Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן זבל של צמיגים, תיהיה בטוח שאותו צמיג שמותקן על יונדאי וקיה לא מותקן על מרצדס ופורשה זה לא אותו הדגם.

הדגם שמותקן על יונדאי וקיה מתופררים מהר ואתה מוזמן לבדוק בכל יונדאי וקיה בת 3 למינהם.

אז זה כן אומר שיש צמיגי הנקוק טובים, שמותקנים על מרצדס פולקסווגן ופורשה, נכון?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
כן זבל של צמיגים יש לך מושג בכלל על מה אתה כותב?, תיהיה בטוח שאותו צמיג שמותקן על יונדאי וקיה לא מותקן על מרצדס ופורשה זה לא אותו הדגם.

כן, אני חושב שאפשר להגיד שיש לי מושג על מה אני כותב. מי שמכיר אותי מבין למה.

בנוגע לצמיגים המתפוררים - כל אחד כותב מנסיונו וממה שהוא שמע.

לי יש חבר עם חרא אוטו - שברולט אופטרה שהגיע במקור עם הנקוק פשוטים לגמרי -

עד היום הוא מספר כמה הצמיגים היו עמידים ושהם החזיקו לו 5 שנים ו-80 אלף ק"מ.

בכל מקרה, אני לא אמרתי שאותם דגמים שמגיעים על מרצדס ורכבי יוקרה אחרים זה אותו דגם שמגיע על היונדאי, קיה וכו'. יש מספר דגמים מובילים.

אתה פשוט כתבתי שצמיגי הנקוק בכללותם הם "זבל של צמיגים", לכן לא נכנסתי לעניין הדגמים אלא התייחסתי רק למותג עצמו.

ואם בא לך להחכים עוד קצת תקרא מבחנים על דגם שנקרא Ventus S1 Evo2, זה הדגם שמגיע על רכבי יוקרה כדוגמת אאודי, מרצדס ופורשה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, עדכון -

לאחר כ 1,050 קילומטרים לא נראה שחל שיפור כלשהו.

אני מצרף קישור להקלטה של אותה יבבה/נהמה שמתלווית לנסיעה מאיזור ה 60 קמ"ש.

ההקלטה בוצעה במהירות של 60-80 קמ"ש ואם מאזינים עם אוזניות אפשר להבחין בה די בקלות. עם רעשי הכביש/צמיגים אני עוד יכול להשלים, אך הנהמה הזו מוציאה אותי מדעתי.

http://s000.tinyupload.com/?file_id=16810574314609980408

החל משניה 18. מאחר והקלטה בוצעה בסטריאו + הפחתת רעשים של הסלולרי זה קצת הולך לאיבוד מדי פעם.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם

אני מחזק את דבריו של Kreios.

לאחר כמעט כשנתיים עם רביעיית Hankook Ventus S1 Evo, הצמיגים מחזיקים מעמד יפה מאוד, אחיזת הכביש מעולה ואין שום רעשים וכו'.

לכל חברה יש סדרות טובות וטובות פחות ויתכן שבארץ בחר היבואן של יונדאי וקיה, צמיגים של Hankook מסדרה פחות איכותית.

• תוכן חדש...