Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רעש בתחילת נסיעה מעצירה, כלומר הילוך 1 (הרכב אוטומט), הייתי במוסך מורשה לאחר שבפורום נאמר לי שזה יכול להיות סלילי הצתה.

תחילה, לא זיהו תקלה והמחשב לא אמר כלום גם כן.

אחר כך, הועלתה אפשרות שזה סליל הצתה אבל אמרו לי שזה יכול להיות גם עוד איזה חיישן שברח לי השם שלו ועוד משהו אחר אפשרי.

בכל מקרה, רציתי לדעת האם 800 שח לסליל אחד זה מחיר הגיוני? הבנתי שיש 2.

וגם כמה זמן\עבודה לוקחת הבדיקה של הסלילים הקיימים?

אציין שהמכונאי במוסך אמר לי שככה זה הגיר של סוזוקי עם הרעש בהילוך ראשון.

פורסם

לי זה לא נשמע כמו סליל הצתה, סלילה הצתה לא יודעים באיזה הילוך אתה נמצא והם גם לא ממש עושים רעש.. סליל הצתה תקול יגרום לצלינדר או צלינדרים לפספס פעימות עבודה, מה שיביא לעבודה לא מאוזנת של המנוע. אבל רעש מכאני שתלוי בהילוך, נשמע שהכיוון הוא יותר בגיר

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

מאוד מקווה שזה לא הגיר, הרכב רק עם 30K קילומטר.

האם פלאגים יכולים להיות קשורים? פשוט נאמר לי שפלאגים מחליפים כל 8 שנים או 100K, ושאני צריך לעשות זאת השנה.

פורסם

1. תנסה להקליט את הרעש.

2. כבעלים לסוויפט 07, קיים גם אצלי סוג של רעש בהילוך ראשון, לדעתי הדבר תקין, אני חי עם הרעש הזה שנה וחצי ואין החמרה או בעיות אחרות הקשורות.

הרעש המדובר אצלי נשמע כמו סיבוב גלגל כשהוא... לא משהו חריג.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
מאוד מקווה שזה לא הגיר, הרכב רק עם 30K קילומטר.

האם פלאגים יכולים להיות קשורים? פשוט נאמר לי שפלאגים מחליפים כל 8 שנים או 100K, ושאני צריך לעשות זאת השנה.

במקרה הזה דין פלאגים כדין קויילים / חוטי הצתה. מערכת ההצתה על כל מרכיבי לא משמיעה רעשים תלויי הילוך

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...