Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שיש בשרשורפלצת של הבלאק פריידי מידע בנושא, אבל ה באמת מחט בערימת שחת.

אז בעיקרון השאלה הבסיסית, אם זה יעיל יותר ממברשת שיניים רגילה למגה עצלן?

איזה מברשת מומלצת?

פורסם

אני רכשתי את ה

Philips Sonicare HX8911/04 HealthyWhite+ בעקבות המלצה של אולג הודעה 108

כאן.

משתמש בה כחצי שנה בהחלט יכול להעיד שממש מורגש שמורידה פלאק מהשיניים, השיניים הרבה יותר חלקות למגע, וצבעם בהחלט נראה לבן יותר.

פורסם

יש לי oralb pro 6000 שעושה עבודה טובה בסך הכל.

דבר אחד בטוח לגבי המברשת הזו, אין שום הצדקה לקישוריות בלותות' שהכניסו בתוכה, מיותר לחלוטין וחבל שלא ניתן לכבות אותה באופן קבוע.

קשה לי לומר שבציחצוח ידני לא הייתי מגיע לאותן תוצאות כמו עם המברשת החשמלית. את המברשת הזו קיבלתי במתנה, וכניראה אם לא הייתי מקבל אותה מתנה הייתי מצחצח ידנית עד היום..

יום טוב גם לך

פורסם
אני רכשתי את ה

Philips Sonicare HX8911/04 HealthyWhite+ בעקבות המלצה של אולג הודעה 108

כאן.

משתמש בה כחצי שנה בהחלט יכול להעיד שממש מורגש שמורידה פלאק מהשיניים, השיניים הרבה יותר חלקות למגע, וצבעם בהחלט נראה לבן יותר.

המכונות של פילפס ניראות מעניינות, הבעיה שיש איזה מיליון דגמים, על איזה ללכת? דגש על כאלו בעלות מברשות דקות

פורסם

לי הרופא שיניים המליץ לרכוש את אחת מאלה והמליץ בעיקר על סדרה 3000 או 6000. אשמח לדעת אם יש מחירים יותר טובים מאלו שפה:

f40982ae6945f58902bda372e97b1377.jpg

פורסם

מניסיון של מס' שנים, השדרוג למברשת שיניים חשמלית כמו מעבר מניקיון רצפה במגרד ושמרטוט לעומת מכונת פוליש ייעודית :lol:

אגב אני עם הדגם הזול של BRAUN , נקרא וויטליטי, בערך 100 שח בסופר פארם, במבצעים נמכרת אפילו בפחות מזה.. אמינה ועושה את העבודה. ראשים יש בכל מקום. שווה את השדרוג

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

ORAL B PRO 3000 עד הבית 240 ש"ח

https://tinyurl.com/h7bex3r

יש לה חיישן לחץ, הטענה אלחוטית ו 2 מהירויות (הרגיל בהתחלה היה לי מהיר מדיי, השתמשתי בעדין עד שהתרגלתי). מצריכה מתאם חשמל מהסוג הכי פשוט שיש (החיבור דומה לחיבור 2 פינים שלנו אבל עם פחות מרווח בין הפינים, מתאם אמריקאי הכי פשוט מכיל גם מקום לסוג הזה)

אני רכשתי 2 כאלו והחלפתי את החשמלית הקודמת שלי (אחת פשוטה של ORAL B שאני לא יודע איזה דגם היא הייתה אבל ההבדל היה מאוד משמעותי )

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

שאלתי בעבר 2 רופאי שיניים על המברשות האלה. אחד מהם פרופסור מאו"נ תל אביב. שניהם אמרו בערך את אותו הדבר, המברשות האלה לא מנקות יותר טוב ממברשת רגילה ובטח לא מחליפות קיסם וחוט דנטלי.

סה"כ הם סוג של NICE TO HAVE , במקור הפיתוח שלהן נועד לעזור לבעלי מוגבליות ונכים לצחצח את השיניים לבד ולהיות פחות תלויים באחרים. אחר כך מכונות השיווק המשומנות של החברות הגדולות כבר לקחו את זה למקומות רחוקים לגמרי.

פורסם

יש מבצע עם קופון בשופרסל, פחות מ100 שקל.

אל תזמין בחו"ל, יש כל X זמן מבצעים בארץ, במחיר נמוך יותר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני קניתי חשמלית של קולגייט באחד המבצעים שפורסמו פה. זו החשמלית הראשונה שנכנסת אליי הביתה, ואישית אני מרגישה ורואה הבדל מהותי בנקיון ובאורך הזמן שהוא מחזיק גם.

ללא ספק שדרוג משמעותי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם (נערך)
יש מבצע עם קופון בשופרסל, פחות מ100 שקל.

אל תזמין בחו"ל, יש כל X זמן מבצעים בארץ, במחיר נמוך יותר.

באיזה דגם מדובר?

אני לא מאמין שבארץ העושק תמצא מוצרי oral b זולים יותר מבחו''ל.

רכשתי לא מזמן שתי מברשות ושמונה ראשים בכלום כסף.

בארץ זוג ראשים עולה כ60₪.

8e00400c3dd2e66e221e388503e5aa97.jpg

אני מצחצח שיניים כבר 4-5 שנים עם מברשת שיניים חשמלית, אני לא רואה את עצמי חוזר למברשת רגילה.

לדעתי ההבדל בנקיון השיניים מורגש מאוד, השיניים חלקות ולבנות משמעותית, יכול להיות מפני שעברתי לסיג''א, אבל לא נכנס לזה.

כאשר אני משתמש במברשת חשמלית אני משקיע יותר זמן בצחצוח, בזכות ההתראה כל 25 שניות לעבור לחלק אחר בפה.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
לי הרופא שיניים המליץ לרכוש את אחת מאלה והמליץ בעיקר על סדרה 3000 או 6000. אשמח לדעת אם יש מחירים יותר טובים מאלו שפה:

f40982ae6945f58902bda372e97b1377.jpg

מחירים גבוהים מאוד!

רכשתי בזמנו את ה-6000 באיזור ה-350 ש"ח דרך אמאזון UK.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
באיזה דגם מדובר?

אני לא מאמין שבארץ העושק תמצא מוצרי oral b זולים יותר מבחו''ל.

רכשתי לא מזמן שתי מברשות ושמונה ראשים בכלום כסף.

בארץ זוג ראשים עולה כ60₪.

לא זוכר את הדגם, לדעתי הכי פשוט שיש זה נקרא oral b vitality עם קופון עולה 70 ש"ח.

אני זכור שהיה לפני כמה חודשים מבצע בסופר פארם במחיר נמוך יותר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...