Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק הטכניקה שלי.

אהם, חמש ספרות.

אצלנו נהוגה שיטה פשוטה - סירוב מנומס מיידי לכל הזמנה מהעבודה ומטה, ואם אשכרה בא לנו להגיע אבל יש קושי - מודיעים מראש שלא מגיעים ושולחים צ'ק בכל מקרה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתדל להגיע לחתונה כמה שיותר מוקדם, ולאכול כמה שיותר בבופה, משתדל שלא לגעת במנות שמגיעות לשולחן.

סדר וניקיון הוא בסוף הרשימה של העובדים במטבחים המוניים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

איך אתם דוחים הזמנה לחתונה של מישהו מהעבודה שאתם רואים כל יום?

שמתי לב שהכי הולך זה לומר בצער שאתם מאוד הייתם רוצים להגיע, אבל שיש אירוע משפחתי חשוב כלשהו שאתם חייבים ללכת אליו. והמהדרין מדגישים את זה שהם היו מעדיפים ללכת לחתונה, אבל שלצערם אין להם ברירה ומחייבים אותם ללכת לאירוע המשפחתי.

אני ממש גרוע בזה, איך אתם עושים את זה?

פורסם

אצלי זה קל. אני מדמיין בראש מצב שהמזמין היה מפסיד עליי כסף במקום לקבל ממני, האם הוא עדיין היה מזמין אותי? אני מניח שאם זה מישהו של שלום שלום מהעבודה, התשובה תהיה- לא.

במצב כזה, אני לא מוכן להיות צ׳ק מהלך של אף אחד.

זה סה״כ ביזנס, אין מה להעלב, וככה גם הם יודעים מזה.

פורסם

בעבודה הקודמת שלי היה אחד מקצוען: מתקשר לאולם ושואל כמה עולה מנה, לפי זה הוא קובע כמה לתת מתנה.

תמיד נהגתי להגיע רק לאירועים של אנשים שאכפת לי מהם

את המשפט הראשון אני לא מבין. אם קולגה מהעבודה מזמין לארוע של מנה ב 2000 שח ובן משפחה יזמין לארוע של 300 שח למנה, הוא יתן בהתאם?

נראה לי מגוחך.

עם המשפט השני אני מסכים.

אני לא הולך לארוע שאני לא רוצה ללכת אליו.

לפעמים שולח צק,.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם אתה לא מגיע לאירוע, למה לשלוח צ'ק?

אף פעם לא הבנתי את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יותר בכיוון שלא רצית לנסוע בזמנך הפנוי למקום מרוחק ורועש עם דקלים ננסיים ולדים שמחליפים צבעים, לאכול אוכל בינוני ולקפוץ לצלילי מוזיקה מזרחית בחברת אנשים שאתה לא מכיר ולא רוצה להכיר, אבל את האדם שארגן לך את הצרה הזו אתה בכל זאת מכבד ומעריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה יותר בכיוון שלא רצית לנסוע בזמנך הפנוי למקום מרוחק ורועש עם דקלים ננסיים ולדים שמחליפים צבעים, לאכול אוכל בינוני ולקפוץ לצלילי מוזיקה מזרחית בחברת אנשים שאתה לא מכיר ולא רוצה להכיר, אבל את האדם שארגן לך את הצרה הזו אתה בכל זאת מכבד ומעריך.

או! קצר וקולע!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העדפת לשלם את הדוח ולא ללכת למשפט וגם לשלם.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה יודע שאתה אשם, בכל זאת תלך למשפט ותסתכן בלשלם יותר (בזמן שלך)?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק שתדע שהסיכוי שתרוויח/לא תפסיד גדול יותר בחתונה גדולה מאשר בקטנה.

ידוע, פשוט לא בא לי את כל הכאב ראש הזה מסביב, אנשים שעושים חתונות גדולות דואגים יותר לאורחים מאשר להנות באירוע שלהם וזה הדבר שהכי מבאס כי אני רואה את זה בכל חתונה של כל חבר.

"תדאג לשולחן הזה זה חברים, תדאג לשולחן הזה זה ההורים שלה, זה ההורים שלי, זה הדודים" וכו' וכו'.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...