Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, דלת אחת אצלי ברכב הייתה תקועה במצב נעילה מספר חודשים ואפשר היה לפתוח אותה רק מבפנים אך לא מבחוץ. אותה הדלת, בזמן האחרון לא ננעלת כאשר אני נועלת את האוטו.

אני לא הכי בקיאה בדברים האלה ורציתי לשאול אתכם- לאיזה בעל מקצוע אני אמורה לפנות כדי לבדוק ולתקן את זה?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מהיכן את הארץ?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

יש צורך בהחלפת מנגנון הנעילה בדלת שלא ננעלת. הדבר כרוך בפירוק הקליפה החיצונית של הדלת בכדי להגיע למנגנון ונדרש ניסיון בסוג זה של עבודה.

דבר עם מוסך רון בת"א לשם קבלת הצעת מחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש צורך בהחלפת מנגנון הנעילה בדלת שלא ננעלת. הדבר כרוך בפירוק הקליפה החיצונית של הדלת בכדי להגיע למנגנון ונדרש ניסיון בסוג זה של עבודה.

דבר עם מוסך רון בת"א לשם קבלת הצעת מחיר.

הבחורה מירושלים.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

עדיין יצא לה יותר זול לבצע את העבודה במוסך רון מאשר באחד המוסכים המורשים של הייבואן בירושלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולכם על התגובות, יש בירושלים מספיק מוסכים, רק לא הבנתי איזה סוג בעל מקצוע מטפל בתקלה הזאת ספציפית, אם מישהו יודע, אשמח לשמוע, ואם מישהו יודע להמליץ על מוסך בירושלים, אודה

פורסם
תודה לכולכם על התגובות, יש בירושלים מספיק מוסכים, רק לא הבנתי איזה סוג בעל מקצוע מטפל בתקלה הזאת ספציפית, אם מישהו יודע, אשמח לשמוע, ואם מישהו יודע להמליץ על מוסך בירושלים, אודה

אישית אני לא מכיר מוסכים בירושלים שמבינים ברכבי פולקסווגן, חוץ מהמוסך המורשה של צ'מפיון מוטורס, אך שם ייתכן והעלות תהיה גבוהה יותר ממוסך מורשה "רגיל".

אולי יהיו פה אנשים שמכירים מוסכים כאלו באזור שלך ויוכלו להמליץ לך.

פורסם

מוסך מתמחה פולקסוואגן בירושלים יש את

"חיפושית" ברחוב בעלי מלאכה בתלפיות.

זגג מתמחה בחלונות דלתות וכיוב יש לך את אלפרד. בפינת הרחובות בעלי מלאכה ורחוב הרכב. שניהם במרחק של 100 מטר אחד מהשני..

רוב הסיכויים שחיפושית יתן את העבודה לאלפרד, ויגזור קופון, אז כדאי שתגשי אליו קודם לשמוע דעתו בעניין.

seat leon 1.8 20v

פורסם

מצטרף להמלצה על מוסך רון, למקרה שהמומחים באיזור ירושלים לא יצליחו לטפל בבעיה.

אומנם מלוד ולא מירושלים :-D, אבל חבר עם בעיה דומה הגיע מלוד עם פולו שנת 2007, למוסך של רון ויצא מרוצה מהטיפול והמחיר.

בהצלחה.

פורסם

יש לך מושג כמה עלה לסדר את המנגנון אצל מוסך רון?

מצטרף להמלצה על מוסך רון, למקרה שהמומחים באיזור ירושלים לא יצליחו לטפל בבעיה.

אומנם מלוד ולא מירושלים :-D, אבל חבר עם בעיה דומה הגיע מלוד עם פולו שנת 2007, למוסך של רון ויצא מרוצה מהטיפול והמחיר.

בהצלחה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

פורסם

^ אני זוכר שהוא אמר שהיו מס' בעיות בין היתר - דלת אחורית שאינה נפתחת, חלונות חשמליים מקולקלים ושהמחיר היה זול בהפרש גדול מהצעה מקבילה של מוסך היבואן.

• תוכן חדש...