Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה יש לי בעיה של קושי בהתנעה של הרכב לא רק בבוקר אלא גם באמצע היום ,בהתחלה זה היה משהו חד פעמי שקורה פה ושם עד שזה נהיה משהו כמעט תמידי. הלכתי לבדוק את בעיה ,בדקתי מצבר ואלטרנטור ,אלטרנטור נמצא תקין ,מצבר נמצא חלש (למרות שהוא בן פחות משנתיים),החלפתי מצבר ובאמת היה נראה שהבעיה נפתרה אך לא באמת .שאני מניע יש סטרטר ארוך (מניח שהסטרטר תקין אם אני שומע אותו..)

למשהו היה משהו דומה ויכול לכוון אותי למקור הבעיה ?

תודה ושבת שלום.

פורסם

בעיה בהתנעה של מנוע קר /חם ?

אם הרכב היה בנסיעה,החנית אותו ולאחר כמה דקות מקסימום חצי שעה (הרכב עדיין חם) מתקשה בהתנעה,צריך לבדוק לחץ דלק -אולי משאבת דלק תקולה.

כמובן,שתיתכן תקלה אחרת- זו תקלה קשה יחסית לאבחון אם לא נדלקת שום מנורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

מנוע קר ,מנוע חם אותה תופעה..

אחרי ההנעה הרכב נוסע מצויין,מנוע עובד עגול ,סל"ד יציב ואף נורה אינה נדלקת.

עריכה אחרונה על ידי maozrr
פורסם

פעם הבאה שאתה לפני שאתה מניע תן כמה פעמים חצאי סוויץ ללפני ההנעה ורק אז תניע. אם יניע מייד בנסיון זה אז כניראה שקיימת בעיית לחץ דלק מכיוון המשאבה. אם התופעה ממשיכה תצטרך לבדוק אם מערכת ההצתה מתפקדת כראוי בזמן נסיון ההנעה ולא מדובר בחיישן הצתה שמזייף מידי פעם.

פורסם

שאלת השאלות לפני המשך חפירה בבעיה : יש לך קודן /עלוקה כלהם ברכב ?

יתכן והבעיות דווקא משם- אם הקודן מנתק סטרטר או משאבת דלק יש לנו בינגו לפני החלפת חלקים .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש קודן ואין לי מושג לאין הוא מחובר,היום בצהריים לאחר שקראתי את התגובה של מאור, לפני שהנעתי את הרכב סיבבתי חצי סוויץ ואז הנעתי והרכב הניע יופי,זה פעם ראשונה שניסיתי את זה אבל גם בבוקר כשהנעתי את הרכב בלי לתת חצי סוויץ' הוא הניע יפה.אני אתחיל ביומיים שלושה הקרובים יותר להניע בחצי סוויץ ולראות אם משהו ישתנה.

פורסם

עדכון!

לאחר כמה ימים שבהם הנעתי את הרכב בחצי סוויץ (מחכה שניה שתיים ואז מניע) התופעה של קושי בהנעה נשארה כמו שהייתה,אמנם רוב ההנעות היו בסדר אבל היו גם כאלה שהיו די בקושי.. אין פה חוקיות זה יכול לקרות פעמיים ביום או "רק" פעמיים בשבוע עם הנעה רגילה או בחצי סוויץ'. אשמח לשמוע דעתכם בנושא לפני שאני מכניס את הרכב למוסך .

תודה.

פורסם

מאור התכוון שתיתן חצי סוויץ כמה פעמים, לא תחכה כמה שניות - משמע חצי סוויץ, להחזיר חזרה ועוד פעם חצי סוויץ ואז להניע.

• תוכן חדש...