Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואות 80K

iliahrom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה אני כרגע בחיפושים אחר מקום/דרך לקבל הלאווה נחמדה בסך של 70-80K כל המקומות אשר אני פונה אליהם אני מקבל פיק בירכיים מהסכום העמלות שיש לי על ההלוואה(הלוואות בין 60 ל 80 אלף מסתכמות בעמלות של 7K+) על משכנתא בסכום פי 4 מזה העמלות היו יותר נמוכות :S

ישנה איזו שיטה להפחית את העמלות(חוץ מפיקדון של סכום או הקטנה של סכום ההלוואה)?

תודה לעוזרים :)

שבוע טוב

פורסם

אני אספר לך מה עשיתי אצלי בבנק (הפועלים).

עברתי ליד סניף בנק יהב ואספתי עלון דומה לזה:

Capture.jpg

ניגשתי עם העלון לבנקאית אצלי בסניף, ושאלתי אותה אם אני צריך לעבור בנק כדי לקבל כזאת הלוואה. התשובה שלה הייתה: "לא". :)

פורסם

כמו שפרנקוס רשם , הכי חשוב מהי מטרת ההלוואה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ועוד טיפ קטן, אם יש לך חסכונות כל שהם בחברת ביטוח (קופות גמל, פנסיה, קרנות נאמנות, קרנות השתלמות וכו'), הן ללא ספק ייתנו לך את התנאים הטובים ביותר.

קיבלתי פריים מינוס 1% ועם חצי שנה גרייס (שכלל לא ביקשתי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה זה גרייס?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גרייס היא דחיית התשלום של ההלוואה. גרייס מלא - דחיית כל התשלום. גרייס חלקי - דחיית תשלום הקרן, כלומר בתקופה של גרייס חלקי אתה משלם רק את הריבית ולא את הקרן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ההלוואה מיועדת חלקית לקניית רכב(60%) ועוד כמה ג'ובות לתיקונים ושיפוצים לא צפויים בבית.

הבנקים הציעו טווח של 9-13% עמלה, את החזרי ההלוואה אני פורס ל36 תשלומים, כמובן ניסתי גם חברות מימון(הלוואה על סך הסכום שאני צריך לרכב) ושם הציעו לי 8% אחרי שיחה של איזה חצי שעה :S.

כמובן כל ההצעות היו טלפוניות(כלומר למיטב הבנתי ההצעות שאינן כ"כ משתלמות), אחד החזרים זרק לי ללכת לקבוע תור בבנק ולשבת מול הפקיד פנים מול פנים ויתכן אני אקבל תנאים טובים יותר, יש אמת בדבריו?

פורסם

אתה מדבר על רבי שנתית, אני מניח תעריפית, תברר מה הרבית האפקטיבית ותוותר על הרכב.

מדובר בהצעות, איך לומר בעדינות, מאוד לא אטרקטיביות. כנראה מגלמות הערכה שאתה לווה "מסוכן" עם בטוחות והכנסה לא מספקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה סטודנט במקרה?

אם כן יש באוצר החייל ואני מניח שגם בבנקים אחרים הלוואות לרכב חדש עד 100k עם פריים+0.5.

או לכל מטרה עד 40k גם בפריים+0.5. אני לקחתי כזאת כי לא רציתי להכנס לכל עניין השיעבוד של הרכב, פשוט באתי לבנק אמרתי שאני רוצה הלוואה והיה לי את הכסף, לא שאלו כלום.

IMG_20170301_152427.jpg

פורסם

גם לי הייתה חוויה חיובית באוצר החייל.

לפני כשנה שביררתי על הלוואה לרכב בבנק הפועלים (ולא הייתי לקוח שלהם), בטלפון הבטיחו לי פריים + 0.3.

למה שלא תקח את כל ההלוואה על הרכב? אולי התנאים הרבה יותר טובים ממה שהציעו לך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מניסיון - מול הפקידים בבנק היה לי ניסיון טוב יותר משמעותית מטלפונית כשהייתי צריך את זה בעבר בישראל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הצעת עם פריים סביר קיבלתי על סך 30 אלף, מבחינת הכנסה מול הלוואה אין בעיה, יש הכנסה נחמדה וקבוע בלי עין הרע, נשב לנציג על האוזניים בסניף, אולי אצליח לקבל משהו עם הפרטים פלוס חצי על מרבית הסכום

נשלח מהדרכים

• תוכן חדש...