לקיץ שעבר, בקטע הזה הם הגונים ולא מפילים על שטויות.

אישית אין לי ניסיון איתם כמכון בדיקה אבל אני מכיר כמה אנשים שעשו שם בדיקות לפני קניה והיו מרוצים.

פורסם

בדקו לי שם 2 רכבים לפני שמכרתי אותם

לקונה זה אחלה מכון, אין להם בעייה לכסח את הרכב.

למוכר פחות.

כשמכרתי אלמרה ישנה רוב הדוח היה איקסים למרות שהרכב היה מטופל במורשה מהיום הראשון ולעולם לא נגעו בו עם חלק חליפי אלא רק מקורי.

כשהגיע הבוחן אמר לו תחטוף את הרכב והבן אדם פשוט קנה.

אבל כמה שנים אחרכך מכרתי איביזה 2013 כשהייתה בת 3 עם פחות מ30k מלבד טיפולים לא היה מה להחליף רשם לי צמיגים יבשים ( הצמיגים עברו טסט שבוע אחרי זה ונכון לעד לפני כמה שבועות עד היום על האוטו) אבל הכי הטריד אותי הבדיקת מנוע, שם נרשם בהספק 70 אחוז, אבל. גם כאן הבודק אמר שהרכב מעולה ושצריך כנראה להחליף את הפלאגים.

לכן לטעמי המכון הוא אמין, כן הייתי לוקח רכב לבדיקה שם

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...