Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לרכבי VAG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבל איכותי של Ross-tech עולה בסביבות 900 ש"ח, קניתי מספר כבלים זולים והם עבדו פעם פעמיים וזרקתי אותם לפח.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מצטרף להמלצה לרכוש מקורי. הכבלים הסיניים מתפגרים ברגע לא צפוי וזה יכול לעשות צרות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני דווקא חושב אחרת. על מנת לקרוא תקלות לאפס ולבדוק נתונים אין לך צורך ביותר מכבל בעלות דולרים בודדים.

יש לי כזה כבר מעל 3 שנים.

סורק מדי פעם נותן בדיקות ושלום על ישראל.

seat leon 1.8 20v

פורסם
מצטרף להמלצה לרכוש מקורי. הכבלים הסיניים מתפגרים ברגע לא צפוי וזה יכול לעשות צרות.

זה עניין של מזל שלא צלח לי אפילו פעם אחת..

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מצטרף לשאלה:

האם אפשר להשתמש במתאם בלוטוס לשקע ODB2 של אנג'י ולהתחבר עם המחשב הנייד באמצעותו? (במחשב יש תקשורת בלוטוס)

א"כ, מה היא התוכנה של VAG שצריך להתקין על המחשב?

תודה,

דור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין אופציה כמו שתיארת למיטב ידיעתי. יש אופציה להתחבר עם סורקים שאינם VCDS אך מגוון האפשרויות מאוד מצומצם כאשר מתחברים עם כאלה כמו אנג'י או טורק פרו (מניסיון). אלה טובים לקריאה של קודים ואין אפשרות לתכנת אתם כמו שיש ב VCDS.

הזול עולה ביוקר

פורסם

Obdeleven מצוין מניסיון אישי! הופך את הסלולארי לכלי דיאגנוסטיקה מקצועי! נוח מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

למי שיש את זה- האם יש לתוכנה הזו

Obdeleven

אופציה לתכנת ולשנות מאפיינים כמו VCDS או שרק דברים מאוד מסוימים?

ראיתי שרשום שיש Coding אבל לא מצוינים הfeatures שאפשר לקודד ולשנות.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

אני אישית משתמש ב carista יש שם הכול מהכול... כולל קימפונג והפעלת/פתיחת אופציות שונות.

בודק את כול המחשבים ברכב כגון כריות אוויר,נוהל מנוע,מערכת שמע וכו'..

בהצלחה.☺

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תוכן חדש...