Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה באמת משתלם ונותן ראש שקט?

כרגע האפשרויות שלי בנוגע לקניה של טויוטה ספייס ורסו הינן :

1. שנת 2014 מאלבר עם 57 אלף קילומטר במחיר של 58 אלף שח

2. שנת 2013 מטויוטה סלקט 65 אלף קילומטר במחיר של 59 אלף שח.

דהיינו אני משלם אלף שח (מחירון מלא) עודף על מנת לקבל שנתון אחד ישן יותר מטויוטה סלקט.

2 המקומות כבר לא גמישים במחיר, הרכבים לפני בדיקה ולטענת 2 החברות הרכב ללא תאונות או תקלות.

דעתכם בבקשה.

פורסם

1+ לטויוטה סלקט

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האם חשוב לקחת לבדיקה או ניתן לסמוך על טויוטה סלקט ?

קח לבדיקה בכל מקרה - מדובר על לא מעט כסף. הסיכויים שמה שטויוטה סלקט אומרים על הרכב, נכון, די גבוהים - אבל כדאי לנקוט משנה זהירות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם הוורסו של טויוטה סלקט גם מליסינג, אני ממש לא רואה סיבה לעיסקה איתם. אותו קילומטר עם שנתון נמוך יותר. במקרה הספציפי זה אוטו אמין מאוד ולכן הסיפור של האחריות שלהם הופך לקצת.לא רלוונטי. אם זה היה גרמני או צרפתי ניחא, היה שווה להוסיף בשביל אחריות מורחבת או משהו, אם זה קיים בכלל.

כמובן שאם האוטו של סלקט הוא פרטי אז זה סיפור אחר.

פורסם
יש להם גם פרטיות וגם ליסינג.

הם מתחייבים לזה שכל הרכבים שלהם מידיים פרטיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם הוורסו של טויוטה סלקט גם מליסינג, אני ממש לא רואה סיבה לעיסקה איתם. אותו קילומטר עם שנתון נמוך יותר. במקרה הספציפי זה אוטו אמין מאוד ולכן הסיפור של האחריות שלהם הופך לקצת.לא רלוונטי. אם זה היה גרמני או צרפתי ניחא, היה שווה להוסיף בשביל אחריות מורחבת או משהו, אם זה קיים בכלל.

כמובן שאם האוטו של סלקט הוא פרטי אז זה סיפור אחר.

מסכים איתך רק במידה והרכב של אלבר טופל במורשה טויוטה ולא במוסכים של אלבר עצמם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הם מתחייבים לזה שכל הרכבים שלהם מידיים פרטיות.

זה לא מופיע בתקנון שלהם, אבל אחת מהדרישות היא הסטוריית טיפולים מלאה, שברכבי ליסינג לשעבר לא תמיד קיימת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

באתר של טויוטה סלקט אפשר לראות האם הרכב מליסינג או מפרטי.

נכון לעכשיו יש 2 רכבי ורסו למכירה, עם 90 אלף קילומטרים כל אחד, שניהם מליסינג.

http://www.toyota-select.co.il/cars-search-results/?atype=smartsave&models%5B%5D=4882&low_year=&high_year=&low_price=&high_price=&km=&car_area=&advanced_search=חיפוש

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יצא לי לבדוק עם כמה סוכנויות לגבי רכבים שמפורסמים בטויוטה סלקט, הם בד"כ קונים מכוניות שטופלו רק אצלהם לפי הספר אבל יש יוצאים מן הכלל

ספציפית לגבי הרכבים שאני בדקתי כבר בשיחה הראשונה צויין שברכב אחד הוחלף מנוע עקב נסיעה בלי שמן ורכב אחר כבר תאונה שהצריכה החלפה של קורת רוחב קדמית.

בכל מקרה ולמרות הרושם הטוב לא הייתי מוותר על בדיקה משלי במכון הבדיקה.

הם מאוד לא גמישים במחיר וחלק מהרכבים מתומחרים מעל המחירון.

פורסם

לפי דעתי, ואני בדקתי העניין, הם מתומחרים גבוהה בכוונה פסיכולוגיה הפוכה, אני אומר פסיכולוגיה בגרוש, לא הייתי קונה לא מפה ולא משם, לכל רכב סיפור אחר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...