Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים תוצרת סין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה ההבדל ברמת מחיר שלהם?

האם השוואה התייחסה לאותה רמת מחיר? שהרי גם בחברות טובות יש רמות שונות של מחיר לצמיגים שונים ובהתאם לכך האיכות.

נ.ב

גם בקישור הנ"ל, זה לא הבדיקה עצמה אלה ציטוט כביכול מתוך בדיקה עלומה.

נ.ב.נ

מתוך אותו אתר:

התרשמות של אנשים על צמיגי linglong (סינים)

התרשמות של אנשים על צמיגי continental

תתרשמו לבד.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רון - אני כלל לא מתיחס לרמת מחיר. גם לא שולח לרכוש צמיגי פרימיום. אבל להתקמצן על 500 ש"ח לשנה כאשר פוטנציאל החסכון הכספי - שלא לדבר על הבריאותי - יותר גדול?

אני סקרן באיזה רכב מחזיק פות"ש ובאיזה מכשיר טלפון הוא משתמש. להבין את סדרי העדיפות שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם ההבדל הוא 100-150 ש"ח לצמיג, בטח שאין מה להתקמצן, שהרי צמיג גם ייישמש כ 3-4 שנים.

אני נגד קטילה של צמיגים סינים בצורה גורפת בגלל שכך כולם אומרים.

פורסם

אז זהו, שבמידה הזאת פאלקן או טויו,שבדרך כלל קרובים למחירים של הסינים, עולים 500₪ לצמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
רוכב איטי - הג'יפונים החליפו את המשפחתיות ב-2-3 השנים האחרונות, כלומר מרביתם די חדשים ובעלי ערך. הוסף לכך גם את עלויות האחזקה השוטפת הגבוהות יחסית שלהם, ולפחות המסקנה שלי היא כי מרבית בעליהם אינם מהמגרדים את התחתית. מצד שני, בהודעה #17 מצהיר פות"ש ש"כל שקל חשוב" . משהו לא מתחבר לי. אלא אם מדובר במישהו כמו שמצטייר כאן.

לא חסרים אנשים שקונים דברים בכסף שאין להם, לדעתי זה לא המקום לשפוט אותם.

לגבי "דילול האוכלוסין" - האם יש לך מידע כלשהו על סוג ומצב הצמיגים בתאונות שונות ? אני לא בטוח שהסטטיסטיקה בכלל מתבצעת, ועד כמה מצב הצמיגים בהקשר של גרימת תאונות מתועד.

אין נתונים על זה ואי אפשר להוכיח לכאן ולכאן. העניין הוא שהקביעה שמדובר בסכנת חיים היא גוזמה.

טייל ברחוב, על כל רכב שני תראה צמיגים סיניים, לפעמים אפילו מורכבים הפוך. היום ראיתי ניידת של משטרת התנועה שנועלת צמיגי Farroad.

זה אמנם מקטין את מעטפת הבטיחות של הרכב (או איך שחן. ג קורא לזה עם המושגים הפלצניים שלו :lol:) אבל רחוק מלהיות סכנת חיים אחרת היו לנו פי כמה וכמה הרוגים ופצועים בדרכים.

ודבר אחרון, שוב בעניין חסכון - סט צמיגים טוב שחוסך תאונת "פרצוף תחת" אחת במהלך חייו חסך כסף - כיון שעלות הנזק במקרים רבים גבוהה מההפרש במחיר סט צמיגים.

אין ספק שצמיג איכותי עדיף, גם מבחינה כלכלית. על זה אין מחלוקת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב משטרה שיש עליו צמיגים לא סינים, זה רק הרכבים החדשים, שעוד לא החליפו להם את הצמיגים המקוריים לסיניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
:mm_yeah:;-)

מעניין אם מר "איציק ספנסיב" שכן של סמי סביב ומוטי לוכים.

סמי סביב הוא שכן שלי. אני רואה את הכרזות שלו כמה פעמים בשבוע.

איציק ספנסיב הוא בן הזוג של מייק ליטוריס.

סלורייד - כפי שכתבת, דברים מצריכים בדיקה. אולי התפוצצות האוכלוסין של הצמיגים הסיניים תורם כמה אחוזים לעלית מספר ההרוגים בדרכים בשנים האחרונות? סתם, היפותיזה שמצריכה בדיקה. מכל מקום, קיצור של 5 מ' במרחק הבלימה בהחלט עושה הבדל של חיים ומוות, במיוחד להולך הרגל שקופץ מולך.

ולגבי זה שצמיגים סיניים מורכבים על הרבה כלי רכב, ורבים מהם מורכבים הפוך - זה מראה משהו על התיחסותו של הישראלי המצוי לרכבו. מקביל לעשרות האחוזים מהמכוניות שנוסעות עם מערכת תאורה לא תקינה. אז אם ל-30% מהמכוניות פנס בלימה לא תקין זה אומר שאפשר לוותר על פנסי בלימה?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סמי סביב הוא שכן שלי. אני רואה את הכרזות שלו כמה פעמים בשבוע.

איציק ספנסיב הוא בן הזוג של מייק ליטוריס.

סלורייד - כפי שכתבת, דברים מצריכים בדיקה. אולי התפוצצות האוכלוסין של הצמיגים הסיניים תורם כמה אחוזים לעלית מספר ההרוגים בדרכים בשנים האחרונות? סתם, היפותיזה שמצריכה בדיקה. מכל מקום, קיצור של 5 מ' במרחק הבלימה בהחלט עושה הבדל של חיים ומוות, במיוחד להולך הרגל שקופץ מולך.

ולגבי זה שצמיגים סיניים מורכבים על הרבה כלי רכב, ורבים מהם מורכבים הפוך - זה מראה משהו על התיחסותו של הישראלי המצוי לרכבו. מקביל לעשרות האחוזים מהמכוניות שנוסעות עם מערכת תאורה לא תקינה. אז אם ל-30% מהמכוניות פנס בלימה לא תקין זה אומר שאפשר לוותר על פנסי בלימה?

אני לא בן זוג של שום מייק, אני בן הזוג של אישתי.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

פורסם

הניסיון שלי עם צמיגים עם חברות סינים של גוד רייד וחברה נוספת ששכחתי את שמה.

החלפתי את הצמיגים האלו אחרי שנה וחצי אחרי שהם התייבשו והחלקתי איתם בחופשיות.

החלפתי לפאלקן 914. יש כאן חברים בפורום שלא אוהבים את הצמיג וטוענים שהוא צמיג בסיסי +, הרגשתי שהצמיג החזיר את היציבות לרכב שלי מחדש.

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות ביד באיביי על צמיגים של קונטיננטל נניח, או ברידג'סטון. ייצא לך כמו סיניים או אפילו יותר זול. אתה יכול אפילו לעשות ביד ביחד עם אשתך ואז שניכם תהיו מרוצים.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

נ.ב.נ

מתוך אותו אתר:

התרשמות של אנשים על צמיגי linglong (סינים)

התרשמות של אנשים על צמיגי continental

תתרשמו לבד.

וואו, 6 ביקורות על הצמיג הסיני, ממש מייצג.

קדימה, מובילי דיעה, קחו את זה כפרוייקט, תבחרו לכם מידה כלשהי וקחו סט חדש מכל מותג לבדיקה מעמיקה. זה הולך להיות הרבה יותר מעניין מעוד מבחן של רכב כלשהו.

אפילו שבניגוד לרון, אני דווקא בעד קטילה של צמיגים סיניים (זה לא אומר שכל הצמיגים הלא סיניים עדיפים, כן), יהיה מעניין לראות תמונת מצב עכשוית והכי חשוב - באקלים שלנו ולא אי שם באנגליה או משהו.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם (נערך)
אני לא בן זוג של שום מייק, אני בן הזוג של אישתי.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

נכון, אתה לא בן זוגו, אתה עוד צד של האישיות המורכבת שלו.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • אחראי פורום
פורסם

קדימה, מובילי דיעה, קחו את זה כפרוייקט, תבחרו לכם מידה כלשהי וקחו סט חדש מכל מותג לבדיקה מעמיקה. זה הולך להיות הרבה יותר מעניין מעוד מבחן של רכב כלשהו.

אין שום סיכוי להעמיד מבחן כזה.

אתה צריך מסלול סגור וקבוע, סטים מכמה יצרנים ועדיפות לנהג בודד שיבצע את הכל

כי כל תנאי אחר עשוי לגרום להשפעה על הנתונים.

במצב של החלפת צמיגים אני הולך על ביקורות, המון ביקורות ומקפיד

ללכת לבעלי מקצוע שמבינים במה שהם עוסקים ולא מנסים רק לרוקן מכולות של ג'אנק.

מדהים אותי כל פעם מחדש הקישקוש הזה של "אה...זה חברת בת של מישלן".

כולם חברת בת של מישלן. סחתיין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לזה סוף. אז במקום צמיג סיני עם הפרש של 5 מטר מהצמיג הכי טוב, תקנה צמיג ביניים עם הפרש של 2 מטר. עדיין מישהו עלול להיפגע.

הדברים האלה תלויים יותר בסגנון נהיגה ובערנות הנהג ופחות באיכות הצמיג. הצמיג הכי טוב לא יעזור לנהג הכי גרוע.

הצמיגים האלה, עם כמה שהם גרועים, מאושרים לשימוש גם במדינות מפותחות יותר משלנו. אני סומך על שיקול דעתם שלא מדובר בסכנת חיים.

זה מראה שלמרות כל זה, אנשים פה לא נופלים כמו זבובים והמדינה ממשיכה להתקיים. לזה אני מתכוון, פרופורציות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...