Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני רוצה להעלות זוית קצת שונה בנוגע לחתונות.

האם יש כאלה ממכם ששותים יותר מידי או אוכלים יותר מידי כשהולכים לחתונה ?

אני לא ממש שתיין של אלכוהול אבל אני כן גרגרן לא קטן ואני שם לב שכשאני הולך לחתונות אני בד"כ אוכל הרבה מעבר ליכולת שלי מה שגורם לי להרגיש מגעיל אח"כ (זה תקף גם לגבי מסעדות בופה) ועל כן אני מוצא את זה גם כדבר שגורם לי לרצות להיות פחות בחתונות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהקצנה: זה כמו לומר שאתה נורא אוהב לתפוס ישבנים של בחורות, לכן ע"מ לא לצאת 'מטרידן' אתה מעדיף לעבוד בסביבה גברית... :)

(הבעיה לפי התיאור שלך קשורה לשליטה עצמית, לכן הייתי מציע לך לטפל במקור הבעיה ולא בסימפטום)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מבחינה זו אני מעדיף חתונות. האוכל של אשתי יותר טעים.

אבל הכי טוב זה להסתלק לפני הארוחה, להגיע הביתה, לשתות כוסית והופה חרופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החתונה שלנו הייתה:

קטנה - 4 נוכחים (חתן, כלה, עובד עיריית פאפוס ונציג חברת הנסיעות).

יעילה - כ-10 דקות.

זולה - בערך כמו כל חבילת נופש של 8 ימים לקפריסין.

כל נושא החתונה (לא רק התעשיה שמאחורה) מיותרת בעייני.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
חברים אני רוצה להעלות זוית קצת שונה בנוגע לחתונות.

האם יש כאלה ממכם ששותים יותר מידי או אוכלים יותר מידי כשהולכים לחתונה ?

אני לא ממש שתיין של אלכוהול אבל אני כן גרגרן לא קטן ואני שם לב שכשאני הולך לחתונות אני בד"כ אוכל הרבה מעבר ליכולת שלי מה שגורם לי להרגיש מגעיל אח"כ (זה תקף גם לגבי מסעדות בופה) ועל כן אני מוצא את זה גם כדבר שגורם לי לרצות להיות פחות בחתונות.

אתה בריא כמו שור, הכל בסדר. כמו כל ישראלי טוב, אתה בא להחזיר את "ההשקעה";)

בגלל זה אני חושב שאין בארץ בופה במחירים של חו"ל.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...