Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כאילו הרכב עבר תאונה מאחור, פגוש אחורי ודלת אחורית הוחלפו.

החלק שנראה טיפה מדאיג זה "קורת רוחב מוחלפת עם ברגים".

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

מדובר בבדיקה של חברת הליסינג או בבדיקה מטעמך? בכל מקרה יש לבקש לראות דו"ח שמאי כדי לוודא כמה אחוזי ירידת ערך יש לרכב ולדעתי, יש כאן ירידת ערך.

פורסם

הבדיקה שלהם שווה כקליפת השום. הבדיקה מטעמם תמיד תהיה יפה יותר ונקייה יותר מאשר בדיקה מטעמך. ואם בבדיקה מטעמם כתוב שיש תאונה עם פגיעה בקורת רוחב, רוב הסיכויים שמדובר בתאונה חמורה יותר ממה שהם כתבו.

×
×
  • תוכן חדש...