Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לרכוש רכב, בגודל של משפחית/מנהלים, חשוב שכמות ועלות הטיפולים תהיה ברמה סבירה (כמובן כמה שיותר מינימאלי - יותר טוב, במילים אחרות רכב אמין) ואבזור ברמה בינונית, כל השאר פחות מעניין אותי.

לאחר מחקר ארוך ומייגע, ודעות שונות מאנשים שונים, מצאתי כמה רכבים שאהבתי את המראה שלהם, את המחיר, ואת הנתונים הטכניים, אבל אין לי שום מידע על האמינות שלהם.

אודה למומחים בפורום שיישפכו קצת אור על הרכבים הבאים כדי שאוכל להגיע להחלטה נכונה:

1. Mitsubishi Lance sportback - 2010

2. 2010-2011 -2.4 Chevrolet Malibu

3. 2011-2013 - Chevrolet Cruze

4. 2014 - Citroen c elysee

לאחר בדיקה באתרים שונים כל הרכבים מעלה והשנתונים המצוינים נמצאים בטווח של עד 40K, עם קילומטראז' יחסית נמוך.

אם ישנם רכבים נוספים שיש לכם להציע בקריטריונים, אני מאד אשמח!

המון תודה מראש לעוזרים!

פורסם
פורד מונדאו גם אופציה מעולה .. מהרכבים שרשמת לדעתי השברולט מאליבו עדיפה

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

תודה רבה, נראה מתאים גם,

אבל הרי יש לפורד מהשנים האלו מחלה בגיר, או שאני טועה וזה לא תקף למונדאו?

פורסם

לא תקף למונדאו.. ויש לך גם את הגרסאות הישנות יותר עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטמט רגיל ..

פורסם
לא תקף למונדאו.. ויש לך גם את הגרסאות הישנות יותר עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטמט רגיל ..

תודה רבה על העזרה!

מה לגבי שאר הרכבים שציינתי, האם יש סיבה בכלל לחשוב לכיוון שלהם?

פורסם

לא,

לנסר.. עגלה עם גיר רציף ומכוערת למדי

הסיטרואן.. רכב זול חלש , ישר חושב על מונית שאני רואה אותו..

קרוז... לא אמינה בעליל בשנתונין האלה, מנוע 1.6 נוראי ועצל.

מאליבו אם כבר זה איזשהו אור בקצה המנהרה אך שתיינית ולא כזו חזקה, אם כבר 3.5 עדיפה בהרבה.

מונדאו 2010 תיכנס יפה בתקציב ותיתן תמורה נהדרת, רמיק33 מחזק עליה ויש וידאו מפורט מאוד ביוטיוב בעברית על הרכב שלו, לדעתי תכוון למונדאו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

אמת, המונדאו בגרסתה האטמוספרית מאוד מומלצת, בטח בגרסת הטיטניום.

מצ"ב סרטון התרשמות:

בנוסף האחזקה של הרכב די זולה, וגם הביטוח לא נורא מדי, כ4000 שקל. אגרת טסט כ1700.

במקרה שבוע שעבר, מותחן התחיל להרעיש, עלות ההחלפה הייתה סה"כ 450 שקל כולל מע"מ.

גם עברתי טסט יום שישי ללא שום בעיה :) חוץ מזה שהבוחן משום מה החליט להתעכב על החלונות המושחרים (מהיצרן). לא כ"כ האמין שזה מקורי :shock: .

הרכב שלי ספציפית עם 79K ק"מ ולמעט טיפולים שוטפים, ותושבת מנוע אחת שהוחלפה (והמותחן עכשיו) לא התקלקל עד כה כלום, טפו טפו טפו הרכב נוסע כמו חדש.

חסרונות:

-דלק (בעיר)

-ממדים (יכול להיות גם יתרון)

-לא אקובוסט (אבל לא נורא :) )

-לא כ"כ סחיר, כמו רוב מכוניות המנהלים בעיקרון.

יתרונות:

-רכב מאוד מרשים.

-טס בכביש המהיר, בסל"ד סופר נמוך.

-אוחז נהדר.

-גיר 6 הילוכים פנטסטי.

-ניתן להשיג בזול.

-תוספות של הטיטניום (במידה ויש), ובכלל.

-מאוד בטיחותי.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...