Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לבצע חיפוש בפורום, ולא הגעתי לתשובות חד-משמעיות.

שנה שעברה עשיתי טסט אצל אלישע באזה"ת החדש בנתניה. (באתי רבע שעה לפני הסגירה הם רצו כבר ללכת הביתה)

בסה"כ היה סביר +/-.

מלמלו לי משהו על זה שאני צריך להחליף אורות מספר מאחורה והעבירו אותי.

ממעבר על ההודעות בפורום הבנתי שלא כ"כ מומלץ ללכת לשם. לאמא שלי, עשו קטע עם המספר (רכב בן 3) והיא הייתה צריכה לריב איתם ובסוף ויתרו לה. (כל שנה באו לה עם הקטע הזה).

1. מקום שלא יחפש אותי על שטויות, ולא ינסה לסחוט אותי (אני דואג לתקינותו המכאנית ולבטיחותו של הרכב, ומבצע טיפולים בזמן.)

2. לא מחפש יחס אדיב, אבל שיתייחסו אליי בצורה נורמאלית ולא בזלזול.

גבולות גזרה - מת"א ועד חדרה.

פורסם

בחדרה עשו לי את המוות כמה פעמים, מצד שני העבירו לי ג'ימני משופר בלי לומר מילה.

לא יודע, לא ממליץ. יש מספיק מכונים אחרים באזור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מכון אמיתי על כביש החוף בתחנת הדלק.

מאז שיש לי רישיון מעביר את הרכב שם ועוד לא נתפסו לי על שטויות פעם אחת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מכון המרכז נס ציונה / מכון הדרום רחובות

גם אני הייתי פעם עושה קבוע בנס ציונה עד שהם התהפכו עלי והכשילו אותי בכוונה פעמיים, וזה אחרי שבפעם הראשונה סידרתי את מה שביקשו.

בשורה התחתונה, אין דבר כזה מקום מומלץ. אם הכל תקין ברכב, סע ותקווה לטוב. דגש על המילה תקווה.

• תוכן חדש...