Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייק חלבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופטימום נוטרישן.

באיכות ולא פחות חשוב בטעם ובתוצאה הסופית של השייק לאחר הערבוב.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משתמש באופטימום גולד משהו כמו 12 שנה ברצף, אי אפשר לטעות עם האבקה הזאת. מה שכן, יצא לי להשתמש ב-MY PROTEIN, באמת מוצרים מעולים במיוחד האיזולט שניתן למצוא במחיר אטרקטיבים במבצעים.

גם דימיטייז שהוכזרו הם לא רעים, אישית אני ממש שונא את הטעמים שלהם.

BPI לטעמי אבקה מזעזעת, פשוט מתערבבת גרוע.

הייתי ממליץ גם על יוניברסל, ULTRA WHEY PRO זאת אחלה אבקה ואפשר להשיג אותה גם במחירים טובים.

פורסם

ניסיתי כמה וכמה אבקות.

דיימטיז,אולטימט נוטרישן,אופטימום נוטרישן וסיינטרקס וגם כאלה ישראליות.

חד משמעית MATRIX 5.0 של סיינטרקס זו האבקה שמתערבבת הכי טוב, עם הטעם הכי טוב שאפשר לומר "ממממ זה באמת טעים" לעומת כל האחרות שיש להן טעם לוואי בכאלה פחות ובכאלה יותר.

ממליץ על MATRIX 5.0 PEANUT BUTTER, הכי טעימה BY FAR

פורסם

להבנתי מבחינה תזונתית (כמויות חלבון וכד׳), השייקים הישראליים עומדים בשורה אחת פחות או יותר עם כל השאר.

מישהו יכול לאשר? להפריך?

פורסם
להבנתי מבחינה תזונתית (כמויות חלבון וכד׳), השייקים הישראליים עומדים בשורה אחת פחות או יותר עם כל השאר.

מישהו יכול לאשר? להפריך?

החלבון הישראלי אכן ברמה גבוהה

אני אישית ממליץ על פיור. מתערבב מדהים לא מורגש שזה חלבון בכלל

פורסם
ניסיתי כמה וכמה אבקות.

דיימטיז,אולטימט נוטרישן,אופטימום נוטרישן וסיינטרקס וגם כאלה ישראליות.

חד משמעית MATRIX 5.0 של סיינטרקס זו האבקה שמתערבבת הכי טוב, עם הטעם הכי טוב שאפשר לומר "ממממ זה באמת טעים" לעומת כל האחרות שיש להן טעם לוואי בכאלה פחות ובכאלה יותר.

ממליץ על MATRIX 5.0 PEANUT BUTTER, הכי טעימה BY FAR

גם הכי הרבה סוכר כמעט

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
גם הכי הרבה סוכר כמעט

וגם איכות חלבון דיי נמוכה. סה"כ מדובר על תשלובת שאכן טעימה מאד אבל מכילה רכיבים באיכות בינונית מאד.

באופן כללי הייתי נמנע מסיינטרקס ואולטימייט בתור יצרנים.

פורסם (נערך)

3 גרם סוכר לעומת גרם אחד או שניים באבקות מקבילות זה לא מה שיהרוס לך את התזונה, לגמרי בטל בשישים.

למטריקס יש יתרון שהוא מורכב מכמה סוגי חלבון שחלקם נספגים לאט יותר בגוף, טוב לפני השינה למשל.

מיתוס "חלון ההזדמנויות" של חצי שעה אחרי האימון הופרך ממזמן, לא רואה שום יתרון ב100% חלבון WHEY

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
3 גרם סוכר לעומת גרם אחד או שניים באבקות מקבילות זה לא מה שיהרוס לך את התזונה, לגמרי בטל בשישים.

למטריקס יש יתרון שהוא מורכב מכמה סוגי חלבון שחלקם נספגים לאט יותר בגוף, טוב לפני השינה למשל.

מיתוס "חלון ההזדמנויות" של חצי שעה אחרי האימון הופרך ממזמן, לא רואה שום יתרון ב100% חלבון WHEY

על רוב אני מסכים איתך.

כמות של 1\2\3 גרם סוכר לסקופ זה באמת קשקוש. באותה מידה תשלובות שמורכבות ממס' סוגי חלבון זה קשקוש, זה יותר שיטה שיווקית של חברות התוספים. גם מיתוס חלון הזמדנויות זה קשקוש.

אישית, אני גם משתמש בתשלובות מדיי פעם - בעיקר בסינטה 6. הבעיה הספציפית במטריקס 5.0 היא איכות החלבון, להתייחס אל גלוטן כמקור חלבון זה מביך. אין חברה רצינית שמשתמש ברכיב כזה כמקור חלבון בתשלובת. זאת גם הסיבה שהאבקה הזאת זולה מהמתחרות בארה"ב ב20% לערך, זה מה שהיא שווה. בארץ משום מה המחיר הוא דיי גבוה.

מעבר לכך, חבר שלי הוא בעל סניף מרשת תוספי מזון שהיא יבואנית המוצרים של סיינטרקס בארץ, אני יכול לקבל את המטריקס 5.0 במחיר ממש זול ועדיין אני נמנע מהמוצר הזה.

פורסם

אתה מפריך מיתוס ושורה אחרי זה משתמש במיתוס אחר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ממממ זה לפחות מה שלמדתי מתזונאי שלי בISRAELBODY שבזכותו הגעתי להישגים יפים בצורה מהירה יחסית.

יכול להיות שגם זה מיתוס, עוד לא ראיתי על זה תגובה

• תוכן חדש...