Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פגוש אחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי. היום בבוקר מישהו נכנס בי בפקק (כלומר ללא מהירות גבוהה).

לפגוש על פניו לא נגרם נזק כזה גדול שנראה לעין...יש לי ציפוי נגד שריטות שהוא זה שספג את כל השפשופים...

אני מאמין שאת הצבע אפשר להוריד בקלות ושפשופים בעזרת פוליש או משהו כזה...

השאלה שלי היא האם לקחת את הרכב למוסך לבדוק שאין משהו יותר רציני. מדובר בפולקסווגן גולף 2016.

אשמח לעצה או שניים כיצד להתנהל..(כמובן שיש לי את פרטי מי שנכנס בי ופרטי רכבו)...

אצרף תמונה להמחשה...

נ.ב אני בסדר גמור וגם הנהג הפוגעScreen Shot 2017-05-07 at 10.52.53.jpg

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם

יכול להיות שמגן פגוש התעקם מעט, אם תתכופף אולי תיראה אותו. אם לא הייתי קופץ לפחח שיתן מבט.

החיישן שמאלי תקין? כי זה האזור שקיבל מכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה עם ברגים אפשר להחליף אבל אם זה כיפוף ממש קל אולי לא כדאי, כי בבדיקה יציינו שזה הוחלף.

אני מציע לך לצלם את הנזק למכירה עתידית ואם ישנו כיפוף קל (מה שלא חייב שיהיה) תראה את המכה למוכר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה אני יכול לראות אם יש כיפוף ?

על פניו אין, אולי לקחת ממש סרגל ולבדוק ? או שפחח יודע לבדוק את זה באמצעות מכשור ?

פורסם

מאחורי הפגוש יש כמו מגן מברזל, אם תתכופף מתחת לפגוש אולי תצליח לראות אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לפי התמונות נראה שאין לך כלל נזק, תנסה להוריד את השריטות מהמדבקה עם פוליש, במידה ולא עוזר תחליף מדבקה על חשבון הרכב הפוגע, הסימנים השחורים שאתה רואה זה מההדבקה, מבטיח לך שתסיר אותה לא ישאר אפילו זכר, מנסיון!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

האמת שהסרתי את כל הסימנים השחורים...

יש לי פס של בערך 15 עד 20 ס״מ של שקע קטע ( יש מצב שזה מהמגן פגוש)... ביום שישי אני אקפוץ למוסך לבדוק..

על המדבקה לא נשאר זכר אפילו של שפשוף, פשוט כלום...

• תוכן חדש...