Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חופשת הפסח הארוכה נותנת את אותותיה והנה אני יוצא לחניה ומבחין בשריטה על מכסה המנוע.

השריטה לא נראית עמוקה כ"כ וכשאני מעביר את הציפורן עליה היא כמעט ולא נתקעת.

אשמח לקבל המלצות איך/היכן לתקן את השריטה הזו באזור ירושלים.

תודה מראש :-)

IMG_20170417_023111.jpgIMG_20170417_155053.jpg

פורסם

כל המקומות בירושלים לא מומלצים? :)

אם אין המלצות בירושלים מוכן גם להרחיק מעט בשביל מקום טוב ומקצועי שיכול לתקן את השריטה הזו.

פורסם

נסה את הערכה של סונקס, בלינק שלומי אדרת מדגים איך לבצע זאת נכון

(שלומי סחטיין על הפרזנטורה8))

בעצם הפעולה כאן היא דומה ל'שלייף סבון' ופוליש, תוכל לבצע זאת גם עם חומרים משלך לאו דווקא עם הערכה

פשוט איתה יהיה לך נוח יותר לעבוד.

פורסם

על פניו לפי התמונה נראה שהשריטה הזאת היא מעבר ליכולת של ערכה ביתית זו או אחרת, נראה שיהיה צורך בכלים מקצועיים כי זה נראה מאד "עבה" ואם השריטה גורמת לציפורן להיתקע גם אם במקצת נראה שיהיה צורך בפעולה מורכבת יותר. תודה על המחמאה בעניין הסירטון. שלומי..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

יש לך בקבוקון עם צבע הרכב?

קפוץ אלי ונעשה הערכת מצב.

אני ירושלמי. שלח הודעה פרטית.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...