Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במוסך?לא כל כך.

לפחות לא כספי אוליי איזה פינוק אלכוהולי או קולה להנעים את היום.

אבל בכל מקרה תרבות פסולה אדם צריך לעשות את עבודתו על הצד הטוב ביותר בלי קשר אם הוא יתוגמל אחריי זה.

פורסם

זה לא מקובל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא בטיפול האחרון לספורטאז' של האישה נתתי טיפ לבחור שעבד על הרכב. הוא קרא לי למשהו, הסביר, כששאלתי לעומק הוציא מהפח חלק והראה, ועבד בצורה מסודרת ונעימה. למה לא לפנק אותו ולתת לו הרגשה נעימה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אומנם אני לא מכונאי ,, אבל גם אני נותן שירות אצל לקוחות, לא פעם מציעים לי טיפים של 100 שקל, אפילו מנהל בנק הציע לי 200 שקלים טיפ, אני תמיד מסרב בנימוס שכן זה העבודה שלי ובאמת שאין צורך וזה בסדר, חבר חכם אמר לי פעם

״תיזכור משהו תמיד, הטיפ הזה יעלה לך יותר״

פורסם

לא מקובל , ואני גם לא חושב שהמוסכים נמצאים היום במקום שצריך לתת להם טיפ,

קודם שיישרו קו עם שירות ואמינות טובים יותר ובסכומים הגיוניים, אחרי זה נדבר על אקסטרא תשלום וטיפים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לטכנאי הוט\יס אתה נותן טיפ?

למה לא?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מקובל , ואני גם לא חושב שהמוסכים נמצאים היום במקום שצריך לתת להם טיפ,

קודם שיישרו קו עם שירות ואמינות טובים יותר ובסכומים הגיוניים, אחרי זה נדבר על אקסטרא תשלום וטיפים.

אתה מערבב פה שני דברים. אם כבר מישהו החליט לתת טיפ, הוא לא נותן אותו לבעל המוסך. לבעל המוסך ברור שאין כל הגיון לתת טיפ.

אם כבר, אז את הטיפ נותנים לעובד הפשוט שעבד על האוטו. העובד הזה לא קובע את המחירים במוסך ולא את המדיניות.

אם העובד הפשוט הזה עשה עבודה שהיא בעיניך טובה ומעל הנורמה המקובלת, ובא לך לתת לו טיפ - אתה יכול, אפילו שזה לא מקובל.

לטכנאי הוט\יס אתה נותן טיפ?

למה לא?

יש אנשים שנותנים טיפ לטכנאי שרות. זה כמובן לא מקובל by default כמו במסעדות. אבל שוב - אם טכנאי השקיע מעבר לרגיל, הסביר, הדריך, עשה משהו מעבר למה שהוא אמור לעשות, היה אדיב ומנומס - יש אנשים שיצעיו לו טיפ.

פורסם

אני אישית מאז ומעולם בפעמים שכן ניגשתי למוסך בחיי כן נתתי טיפ בכל טיפול למכונאי שטיפל לי ברכב. בין 20 ל 50 שח.

אתן לכם טיפ בעניין הטיפ:

תבואו למכונאי שמטפל לכם ברכב כבר בהתחלה ותגידו לו "אחי, אתה תדאג לי לרכב ואני דואג לך לטיפ אישי בסוף הטיפול" או שישר תתנו לו את הכסף ותגידו לו שזה מראש על זה שהוא יידאג לרכב. אני מבטיח לכם שהרכב ילוקק ויטופל כמו שצריך ופעם הבאה גם שתבואו למוסך אתם כבר תיזכו למכונאי אישי צמוד וקבוע בראש שקט.

פורסם (נערך)

אם אני הייתי מקבל ככה טיפ אם הרבה דיבורים מסביבו הייתי מסרב .

נותן טיפ, מברך באחלה יום שיהיה ... והכל מסתדר .

בלי לפגוע חלילה, פשוט אני לא אוהב יותר מדי דיבורים סביב כסף של מנה שווארמה .

אולי אני חריג... אבל בטוח שיש עוד כמה כמוני .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
אם אני הייתי מקבל ככה טיפ אם הרבה דיבורים מסביבו הייתי מסרב .

נותן טיפ, מברך באחלה יום שיהיה ... והכל מסתדר .

בלי לפגוע חלילה, פשוט אני לא אוהב יותר מדי דיבורים סביב כסף של מנה שווארמה .

אולי אני חריג... אבל בטוח שיש עוד כמה כמוני .

אז אתה כניראה לא מבין את המשמעות של טיפ למכונאי שבקושי מרוויח וכל שקל יעשה לו טוב. הטיפ זה לא רק הקטע של הכסף אלא גם עניין של ההערכה שלך לאותו מכונאי שיבין שיצאת או שתצא מאוד מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...