Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

התקציב שלי הוא 30K אשמח לקבל דעות לגבי [h=1]מיצובישי לאנסר ספורטבק 1800(2009) [/h]נוסע 40 קמ ביום (לעבודה וחזור) פחות נסיעות בעיר.

תודה.

פורסם

כמעט כל יום יש שרשור שכולל לנסר הדור החדש.

אם לא מפריע לכם בידוד רעשי מנוע לא כל כך טוב והאצה מתונה ממצב העמידה ( בגלל גיר רציף ), זה אחלה רכב. אמין, מרווח, מאובזר, לא יקר. מה כן יקר? שמן גיר ופלאגים.

יש רכבים עם קילומטראז' נמוך מבעלים פרטיים - מומלץ להתמקד בכאלה. ועדיף לא צבע מטלי כלשהו כי לרוב הוא יהיה דהוי/ מקולף. הכי טוב לבן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה יש לו יתרון גדול מאוד כי הרכב מאוד אמין ,נוח,מאובזר וכו...

הוא עדיף על כבם רבים בקציבגםאשר עולי לרכבים חדשם יותר באותו תקציב

פורסם

בוקר טוב

תודה רבה על התשובות כמו כן באחד מהשרשורים נתקלתי בפורד מונדאו (בתקציב) .

לפי מה שהבנתי הרכב מדהים החיסרון היחידי הוא צריכת דלק .

אם צריך לבחור בין מיצובישי ו פורד מונדאו מה הייתם ממליצים ולמה?

תודה רבה ויום טוב

פורסם

בשביל להתפנק - פורד.

בשביל שקט נפשי ועלויות תחזוקה יותר נמוכות - לנסר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא כמו לנסר.

אבל גם במיצובישי זה תלוי טיפול נכון ובזמן, במיוחד בכל מה שקשור להחלפת שמן גיר רציף.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

עשיתי חיפוש בפורום אבל ללא הצלחה, אני מחפש מידע לגבי שנתונים 09-11

לפי מה שאני מבין בין אותם שנתונים לא הרבה השתנה , תקן אותי אם אני טועה כמו כן מה חשוב לבדוק בזמן הבדיקה?(שמן גיר הבנתי זה הכי חשוב )

תודה רבה

פורסם

תחפש רכב ממוכר פרטי, עם קילומטראז' לא גבוה ועם תיעוד הטיפולים ( כולל טיפול 100 אלף קילומטרים / 6 שנים , בו הוחלף שמן גיר CTV למקורי של מיצובישי אשר נקרא diaqueen j1 ופלאגים אירידיום ). זה טיפול יחידי שהוא ממש יקר.

אין הבדלים מהותיים בין השנתונים.

כמובן, צריך לבדוק את הרכב כמו כל רכב אחר במכון הבדיקות/ מוסך מכונאות + פחחות מקצועי שאתה סומך עליו.

פורסם

שמע זה שוק קשה חחחחח

ל90 אחזו מהאנשים אין ספק טיפולים וה10 הנותרים מדברים איתך כאילו שאתה תייר חחחחח

מצאתי מספר מוכרים שהם נראים סבבה פלוס קמ נמוך מקווה לטוב.

האמת שאני מחפש יותר סוחרים בגלל שאני מפחד שהרכב שלי לא ימכר (מאזדה 323) אחלה נתונים האמת ואותם אנשים נותנים לי טרייד

פורסם

אני מחזיק לנסר 1800 משנת 2008 ,יכול לומר שצריכת הדלק בתוך העיר היא 1 ל 7 , מחוץ לעיר בערך 1 ל 12

אוטו אמין ביותר , יפה ,ביצועים סבירים בהחלט למשקל.

יש המון בשוק מיד פרטית וקילומטר סביר.

בהצלחה.

פורסם

אל תלך לסוחרים.

תמכור את הרכב שלך ותקנה מאדם פרטי.

• תוכן חדש...