Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מזה כמה שבועות שמתי לב שהמזגן ביונדאי אקסנט 2010 שלי, חדל לקרר.

היום ניגשתי למוסך (מורשה של יונדאי בו אני מטפל ברכב בקביעות) וכבר בבדיקה ראשונית התברר שאין גז.

בוצע מילוי מחדש של הגז והמזגן עדיין חדל מלקרר ולא היה אובדן לחץ מהמערכת. לבסוף נאמר לי שיש תקלה בשסתום ההתפשטות ויש להחליפו.

שאלתי את מנהל המוסך איך תקלה בשסתום ההתפשטות מסבירה את בריחת הגז והוא אמר שיתכן שהתקלה בשסתום גרמה לעליה בלחץ וגז נפרק החוצה על ידי שסתום הבטיחות.

א. רציתי לשאול אם מישהו כאן התנסה בחוויה דומה והחלפת השסתום פתרה את הבעיה.

ב. הוצע לי להחליף עם חלק מקורי של יודאי בעלות של 970 ש"ח כולל עבודה או עם חלק תחליפי בעלות של 600 ש"ח. אשמח לדעת איזו חלופה עדיפה בהיתן גיל האוטו וכו'.

תודה מראש למשיבים!

עריכה אחרונה על ידי אמת
פורסם

יתכן כי התקלה במדחס עצמו ויד לבדוק אפשרות להחליף שסתום במדחס .יש מקרים שההחלפה שלו פותרת את הבעייה.אם יש חוסר גז יש לבדוק על ידי הכנסת זרחן ומשקפת תואמת או על ידי גלאי דליפות אלקטרוני.דליפות גז ברכב הזה אפשריות ממאדה מזגן פנימי וממעבה.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

• תוכן חדש...