Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני ארבעה חודשים הזמנתי ארון 4 דלתות מנגר. שילמתי מקדמה.

לאחר זמן, סופק הארון והורכב בביתי. לאחר ההרכבה, אשתי הגיעה וגילתה כי לארון 3 דלתות (רחבות) במקום 4 כפי שהזמנו. התקשרנו לנגר והוא הבטיח להחליפו. לאחר זמן, הגיע עם ארון חדש, פירק את הארון הקיים, וניסה להתקין את החדש. אך גובה הארון החדש היה גבוה מדי ולכן לא יכל להתקינו. לאחר ויכוחים הסכים להחזיר את הארון הקיים ללא דלתות ולקחת את הארון החדש לתיקון. הבטיח שתוך שבועיים הארון אצלינו. עברו 4 חודשים והארון עדיין לא סופק. כל הזמן הוא קובע איתנו ומבטל בתירוצים שונים: הבת שלי אושפזה, התקלקל לי הרכב, העובד חולה וכו'. אציין שהכסף שולם במלואו לאחר הרכבת הארון הראשון.

ניסיתי לתת לו מס' הזדמנויות לתיקון אך כל פעם אני מתאכזב מחדש.

אני פחות מעוניין בפיצוי ומבקש רק שהארון יורכב לשביעות רוצוני בזמן סביר.

כעת אני חושב לשלוח לו מכתב התראה ע"י עורך דין. מה אומרים?

פורסם

אני חושב שצריך להתחיל מהקל לכבד. תקבע איתו תאריך מסירה לארון חדש, תגיד לו שאם עד תאריך זה הארון לא מסופק, הוא לא משאיר לך ברירה ואתה תכתוב עליו ביקורת לא טובה בכל אתר שבו זה אפשרי ותיגש לתביעות קטנות.

במידה ולא סופק, שלח מכתב התראה מעו"ד ולאחר מכן תביעות קטנות. זה לפחות מה שאני הייתי עושה במצבך.

ותתחיל להקליט שיחות ולשמור הודעות, אולי תצטרך אותם בהמשך...

פורסם

להתקשר אליו בכוונה ולהקליט אותו מבלי שיהיה מודע להקלטה.

תספר את תהליך הסיפור ותשאל למה לא סיפק עד היום.

אם יתאם איתך מועד להתקנה מעולה, אם לא תגיד בסוף השיחה שיצפה לתביעה והשיחה מוקלטת

לי היה אותו סיפור דומה, פעלתי בהתאם לעיל ובסופו של דבר קיבלתי ארון + החזר כספי של חצי עלות הארון ומתנה.

אם זה לא יעזור לפחות יש לך ראיות חזקות כנגדו

• תוכן חדש...