Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי עקצה בת דודה שלי שקיבלה צק של כמה אלפים לחתונה והתגרשה אחרי חודשיים! :evil:

פעם הבאה תביא לה צ'ק דחוי או שוטף+90.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משפחה אשכנזית קטנה, עד שפעם בעשור יש חתונה במשפחה, מפרגנים.

בקשר להיא מהכתבה על התבלינים, באמריקאית מצויה זה נקרא טריילר טראש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החתן שפך מעל מיליון ש"ח על שלוש שעות, ואחרי 3 חודשים היא עקצה לו אפילו את התבלינים.

לפי מה שכתוב, יש שתי גרסאות לסיפור. איך החלטת להעדיף דווקא את גרסת הגבר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה ממש די ברור אחרי שקוראים את כל הכתבה.

בחייך, קוסמטיקאית שעד לפני שנה גרה אצל סבא וסבתא שלה והתניידה באוטובוסים.

פורסם
לפי מה שכתוב, יש שתי גרסאות לסיפור. איך החלטת להעדיף דווקא את גרסת הגבר?

היו לא מעט סתירות במה שהגברת אמרה, מה גם שהבחור (הלא חכם במיוחד) מגובה בחשבוניות.

היא לא נראית תמימה והיא לא מסוג הבנות שמביאים לארוחת שישי להורים.

פורסם

האופנה היום השתנתה. והאוכל המגוון והטעים הוא לרוב בדוכנים בזמן קבלת הפנים, כאשר המנות שיש אחרי זה בשולחן, לדעתי הן מיותרות והן בעיקר סתם כדי שכל מיני סבתות לא יתלוננו שלא הגישו להן אוכל לשולחן.

לגבי קינוחים, אני מוותר על זה, כי אין לי ציפיות גבוהות מקינוחי פרווה, זה לא טעים ותמיד מאכזב.

אנחנו עשינו את החתונה הכי מצומצמת שיכולנו ועדיין יצאנו עם כ 220₪ למנה עלות כוללת של הכל.

החלום שלנו תמיד היה לעשות חתונה קטנה ולהגיד לאורחים שלא יביאו כסף, כי אנחנו שונאים את המנהג הזה, אבל בסוף גם החתונה הכי פשוטה שיש יצאה יקר

פורסם

לכל מי ששמח על כך שהוא "הרוויח קצת" מהחתונה וכו' -

הפוך גוטה... ה פ ו ך

הפורמט של החתונות בארץ כיום הוא crowd funding: האורחים מממנים את האירוע (+- דלתא)

אבל יש לזכור, הכסף הזה לא באמת מגיע אליכם לכיס... את החתונה שלכם אתם מממנים בתשלומים, והתשלומים נפרסים על פני תקופה מאוד ארוכה בחיים בה אתם מוזמנים לאירועים נוספים. קיבלתם 100K בחתונה? אחלה, עכשיו תתחילו לשלם את ההלוואה הזו לכל החבר'ס לאורך השנים, וכמובן לא לשכוח את מה שאתם נותנים לילדודס P:

זה משחק סכום אפס בינינו החבר'ה ה'רגילים', מי שנהנה מהסיפור אלו כל נותני השירות, בדגש על אלו שמחזיקים בתעריף מיוחד לחתונות.

--

לי בכ"א לא אכפת מהאוכל בחתונות, אם אני אוכל אז זה בד"כ רק מהאנטריס בקבלת הפנים.

לחתונה אני בא בשביל לשמח את החברים שהזמינו אותי, ואם המוזיקה לא מחרידה אז בד"כ נותן עבודה XD

אני משתדל לא להגיע לאירועים אליהם אני לא מעוניין להגיע, ולשלוח את החלק שלי במימון ההמונים בדואר.

לא מסוגל להבין את האנשים שמאביסים עצמם, או מזיינים בשכל על אוכל / אחר, "כי הם שילמו ככה וככה".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפורמט של החתונות בארץ כיום הוא crowd funding: האורחים מממנים את האירוע (+- דלתא)

אבל יש לזכור, הכסף הזה לא באמת מגיע אליכם לכיס... את החתונה שלכם אתם מממנים בתשלומים, והתשלומים נפרסים על פני תקופה מאוד ארוכה בחיים בה אתם מוזמנים לאירועים נוספים. קיבלתם 100K בחתונה? אחלה, עכשיו תתחילו לשלם את ההלוואה הזו לכל החבר'ס לאורך השנים, וכמובן לא לשכוח את מה שאתם נותנים לילדודס P:

ככה זה אצל קווקזים.

בחתונה, הזוג המאושר מקבל רכב, ובחלק מהמקרים דירה או הון ראשוני לדירה, בתמורה הם מוציאים בחודש על אירועים של בני משפחה כאלה ואחרים את מה שאני מוציא על אחזקת רכב כולל טסט ביטוח והחזרי הלוואה לבנק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מסוגל להבין את האנשים שמאביסים עצמם, "כי הם שילמו ככה וככה".

אני לרוב "מחזיר את ההשקעה" בבר האלכוהול:drinking::drinking::drinking:

פורסם

הכי מצחיק אותי כל החשבונות שאנשים עושים לגבי כמה כסף להביא עם כל החשבונות והרישום המדויק במחברת של מי הביא כמה בשביל להתחשבן איתו על זה אחרי זה. ואת כל המחשבונים שיש באינטרנט שהפכו את זה לכאילו מדע עם חוקים כמה צריך להביא.

לי אין כוח לשטויות האלה אני כבר בערך 5 שנים נותן את אותו הסכום, לכל האירועים שאני מגיע ולא איכפת לי אם זה בן דוד שלי או מכר מהעבודה שאני הולך רק בגלל הפוליטיקה והנימוס.

350₪ אם אני בא לבד, 700₪ אם אני בא עם אישתי וזה קבוע ואני גם אומר את זה לכולם עוד לפני שהם בכלל נותנים את ההזמנות לחתונה.

פורסם

אני חושב שהעושר של המנות - בין אם המגוון או הכמות תלויה מאוד באירוע.

יש כאלו אולמות שמפנקים ויש כאלו שלא.

זה אגב לא תמיד פרופורציונאלי למחיר.

אני מכיר מקומות יקרים מאוד. מאוד. שהאוכל מועט.

ומקומות עממיים יותר שיחנקו אותך מרוב אוכל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא רק עניין של כמות, זה איכות האוכל + איך המקום מגדיר את עצמו. כמו שבמסעדת פועלים אתה יכול להתפוצץ מאוכל ב50 ש"ח ובמסעדת גורמה זה בקושי מספיק למנה ראשונה.

בעבודה הקודמת שלי היה אחד מקצוען: מתקשר לאולם ושואל כמה עולה מנה, לפי זה הוא קובע כמה לתת מתנה.

תמיד נהגתי להגיע רק לאירועים של אנשים שאכפת לי מהם וגם אז שם את המעטפה, אומר מזל טוב, מפרק כמה צלחות בקבלת פנים והולך לכיוון האוטו עוד לפני שמתחילים בחופה. עכשיו כשאני לא לבד יותר, אני שולח אותה ונשאר בבית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעבודה הקודמת שלי היה אחד מקצוען: מתקשר לאולם ושואל כמה עולה מנה, לפי זה הוא קובע כמה לתת מתנה.

.

אחלה שיטה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
ישבנו בלילה אחרי החתונה וסיכמנו צקים, יצאנו ברווח של 17 ש"ח! :lol:

אהם, חמש ספרות.

אצלנו נהוגה שיטה פשוטה - סירוב מנומס מיידי לכל הזמנה מהעבודה ומטה, ואם אשכרה בא לנו להגיע אבל יש קושי - מודיעים מראש שלא מגיעים ושולחים צ'ק בכל מקרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...